ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Σαν Σήμερα..18 Μαρτίου

18 Μαρτίου 1965 Οι Mick Jagger, Brian Jones και Bill Wyman του συγκροτήματος The Rolling Stones συλλαμβάνονται επειδή ουρούν τον τοίχο ενός βενζινάδικου. Λίγο νωρίτερα ο ιδιοκτήτης δεν τους είχε αφήσει να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα.

18 Μαρτίου 1972 Στο No. 1 του US Billboard Hot 100 βρίσκονται ο Neil Young και το τραγούδι "Heart of Gold". Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στο άλμπουμ "Harvest" που κυκλοφόρησε στις 14 Φεβρουαρίου του 1972 και είναι το μόνο τραγούδι του Neil Young που έφτασε σε αυτήν τη θέση. Στην λίστα του περιοδικού Rolling Stone, 500 Greatest Songs of All Time, βρίσκεται στo 297. Στα φωνητικά συμμετέχουν οι James Taylor και Linda Ronstadt.

18 Μαρτίου 1973 Οι Pink Floyd εμφανίζονται στο Earls Court του Λονδίνου όπου παρουσιάζουν το ακυκλοφόρητο ακόμη "Dark Side of the Moon". Θα κυκλοφορήσει λίγες ημέρες αργότερα, στις 24 Μαρτίου.

18 Μαρτίου 1977 Το punk συγκρότημα The Clash κυκλοφορεί το πρώτο του single, "White Riot", το οποίο θα συμπεριλαμβάνεται στο πρώτο στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος "The Clash" που θα κυκλοφορήσει στις 8 Απριλίου. Παρόλο που το τραγούδι έφτασε μόνο μέχρι την θέση 38 των Βρετανικών charts, παρέμεινε εκεί για 33 εβδομάδες.

18 Μαρτίου 1994 Τέσσερα πιστόλια και 25 κουτιά σφαίρες κατασχέθηκαν από τον τραγουδιστή των Nirvana, Kurt Cobain, ύστερα από τηλεφώνημα στην αστυνομία της γυναίκας του Courtney Love, η οποία φοβήθηκε μην αυτοκτονήσει. Ο Cobain εξήγησε στις αρχές πως δεν είχε καμία διάθεση να αυτοκτονήσει. Η αστυνομία κατέγραψε στην έκθεση της το συμβάν ως "βίαιη κατάσταση με φόβο αυτοκτονίας".

18 Μαρτίου 1997 Μετά την αποχώρηση του William Goldsmith από το συγκρότημα Foo Fighters, ο Dave Grohl έψαχνε για αντικαταστάτη. Ο Grohl επικοινώνησε με τον επαγγελματία ντράμερ που συνεργαζόταν με την Alanis Morissette για τις περιοδείες της, τον Taylor Hawkins, για να του συστήσει κάποιον. Ο Hawkins προσφέρθηκε για την θέση και ενσωματώθηκε στους Foo Fighters πάνω στην ώρα για την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ του συγκροτήματος "The Colour and the Shape" το Μάιο.

18 Μαρτίου 2004 O κιθαρίστας Buckethead εγκαταλείπει τους Guns N' Roses. Σε δήλωση του, ο μάνατζερ του συγκροτήματος αναφέρει πως ο κιθαρίστας είχε απελπιστεί με την κατάσταση που επικρατούσε στο γκρουπ, με συναυλίες να ακυρώνονται η μία μετά την άλλη και την αδυναμία τους να ολοκληρώσουν τις ηχογραφήσεις του άλμπουμ.

Πηγή:http://www.musicdiary.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου