ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Σαν Σήμερα...20 Μαρτίου

20 Μαρτίου 1960 Ο Elvis Presley αρχίζει τις πρώτες του ηχογραφήσεις, από τη στιγμή που απολύθηκε από το στρατό στις 5 Μαρτίου. Παρέα με τον κιθαρίστα Scotty Moore αρχίζουν δουλεία με τα τραγούδια "Stuck on You" και "Fame and Fortune" στα στούντιο της RCA στο Nashville των ΗΠΑ.

20 Μαρτίου 1965 Στο Νο1 των Βρετανικών Single Charts, βρίσκεται το τραγούδι "The Last Time" των The Rolling Stones. Είχε κυκλοφορήσει στις 13 του μήνα και ήταν το πρώτο single του που κυκλοφόρησε στην Μεγάλη Βρετανία.

20 Μαρτίου 1969 Στην Βρετανική πρεσβεία στο Gibraltar της Ισπανίας, ο John Lennon παντρεύεται την Yoko Ono. Η τελετή του γάμου διήρκησε δέκα λεπτά. Το τραγούδι των The Beatles, "The Ballad of John and Yoko" είναι μια μικρή ιστορία του γάμου τους.

20 Μαρτίου 1972 Το τραγούδι "A Horse with No Name" του rock συγκροτήματος America βρίσκεται στη Νο1 θέση του US Billboard Hot 100. Είχε κυκλοφορήσει στις 31 Ιανουαρίου και ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία που σημείωσε ποτέ το γκρουπ.

20 Μαρτίου 1991 Ο τετράχρονος γιος του Eric Clapton, Conor Clapton, σκοτώνεται όταν πέφτει από το παράθυρο του 53ου ορόφου του διαμερίσματος τους στην Νέα Υόρκη. Ο Clapton έγραψε αργότερα για τον χαμένο γιο του, το τραγούδι "Tears in Heaven".

20 Μαρτίου 2003 Την ημέρα που η Αμερική ξεκινάει τον πόλεμο κατά του Iraq, ο Bruce Springsteen ανοίγει την συναυλία του στην Melbourne της Αυστραλίας με μια ακουστική έκδοση του τραγουδιού "Born in the U.S.A." και στη συνέχεια την δικιά του εκτέλεση του τραγουδιού του Edwin Starr, "War (What Is It Good For)", το οποίο είχε να ερμηνεύσει από το 1988. Αργότερα αφιέρωσε το τραγούδι "Land of Hope and Dreams" στους αθώους πολίτες του Iraq.

Πηγή: http://www.musicdiary.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου