ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Ζακ Στεφάνου & η μΠάντα-Κοάλα στην Θεσσαλονίκη. Orient LIVE

Ενα live στην μαμά πατρίδα!
Με την ευκαιρία της επίσκεψης μας στην πόλη για την εμφάνιση στο Ράδιο Αρβύλα την Παρασκευή 12 Μαρτίου, θα πραγματοποιήσουμε (<--πολύ φόρμαλ λέξη) μια παράσταση του Koalaboration tour, και στην όμορφη θεσσαλονίκη.

Περιμένουμε όλο το φιλοθεάμον κοινό..

Τσιμισκή και Κομνηνών 18, Κέντρο, 2310244623
Thessaloníki, Greece
..................
Η μουσική για μας είναι το "live".. Όσο κι αν ψάχνουμε τον ήχο μας στο στούντιο, όσο κι αν ασχολούμαστε με τις παραμικρές λεπτομέριες στην άρθρωση των λέξεων, στα ηχοχρώματα τις κιθαρας, στην αμεσότητα της μπασογραμμής.. Δεν θα είχε κανένα νόημα, αν δεν επρόκειτο να το παρουσιάσουμε ζωντανά στον κόσμο. Γι' αυτό και η μΠάντα-Κοάλα είναι μια live μπάντα, ζει για το "live". Ούτως ή αλλως αυτό δε σημαίνει και η λέξη..?

Βιογραφία:
Ο Ζακ Στεφάνου γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Πρωτοασχολήθηκε με τη σύνθεση τραγουδιών το 1998 και το 2003 κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ από την SonyBMG, με την Δήμητρα Γαλάνη στην διεύθυνση παραγωγής και τον Μανώλη Φάμελλο στην ενορχήστρωση. Το 2005 κυκλοφόρησε το δέυτερο άλμπουμ του Ζακ Στεφάνου με τίτλο "Ένας όμορφος κόσμος".
Το 2006 συστάθηκε η μΠάντα-Κοάλα σε μια τυχαία συνάντηση-πρόταση μουσικών σε ένα στούντιο στην πλατεία Αττικής. Έκτοτε ο Ζακ Στεφάνου και η μΠάντα-Κοάλα δίνουν συναυλίες και παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα και την Αθήνα, ενώ ταυτόχρονα σπουδάζουν, δουλεύουν και ηχογραφούν αργά και σταθερά τραγούδια για τα επόμενα άλμπουμς τους..

Ο Ζακ Στεφάνου συνεργάζεται με το γραφείο link4u για την προβολή και επικοινωνία του. Παραπάνω μπορείτε να δείτε σε ποια emails μπορείτε να επικοινωνήσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου