ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

5 πράγματα που δεν ξέρατε για τον Iggy Pop

Γεννήθηκε στις 21 Απριλίου του 1947 με το όνομα James Newell Osterberg, Jr στο Michigan των Ηνωμένων Πολιτειών. Πριν από μερικές ημέρες τιμήθηκε μπαίνοντας στο Rock and Roll Hall of Fame μαζί με τη μπάντα του, τους Stooges, για την συνεισφορά τους στη μουσική. Γνωρίστε καλύτερα έναν από τους καλλιτέχνες με τη μεγαλύτερη επιρροή στην Punk και τη rock μουσική.

1. Το σήμα κατατεθέν του στα live είναι να ξεγυμνώνεται, άλλες φορές από τη μέση και πάνω, και άλλες τελείως. Δεν δίστασε να το κάνει αυτό σε καμία από τις εμφανίσεις του και στη χώρα μας! Μάλιστα έκανε ακριβώς το ίδιο όταν παρέλαβε και το βραβείο του από το Rock and Roll Hall of Fame.
2. Λόγω της επιρροής του στην παγκόσμια μουσική Punk rock, τον αποκαλούν «The Father of Punk Rock»
3. Έχει παντρευτεί και χωρίσει δύο φορές, και έχει έναν γιο ονόματι Eric Benson. Ο Eric είναι και ο tour manager του, και μένουν μαζί στην έπαυλη του Iggy Pop στο Miami.
4. «ενώ ήμουν στη σκηνή, όλα αυτά τα χρόνια, έχω δεχτεί επίθεση από fans μου με: γκρέιπφρουτ, μπουκάλια μπίρας, αυγά, λεφτά, αποτσίγαρα, εσώρουχα, σάλιο, και…μπουνιά». Σε μία από τις αρκετές εμφανίσεις που έχει κάνει στη χώρα μας όντως δέχτηκε επίθεση με μπουκάλι και τραυματίστηκε στο κεφάλι (Δραπετσώνα, 1996)
5. Η καταγωγή του: από την πλευρά του πατέρα του έχει Αγγλική και Ιρλανδική καταγωγή, ενώ από τη μητέρα του έχει Δανέζικη και Νορβηγική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου