ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

ΤΑ LIVE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ!!!!

Ο Μίλτος Πασχαλίδης Σάββατο 27 Αυγούστου στην παραλία Αρτέμιδος

Ο Μίλτος Πασχαλίδης
Σάββατο 27 Αυγούστου

στο cafe «Σαμπάχ»
στην παραλία Αρτέμιδος


Ο Μίλτος Πασχαλίδης επισκέπτεται την Αρτέμιδα το Σάββατο 27 Αυγούστου.
Ο σπουδαίος τραγουδοποιός μετράει ήδη 16 χρόνια συνεχούς δισκογραφικής πορείας. Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά που συνδυάστηκε δισκογραφικά με την κυκλοφορία του «Ξένιου, η Κρήτη εντός μου», επιστρέφει στη σκηνή κρατώντας τα γνωρίσματα των παραδοσιακών γραμμών, παρουσιάζοντας τα με πιο ηλεκτρική διάθεση, όπως αυτή που έχουμε συναντήσει σε κομμάτια του ιδίου όπως: «Αφήγηση», «Βυθισμένες άγκυρες», «κακές συνήθειες» κ.α. δε θα απουσιάσουν όμως και οι διασκευές γνωστών αγαπημένων καλλιτεχνών.
Έχοντας μαζί του τη Μιρέλλα Πάχου στο πιάνο, με την αμεσότητα, την ειλικρίνεια και την προσωπική του ερμηνεία, γίνεται ένα με το κοινό στο οποίο προκαλεί αυθεντική συγκίνηση και προβληματισμό για ότι συμβαίνει γύρω μας..

Cafe Σαμπάχ
Τριάινης 2, παραλία Αρτέμιδος
(απέναντι από το ΚΕΠ Δήμου Αρτέμιδος)
2294083207
.................

Βασίλης Παπακωνσταντίνου
“Το παιχνίδι παίζεται… Σε όλη την Ελλάδα…”
Προπωλήση 12 euro!


Μετά από ένα χειμώνα γεμάτο δυνατές κραυγές και μελωδικούς ψιθύρους, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου με τους εξαίρετους μουσικούς του είναι εδώ για να ζωντανέψει τις βραδιές μας και να ηλεκτρίσει τη διάθεση μας!!!
Και αυτό το καλοκαίρι ο Βασίλης πιο επίκαιρος από ποτέ… βρίσκει την αλήθεια μέσα στα τραγούδια… ντύνει με όμορφες μελωδίες τις σκέψεις μας… δίνει ρυθμό στις ανησυχίες και μας παρασύρει σε μουσικές διαδηλώσεις που κανείς δεν πρέπει να λείψει…
Μαζί του η δυναμική παρουσία της Τάνιας Κικίδη , που ενώνει «Δύση και Ανατολή» με την κρυστάλλινη φωνή της και φωνάζουν μαζί «Πόσο μου λείπεις…»
Όσο οι «σωτήρες» παίζουν το δικό τους παιχνίδι για τις δικές μας ζωές εμείς δηλώνουμε παρών… στέλνουμε τα δικά μας χαιρετίσματα… κρατάμε την ουσία… ονειρευόμαστε και δηλώνουμε με βεβαιότητα πως το Παιχνίδι Παίζεται Ακόμα!!!!

Προπώληση
Δημαρχείο Πετρούπολης
Κινηματογράφος Cine Petroupoli
Public Συντάγματος
....................

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΝΙΣΗΣ - LIVE @ ΖΑΚΥΝΘΟΣ 26/8 & 27/8
Ο Γιώργος Καπνίσης την Παρασκευή και το Σάββατο 26 και 27 Αυγούστου στη Ζάκυνθο!!!! Τα σπάει τραγουδάει και γουστάρει... στην γνωστή πια ανατρεπτική ακουστική μέθοδο του!!!!

... αν δε το δεις, δε το πιστεύεις!!!

Κιθάρα: Τόλης Λυμπερόπουλος
Βιολί: Τριαντάφυλλος Βαβάτσικος


Ο Γιώργος Καπνίσης ,επτανησιακής καταγωγής Ζακυνθινός τραγουδοποιός, μόνιμος κάτοικος Αθηνών, σμιλευμένος στο πλευρό καταξιωμένων καλλιτεχνών εδώ και αρκετά χρόνια (Λάκης Παπαδόπουλος, Γιώργος Δημητριάδης, Ελένη Δήμου, Γιάννης Γιοκαρίνης, Φωτεινή Σαββατιανού) στήνει ΧΟΡΟ και σας παρουσιάζει την ΚΥΡΑ ΤΟΥ...
Τραγούδια που ξεκινούν από τον rock 'n' roll πλανήτη του 60, χορεύοντας φτάνουν στα ανέμελα τέλη του 80 και καταλήγουν στο σήμερα αψηφώντας το «λούκι» και τα κάνουν όλα «λίμπα» με ένα συναίσθημα αγνής και ευαίσθητης αγάπης που χαρακτηρίζει μέχρι και τα πιο σκληρά από τα 10 τραγούδια του album.
Εξέχουσα θέση μες την δουλειά αυτή έχει το τραγούδι «Η ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ» το οποίο βραβεύτηκε στους Μουσικούς Αγώνες της Κέρκυρας 2010 με το 2ο Βραβείο Καλύτερου Τραγουδιού και ο ερμηνευτής του Γιώργος Καπνίσης με το 3ο Βραβείο Ερμηνείας, ένω ήδη απέσπασε μια θέση στον τελικό του 2ου Διαγωνισμού Τραγουδιού του γνωστού μουσικού portal www.MusicHeaven.gr.
Μετά από την ΚΥΡΑ το λόγο παίρνει η ολόφρεσκη διασκευή, από το Βασίλη Σταμάτη, του γνωστού τραγουδιού του Άκη Πάνου «ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ» με τους πρωτότυπους στίχους που φρόντισε και έκοψε η λογοκρισία και τραγουδήθηκαν από το Γρηγόρη Μπιθικώτση (ίσως τους κόψει και σήμερα!!!).
Μέσα στα τραγούδια ξεπετάγεται και μια νέα ακυκλοφόρητη σύνθεση του Λάκη Παπαδόπουλου με τίτλο «ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ» που δε θα μπορούσε να μη κουβαλάει όλα τα στοιχεία του δημιουργού της.

ΤΑ ΝΑΥΤΑΚΙΑ - ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΓΕΥΣΕΩΝ
ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ 4 - ΤΕΡΜΑ ΚΡΥΟΝΕΡΙ, ΖΑΚΥΝΘΟΣ, ΤΗΛ. 6982850960
...............

ELLI PASPALA - TAKIS FARAZIS || RAINBOWS, MOONS & BICYCLES live @ PAPAGOU
Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού 2011

Έλλη Πασπαλά - Τάκης Φαραζής
Rainbows, Moons and Bicycles (R’m’B)
Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, Ώρα: 20.45
στο Κηποθέατρο Παπάγου (Οδός Κορυτσάς, 6η στάση)



Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, το Φεστιβάλ Παπάγου - Χολαργού υποδέχεται την Έλλη Πασπαλά και τον Τάκη Φαραζή στο Κηποθέατρο Παπάγου, σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά αφιερωμένη σε αμερικανικά standards και όχι μόνο, αναβιώνοντας τη γοητεία μιας άλλης εποχής ταγμένης στο όνειρο του σήμερα!

Είκοσι χρόνια μετά από την τελευταία φορά που εμφανίστηκαν οι δυο τους στη σκηνή, η αισθαντική ερμηνεύτρια και ο δεξιοτέχνης της τζαζ, «συνεργούν» σε ένα τελείως διαφορετικό πρόγραμμα από αυτό που μάς έχουν συνηθίσει.

Με τραγούδια όπως το Somewhere over the Rainbow, Moonriver και Broken Bicycles να ακούγονται δίπλα στο Cry me a river, Nature boy και Someone to watch over me, δημιουργούν αλυσιδωτές εκρήξεις όπως μόνο αυτοί ξέρουν, με όπλο τους μόνο μια φωνή κι ένα πιάνο και συμμάχους τους τούς Tom Waits, Van Morrison, Joni Mitchell, Leon Russell, Rufus Wainwright, Henry Mancini, George Gershwin και Cole Porter.

Η Έλλη Πασπαλά και ο Τάκης Φαραζής κλείνουν το μάτι στο μουσικό παρελθόν τους, δίνοντας ξανά ραντεβού μαζί του στις 16/8 στο Κηποθέατρο Παπάγου, σε ένα ταξίδι αναγέννησης μέσα από ήχους νοσταλγίας, με όχημα πάντοτε το ποδήλατο, προορισμό το φεγγάρι και διαδρομή το ουράνιο τόξο.


Πληροφορίες – Προπώληση Εισιτηρίων: www.ticketservices.gr
Δημοτική Κοινότητα Παπάγου – Γραφείο Φεστιβάλ
Αναστάσεως 90, Τηλ.: 213 2027186-7 (Εργάσιμες ημέρες: 08:00 – 14:00)
Κατάστημα ΔΑΝΑΟΣ
Μεσογείων 230 – Χολαργός, Τηλ.: 210 6528301 & 3 (Εργάσιμες ημέρες & ώρες)
Ταμείο Κηποθεάτρου
Τηλ.: 210 6520412 (την ημέρα της παράστασης από τις 6.30 μ.μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου