ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

ΤΑ ROCK LIVE ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

Telos Epohis Live @ Mike's


Έναρξη: Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2010 στις 11:00 π.μ.
Τοποθεσία: Mike's Irish Bar
Οδός: Sinopis 6,Athens Tower
Πόλη: Athens, Greece
View Map
Rock party with Irish essence...celebrate St. Patricks Week with hard rock music and Irish tunes....be there !!!!
<<<<<>>>>>>

S:Tepp + Chatterbox = live @ KooKoo


Έναρξη: Κυριακή, 28 Μαρτίου 2010 στις 9:00 μ.μ.
Τοποθεσία: KooKoo (Iakxoy 17, Gkazi)
The Ego Punks + The hottest girl band in town
rocking together
watch-listen-experience-live
<<<<<>>>>>

PRESTIGE LIVE MIKE'S IRISH BAR

Το group PRESTIGE έρχεται να σας ξεσηκώσει! Χτυπάει κόκκινο σε κάθε του εμφάνιση! Επιτυχίες από τον κόσμο της DISCO- FUNK, POP-ROCK, των 70’s-80’s-90’s αλλά και πινελιές απο την ελληνική POP-ROCK σκηνή θα σας αφήσουν άφωνους.
Αποτελείται από 6 εξαιρετικούς μουσικούς με πορεία στο παρελθόν, παρόν και μέλλον. Τύμπανα, πλήκτρα, ηλεκτρική κιθάρα, μπάσο και γυναικεία φωνή με καταπληκτική παρουσία και Guest Star σαξόφωνο σαρώνουν στο πέρασμά τους!

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΣΕΤΕ
Main Vocals: Εύη Ροζάκη
Bass: Χατχόπουλος Βαγγελης
El. Guitar – Vox: Παπαδάτος Παναγιώτης
Keys – Vox: Σκουνάκης Γιάννης
Drums: Παπαλεξάνδρου Νίκος
Guest Star Saxophone- Vox: Κουλούρης Νίκος
Οδός: ΣΙΝΩΠΗΣ 6, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ, ΠΥΡΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
Πόλη: Athens, Greece
<<<<<<>>>>>>>

MOMi Rocks @ Rock of the Bay
Την Κυριακή 21 Μαρτίου, ώρα 20:30, τα μουσικά σύνολα του ΜΟΜi θα παρουσιαστούν στη σκηνή του Rock of the Bay (Φρεαττύδος 42, Πειραιάς) για μια συναυλία-party.
Μαζί τους οι καθηγητές του ΜΟΜi.
Ελάτε να γνωριστούμε και να απολαύσουμε μαζί τους νέους μουσικούς!
Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε στο 210 4515008 ή επικοινωνήστε με τις ηλεκτρονικές μας διευθύνσεις info@momimusic.gr , momi.newsletter@gmail.com και momi.news@gmail.com
Το ΜΟΜΙ ιδρύθηκε για να καλύψει τις ανάγκες γύρω από τη σύγχρονη μουσική. Η φιλοσοφία και η αποστολή του ΜΟΜΙ είναι να επιμορφώσει και να πληροφορήσει σωστά τους αρχάριους ή προχωρημένους σπουδαστές αλλά και τους επαγγελματίες προκείμενου να πετύχουν στον καλλιτεχνικό και επαγγελματικό χώρο της σύγχρονης μουσικής.
Συνεργαζόμενο με σπουδαίους μουσικούς και καθηγητές το ΜΟΜΙ έρχεται να δώσει σεμινάρια, διαλέξεις, συναυλίες, να μεταδώσει την εμπειρία καλλιτεχνών του σύγχρονου μουσικού χώρου και να δημιουργήσει μουσικά σύνολα. Με προγράμματα βασισμένα στην έγκυρη μελέτη και την πείρα που χρειάζεται να αποκτήσει ο σύγχρονος μουσικός, το ΜΟΜΙ δημιουργεί Μουσικά Σύνολα και τμήματα σπουδαστών Φωνητικής, Blues-Jazz-Rock Κιθάρας, Ηλεκτρικού και Ακουστικού Μπάσου, Τζαζ Σαξοφώνου, Μοντέρνου Πιάνου, Ντραμς , Κρουστών, Αυτοσχεδιασμού και Συγχρονων Θεωρητικών.
Το ΜΟΜΙ θα βρίσκεται σε συνεχή επαφή με το καλλιτεχνικό παρόν, τις Ακαδημαϊκές καθώς και τις μουσικές εξελίξεις προκειμένου να παρέχει την εγκυρότερη ενημέρωση στους σπουδαστες.
Καλλιτεχνικοί Διευθυντές
Κώστας Μπαλταζάνης – Μάρκος Παπασηφάκις
<<<<<<>>>>>>>

Όναρ Ανοιχτή Θάλασσα Lexicon Project


Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010
στην Αίγλη στην Θεσσαλονίκη
Οι Όναρ μαζί με τα συγκροτήματα «Ανοιχτή Θάλασσα» και «Lexicon Project» θα εμφανιστούν την Παρασκευή 19 Μαρτίου, στη μουσική σκηνή «Αίγλη» , στη Θεσσαλονίκη .
Σε μια διαδρομή δέκα χρόνων που περιλαμβάνει επτά δίσκους, ταξιδεμένους σε χρυσά μονοπάτια, μαζί με όνειρα , συγκινήσεις, σημαντικές συνεργασίες και εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο οι Όναρ θα μας παρουσιάσουν μια παράσταση γεμάτη με τραγούδια τους εφ’ όλης της ύλης, ενώνοντας παρόν και παρελθόν, όπως και διασκευές σε τραγούδια Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών.
Δε θα λείψουν από τη βραδιά και κομμάτια από το νέο τους δίσκο, με τίτλο «Δε μπορώ να χαραμίσω άλλη ανάσα».
Οι Lexicon Project από την άλλη, υπόσχονται ένα πρόγραμμα δυνατό, με γρήγορο ρυθμό, ροκ ήχο, με στοιχεία από τη βρετανική κιθαριστική μουσική, αναμειγμένη με τον ελληνικό λόγο. Στο πρόγραμμα θα ακουστούν και τραγούδια από τον πρώτο τους ομώνυμο δίσκο «Lexicon Project», που πρόκειται να κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες, αλλά και αρκετά αγγλόφωνα. Τα τραγούδια «Μια σκιά», «Ας κάνουμε τη νύχτα μέρα» και «Ατέλειωτος Χειμώνας», έχουν ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις του κοινού.
Παράλληλα, το συγκρότημα «Ανοιχτή Θάλασσα» εγγυάται μια κεφάτη παράσταση σε ροκ ρυθμούς, πλαισιωμένη με μουσικές που όλοι αγαπήσαμε, αλλά και με ολοκαίνουρια κομμάτια από το νέο τους cd με τίτλο «Τρία». Τα τραγούδια του δίσκου συνυπογράφουν τα τρία μέλη της μπάντας. Έχουν ήδη ξεχωρίσει το «Άλεφ», το «Είσαι ένα ποτάμι μέσα στην καρδιά μου», αλλά και ένα ιδιαίτερα χαρούμενο τραγούδι, με τίτλο «Ο Γάμος της Κανά».
Μουσική Σκηνή «Αίγλη»
Κασσάνδρου και Αγίου Νικολάου 3 Τηλ: 2310270016, 6980444121
Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ
Ώρα προσέλευσης 22:00
Οργάνωση παραγωγής: Musicom


<<<<<<>>>>>>

KRYSTALLINA ONEIRA LIVE DANZA!!!!

Έναρξη: Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2010 στις 11:00 μ.μ.
Τοποθεσία: DANZA CAFE-BAR(AITWLIKO)
PAIDIA SAS PERIMENOUME STO LIVE POU PRAGMATOPOIOUME EMEIS TA KRYSTALLINA ONEIRA STO DANZA CAFE-BAR STO AITWLIKO!!!!!H PERIODEIA MAS SUNEXIZETAI ME TERASTIA EPITUXEI!!!MHN LEIPSEI KANEIS!!!!!
<<<<<>>>>>
 
MAIDENANCE 30th Anniversary Live!

A full length tribute to Iron Maiden's first album, incuding singles, B - sides and more...

Έναρξη: Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2010 στις 11:00 μ.μ.
Τοποθεσία: Lazy Rock Club
Οδός: Λεωφ. Πεντέλης 1, Βριλήσσια / Αττική οδός - Έξοδος 12
Πόλη: Athens, Greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου