ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Οι James επιστρέφουν και φέτος στην Ελλάδα για δύο συναυλίες.

Μπορεί στο εξωτερικό η πορεία τους να γνωρίζει μικρή κάμψη, όμως στην Ελλάδα οι James έχουν το δικό τους φανατικό κοινό. Και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι κάθε φορά που εμφανίζονται στη χώρα μας, οι παραστάσεις είναι sold out. Το περσινό καλοκαίρι κατάφεραν να γεμίσουν για τρεις συνεχόμενες μέρες το Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στο παρελθόν. Φέτος επιστρέφουν για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Πάτρα.

Η πρώτη θα γίνει στην Πάτρα στις 30 Απριλίου και η επομένη στην Αθήνα στο Κλειστό Φαλήρου - Γήπεδο Tae Kwon Do την Πρωτομαγιά. Στην συναυλία οι James θα ερμηνεύσουν όλες τις μεγάλες επιτυχίες του, καθώς και κομμάτια από το νέο mini album τους «The Night Before», το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο. Άλλωστε με βάση τη ξεχωριστή σχέση που έχουν με το Ελληνικό κοινό μπορούμε να περιμένουμε και μερικές εκπλήξεις. Μην ξεχνάμε ότι ο τελευταίος δίσκος τους «Ηey Ma» κυκλοφόρησε στην Ελλάδα μια εβδομάδα νωρίτερα από τον υπόλοιπο κόσμο.

Τα εισιτήρια για τη συναυλία της Αθήνας κυκλοφορούν αύριο Πέμπτη 11/03, στα καταστήματα Public, Tickethouse (Πανεπιστημίου 42) και online στα www.ticketarena.gr και www.i-ticket.gr. Το κόστος θα είναι 40 Ευρώ για την αρένα και 50 Ευρώ για τις κερκίδες. Περισσότερες πληροφορίες για το κοινό δίνονται στο τηλέφωνο 210.9611240 (καθημερινές 12.00 – 17.00).

http://www.e-radio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου