ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Οι Archive στην Ελλάδα για συναυλίες!

Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που θα δούμε τους Archive στα μέρη μας, αλλά για το ελληνικό κοινό αποτελεί πάντα ευχάριστη είδηση. Στα πλαίσια του Εlectron Nights 2009 που επεκτείνεται κι άλλο, οι Archive θα εμφανιστούν στο Badminton στις 11 Σεπτεμβρίου, ενώ θα δώσουν 2 ακόμα συναυλίες σε Πάτρα και Θεσσαλονίκη. Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα οι Archive κυκλοφόρησαν το νέο τους album με τίτλο "Controlling Crowds" (βίντεο πιο κάτω) που δεν είναι καθόλου άσχημο. Περισσότερα για τις συναυλίες:

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου - Archive, Θέατρο Badminton

Oι πολυλατρεμένοι εκπρόσωποι του νέου κύμματος του progressive rock, των οποίων το τελευταίο άλμπουμ με τίτλο "Controling Crowds" έκανε ταχύτατη είσοδο στην κορυφή των charts, επιστρέφουν. Με κλασσικά κομμάτια όπως το "Fuck U", "Again", "Pulse" αλλά και νέες επιτυχίες όπως το "Bullets", οι Archive θα μας δείξουν πόσο καλά μπορούν να ελέγχουν το κοινό τους με το μοναδικό όπλο της μουσικής τους. Εκτός όμως από την Αθήνα, οι Archive "θα θέσουν υπο τον ελεγχό τους" και την Πάτρα (10/9 - Ακτή Δυμαίων) και την Θεσσαλονίκη (12/9 - Principal Club Theater).

Η προπώληση για την συναυλία στην Αθήνα ξεκινά στις 15 Ιουνίου.

Τιμές εισιτηρίων: 35, 40, 45 & 50€
Σημεία προπώλησης: www.ticketnet.gr , Public, Virgin Megastores (The Mall), Ticketnet.gr (Κηφισίας 46), Εκδοτήρια ΟΑΚΑ (Λεωφ. Κύμης) και στα ταμεία του Θεάτρου Badminton. Ώρα έναρξης: 9 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου