ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Σαν Σήμερα...30 Ιουνίου

Κάντε κλικ εδώ
1951 Ο Βρετανός μουσικός και τραγουδοποιός Andy Scott (Andrew David Scott) γεννήθηκε στο Wrexham της Ουαλίας. Υπήρξε κιθαρίστας του συγκροτήματος Sweet, τους οποίους και εγκατέλειψε το 1975 για σόλο καριέρα. Την δεκαετία του '80 εργάστηκε σαν παράγωγός για πολλά συγκροτήματα και δημιούργησε το γκρουπ Paddy Goes to Holyhead.

1975 Ο David Bowie και οι παραγωγοί της ταινίας "The Man Who Fell to Earth" ανακοινώνουν στον Τύπο πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις 6 Ιουλίου. Οι τοποθεσίες που είχα επιλεχθεί ήταν οι Albuquerque, White Sands, Artesia και Fenton Lake. Είναι ο πρώτος πρωταγωνιστικός ρόλος για τον τραγουδιστή που υποδύεται έναν εξωγήινο που στην προσπάθεια του να βρει νερό και να το μεταφέρει στον πλανήτη του, το σκάφος του συντρίβεται στη Γη.


1977 Κυκλοφορεί το έκτο στούντιο άλμπουμ του Αμερικανικού συγκροτήματος KISS με τίτλο "Love Gun". Είναι το πρώτο άλμπουμ του συγκροτήματος που συμμετέχουν στα φωνητικά όλα τα μέλη του γκρουπ. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "Christine Sixteen", "Shock Me", "Love Gun" κ.α.


1985 Στην πρώτη θέση του Billboard Hot 100 βρίσκεται ο Bryan Adams με το τραγούδι "Heaven" από το soundtrack της ταινίας "A Night in Heaven". Αργότερα συμπεριλήφθηκε στο άλμπουμ του τραγουδιστή με τίτλο "Reckless". Στην δεύτερη θέση των charts βρίσκεται ο Phil Collins με το τραγούδι "Sussudio".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου