ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Συναυλία στο Βαλτόνερο Φλώρινας (κοντά στο Αμύνταιο)


Για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο Σύλλογος Πληττομένων Βαλτονέρου δίνει το παρών ώστε να ακουστεί το πρόβλημα του χωριού και όχι μόνο. Ο Στάθης Δρογώσης θα μας ταξιδέψει μουσικά σε μια μαγευτική βραδιά στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου Βαλτονέρου, την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011.
Η μουσική διαμαρτυρία έχει στόχο να ακουστεί και φυσικά να λυθεί το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια ο οικισμός από την δραστηριότητα του ορυχείου της ΔΕΗ ΑΕ. Ή Είσοδος στην μουσική διαμαρτυρία είναι δωρεάν. Τα έσοδα που θα προκύψουν από την εκδήλωση διαμαρτυρίας θα διατεθούν για την αγορά ενός μηχανήματος που θα μπορεί να μετράει την μόλυνση του Βαλτονέρου και των γύρω χωριών σε καθημερινή βάση. Οταν το κράτος και η τοπική αυτοδιοίκηση απέχουν από τα προβλήματα μας χρόνια τώρα, είμαστε υπεύθυνοι απέναντι στις νέες γενιές και τα παιδιά μας να δώσουμε την μάχη μόνοι μας. Στήριξε και εσύ την προσπάθεια μας, η μόλυνση δεν είναι μόνο δικό μας προνόμοιο, ούτε και σταματάει στα διοικητικά μας όρια.
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΛΤΟΝΕΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου