ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Στο ρυθμό του Rockwave Festival

Οι Faithless ανοίγουν στις 7 Ιουλίου το πρόγραμμα του Rockwave Festival για το 2010, ενώ ανάμεσα στα μεγάλα ονόματα βρίσκονται οι Massive Attack και Fatboy Slim, σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρίας. Την Τετάρτη αναμένεται η οριστική επιβεβαίωση για την εμφάνιση των Black Eyed Peas.

Οι πρωτεργάτες της σκηνής του Bristol, οι Massive Attack, πάντα δυναμικοί και επίκαιροι, -όσα χρόνια κι αν περάσουν- παραμένουν το εμβληματικό συγκρότημα της πειραματικής σκηνής. Την Κυριακή 11 Ιουλίου, θα στροβιλίσουν τους πολυάριθμους φίλους τους στο μοναδικό μείγμα της σκοτεινής, γλυκόπικρης, αλλά βαθιά συναισθηματικής και απογειωτικής μουσικής τους.

Ο Quentin "Norman" Cook, γνωστός ως Fatboy Slim, ως εκπρόσωπος της experimental electronica, ο οποίος είχε καταφέρει να συγκεντρώσει 250.000 ανθρώπους στην παραλία του Μπράιτον το Σάββατο 10 Ιουλίου, θα εμφανιστεί στην σκηνή του Terra Vibe.

Το φανατικό κοινό των Gogol Bordello, θα τους απολαύσει στους συνδυασμούς τσιγγάνικης μουσικής και punk rock.

Ο dj Shadow, εμβληματική μορφή της αμερικάνικης instrumental hip hop σκηνής,θα συνθέσει με παλιομοδίτικα μέσα σύγχρονους ηλεκτρονικούς ήχους, ενώ οι White Lies θα ξεσηκώσουν τους λάτρεις της ροκ μουσικής σκηνής.

Ο John Garcia υπόσχεται πολλά με τους Kyuss, το συγκρότημα-θρύλο, που επηρέασε ολόκληρη την καλιφορνέζικη desert rock σκηνή, αλλά και η Martina Topley Bird, το ανερχόμενο αστέρι της trip hop σκηνής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, στην επίσημη ιστοσελίδα: http://www.rockwavefestival.gr/  .

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τρίτη 23 Μαρτίου 2010, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί οι τιμές τους.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 3608 366

Θεσσαλονίκη

Ticket House, Μητροπόλεως 102 Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 264880

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα όλο το 24ωρο http://www.ticketpro.gr/  | http://www.tickethouse.gr/  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου