ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Samael - Melechesh - Keep of Kalessin (Lux Mundi tour)

Για μία και μοναδική εμφάνιση στην Ελλάδα, μόνο στη Θεσσαλονίκη.

Οι σκοτεινοί, επιβλητικοί άρχοντες Samael σε ένα μαύρο και άραχνο οδοιπορικό της τεράστιας μουσικής πορείας τους η οποία ξεκίνησε το 1988 και περιλαμβάνει δίσκους σταθμούς όπως ''Blood Ritual'' Ceremony of Opposites'' ''Passage'' αλλά και την τελευταία τους κυκλοφορία "Lux Mundi" που σηματοδοτεί την επιστροφή τους σε γνώριμα σκοτεινά ηχοτρόπια και απέσπασε πολύ καλές κριτικές από το σύνολο του μουσικού τύπου.

Σε μία μοναδική σύμπραξη με τους Μelechesh την μπάντα με τα διθυραμβικά σχόλια του μουσικού τύπου για την τελευταία τους κυκλοφορία από την Nuclear Blast ''Epigenesis'' και με το Dark - Black Mesopotamian Metal καθώς και την δυναμική συναυλιακή τους εικόνα, στοιχεία τα οποία ελκύουν πολλούς οπαδούς.

Μαζί τους οι Νορβηγοί Keep of Kalessin με την ραγδαία δημοτικότητα,την άρτια σύμπραξη τεχνικής και ταχύτητας με το κολοσιαίο '' Armada'' και το επιβλητικό ''Reptilian'' στις αποσκευές τους.

Το πακέτο συμπληρώνουν οι Νορβηγοί In Vain ένα σύνολο τεχνικού Dark-Black Metal με 3 επίσημες κυκλοφορίες στο ενεργητικό τους, οι Ιταλοί Dark End με το γρήγορο και αρκετά συμφωνηκό τους Black σε πρώτο πλάνο και οι Ελβετοί Mingus σε πιο core μορφές.

Στα Μέλη των 2 τελευταίων σχημάτων τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν και οι 2 τραγουδίστριες με την ανάλογη σκηνική παρουσία.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ....

www.samael.info - www.myspace.com/samael
www.melechesh.com
www.keepofkallesin.no
www.myspace.com/invainno
www.darkend.it

-----

ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011

SAMAEL (SWI)- MELECHESH (ISR) - KEEP OF KALLESIN (NOR) - IN VAIN (NOR) - DARK END (ITA) - MINGUS (SUI)
MYLOS CLUB
ΑΝΔΡΕΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 33
ΣΦΑΓΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ωρα Εναρξης: 19.30

Τιμές Εισιτηρίων
25e ταμείο
25e Προπώληση

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ:
ALONE MUSIC STORE (Γ.ΘΕΟΧΑΡΗ 2 - ΤΣΙΜΙΣΚΗ ΓΩΝΙΑ Τηλ:2310-266772)
METROPOLIS STORE (ΤΣΙΜΙΣΚΗ 33 Τηλ:2310-250072)
MUSICLAND STORE (TICKETHOUSE) (ΠΑΡΟΔΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 102 Τηλ:2310-264880)
NEPHILIM STORE (ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜ 17 Τηλ:2310-268013 )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου