ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Σαν Σήμερα...8 Μαρτίου

8 Μαρτίου 1968 Η ταινία του Elvis Presley "Stay Away Joe" κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ. Το σενάριο είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Dan Cushman. Στο soundtrack της ταινίας ακούγονται τα τραγούδια "Stay Away, Joe", "All I Needed Was the Rain" και "Dominick".

8 Μαρτίου 1973 Το ιδρυτικό μέλος και μουσικός του hammond των The Grateful Dead, Ron McKernan - "Pigpen" (Ronald Charles McKernan 1945-1973), πέθανε από αιμορραγία στο στομάχι στο σπίτι του στην California, σε ηλικία 27 ετών. Ήταν μέλος του συγκροτήματος από το 1965 μέχρι και τον θάνατο του. Υπήρξε ένας από τους καλύτερους φίλους της Janis Joplin.

8 Μαρτίου 1973 Ο Paul McCartney δηλώνει αθώος στην κατηγορία ότι καλλιεργούσε μαριχουάνα στην φάρμα του στην Σκωτία. Ισχυρίστηκε πως ένας θαυμαστής του είχε δώσει τους σπόρους και εκείνος μη ξέροντας τι να τους κάνει, τους πέταξε με αποτέλεσμα να φυτρώσουν. Το δικαστήριο του επέβαλε πρόστιμο 240 λίρες.

8 Μαρτίου 1974 Οι Bad Company ("Ready for Love") πραγματοποιούν την πρώτη τους συναυλία στο Newcastle της Αγγλίας. Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Paul Rodgers, είχε διαλέξει το όνομα του γκρουπ από την ομώνυμη ταινία Western του 1972.

8 Μαρτίου 1975 Το Βρετανικό μουσικό περιοδικό ΝΜΕ, ανακοινώνει πως οι Rolling Stones προσέλαβαν στην θέση του κιθαρίστα Mick Taylor τον Wayne Perkins. Την οντισιόν του Perkins για τους Rolling Stones είχε κανονίσει ο Eric Clapton. Έμεινε στο συγκρότημα μόνο για τις ηχογραφήσεις του άλμπουμ "Black and Blue" (1976).

Πηγή: http://www.musicdiary.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου