ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

ΠΑΡΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ!

Duomo Summer night..... with Dj Nikos Giannopoulos...


Αύριο 23/8/2011 στις 9:00 μ.μ.
Summer night... Summer mood... and special Summer finger food...

Ίσως η καλύτερη καλοκαιρινή βραδιά, με γεύσεις από θάλασσα και καλοκαιρινή διάθεση με μουσικές από όλο τον κόσμο...

Στα decks ο Dj Nikos Giannopoulos...
ΑΡΤΑ
..............

OJO AL SABOR - REMPETOVEN / FEBRUARY 3 GAGARIN 205 (LIOSION 205, ATHENS)


Στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας τους οι Ojo Al Sabor θα κάνουν μια στάση στην Αθήνα την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στην σκηνή του Gagarin 205 (Λιοσίων 205. Αθήνα) για να μαγέψουν το ελληνικό κοινό με ήχους από την Βαρκελώνη.

Οι Ojo Al Sabor αποτελούν σήμερα την καλύτερη μουσική κολεκτίβα της Βαρκελώνης !!
Η μουσική ένωση των Sabor De Gracia με τους βραβευμένους με Grammy και ιδρυτή των Ojos de Brujo Ramon Gimenez καιi Dj Panko δημιουργεί ένα μοναδικό μουσικό μείγμα επί σκηνής που παρουσιάζει την rumba από την Καταλονία και το Flamenco με funk, Latin, hip Hop και ηλεκτρονικούς ήχους από τους καλύτερους του είδους!

Opening Act: ΡΕΜΠΕΤΟΒΕΝ

Μέσα από τα blues , το ρεμπέτικο , το ροκ οι Ρεμπετόβεν εκφράζουν τις δημιουργίες τους .Δημιουργίες που “παντρεύουν” τον ακουστικό και τον ηλεκτρικό ήχο, οριοθετώντας έτσι το χώρο του πρωτότυπου και του κλασικού. Οι Ρεμπετόβεν με ελεύθερα μέρη για αυτοσχεδιασμούς, παίζουν ερωτικές μπαλάντες, υπνωτικά blues της μοναξιάς ,αιρετικά waltz, μελαγχολικές καντάδες, country ρεμπέτικα, ανέμελα δωδεκάμετρα. Ο στίχος των Ρεμπετόβεν είναι ελληνικός. Στιχουργικά οι Ρεμπετόβεν ωθούνται κυρίως απ’ τα “παράγωγα” του Έρωτα, με μια ξεκάθαρα “ρεμπέτικη” διάθεση. Θεματολογικά ο άνθρωπος τοποθετείται στο χώρο και στον χρόνο αναζητώντας μία λυτρωτική ουτοπία εις γνώση του, μιας και έχει ήδη διαπιστώσει ότι ζει μια καταραμένη ζωή. Αυτό το “blue note” κάποτε “οργίζεται” και αναδιπλώνεται επιζητώντας το “ξέσπασμα” του ροκ. Έχουν εμφανιστεί σε φεστιβάλ μουσικής, όπως στο Mama Africa Festival, και σε διάφορες μουσικές σκηνές της Αθήνας.

Τους Ρεμπετόβεν αποτελούν οι μουσικοί:
Παπαδάκης Σταύρος ( κιθάρα – φωνή )
Κορέντζελος Δημήτρης ( πλήκτρα )
Κλασίνας Θανάσης ( κιθάρα – φωνή – φυσαρμόνικα )
Κοντός Μάρκος ( τζουράς – μαντολίνο – φωνητικά )
Λάγγας Γρηγόρης ( βιολί )
Σανδάλης Δημήτριος ( κοντραμπάσο)
Καρατζά Κάλλι (φωνή-φωνητικά)

Προπώληση εισιτηρίων από 15 Σεπτεμβρίου 2011

Τιμές 20€
25€
..............

ΙΣΜΗΝΗ ΠΕΠΕ live
Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου
στο «Nueva Trova»


Η Ισμήνη Πεπέ ξεκίνησε τη μουσική της πορεία δίπλα στον Λάκη Παπαδόπουλο και τον Γιάννη Γιοκαρίνη . Έχοντας ήδη στα χέρια της μία δισκογραφική δουλειά, συνεργάστηκε το χειμώνα που πέρασε με τους Lexicon Project και τη Joanna Drigo στο Σταυρό του Νότου. Το πρόγραμμά της Ισμήνης ετερόκλητο, ηλεκτρικό κατά βάση, περιλαμβάνει κομμάτια απ’ την πρώτη της δισκογραφική δουλειά όπως το αγαπημένο ντουέτο με τον Λάκη Παπαδόπουλο «Μίλα Σιγά» καθώς και γνωστές διασκευές σε ένα ταξίδι από τον Ξυλούρη μέχρι την Σωτηρία Λεονάρδου και απ το ελληνικό ροκ ως την Βρετανική αισθητική των Muse. Σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει η νέα της δισκογραφική δουλειά.
Ώρα έναρξης: 22.30μ.μ / Είσοδος ελεύθερη
Νueva Trova: Αθηνάς και Βλαχάβα 9, Μοναστηράκι
...................

Γιάννης Κότσιρας - Δημήτρης Μπάσης στο Ανοιχτό Θέατρο Τυρού!

Γιάννης Κότσιρας - Δημήτρης Μπάσης
Καλοκαίρι 2011
Ανοιχτό Θέατρο Τυρού, Λιμάνι Τυρού
Δευτέρα 22 Αυγούστου


Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν οι παραστάσεις τους τον χειμώνα στο Stage στην Θεσσαλονίκη, αλλά και στο REX στην Αθήνα, οι δύο τραγουδιστές συνεχίζουν το μουσικό τους οδοιπορικό στην καλοκαιρινή Ελλάδα.

Παράλληλα με τις συναυλίες τους στο πλευρό του Δημήτρη Μητροπάνου, o Γιάννης Κότσιρας και ο Δημήτρης Μπάσης, θα πραγματοποιήσουν μια μικρή βόλτα στην Ελλάδα συνεχίζοντας το ταξίδι που ξεκίνησε το φετινό χειμώνα.

Ο Γιάννης Κότσιρας, με το τελευταίο του ήδη πλατινένιο “Live 2010”, μας υπενθύμισε την αγάπη του για το λαϊκό τραγούδι, καθώς όπως τονίζει πάντα ο ίδιος, “γεννήθηκε μέσα από αυτό”, αλλά και με την ικανότητά του να προτείνει ήδη γνωστά τραγούδια με τρόπο που μοιάζουν πάντα φρέσκα. Με καινούρια τραγούδια όπως το “Κάνε το χειμώνα καλοκαίρι”, το “Και πάλι παιδί” ή το ολοκαίνουριο “Αγάπη μου εσύ” αλλά και παλιά και αγαπημένα όπως “Το τσιγάρο”, το “Έλα και κόψε με στα δυο” ή το “Κάπου θα βρεθούμε” μας εγγυάται όπως κάνει χρόνια τώρα την καλύτερη συναυλία του καλοκαιριού.

Ο Δημήτρης Μπάσης πιστός στο λαϊκό τραγούδι, με θητεία δίπλα στους σημαντικότερους Έλληνες δημιουργούς και τραγουδιστές, αλλά και με σπουδαίο προσωπικό ρεπερτόριο από τα “Χαμοπούλια” ως τους “Ψίθυρους καρδιάς” και από το “Τώρα μένω μόνος μου” μέχρι τη “Ζωή” και το “Σπασμένο καράβι” αλλά και με το πολυαναμενόμενο ολοκαίνουριο CD σε μουσική του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα με τίτλο “Η συννεφιά περνάει με παρέα”, το οποίο έχει ήδη γίνει διπλά πλατινένιο, συνυπογράφει την καλύτερη μουσική συνάντηση του φετινού καλοκαιριού.


Στο πλευρό των δύο τραγουδιστών θα βρίσκεται η εξαιρετική Χρυσούλα Στεφανάκη.

Σε αυτή την προσπάθεια συμπράττουν: Στα τύμπανα ο Γρηγόρης Συντρίδης, στα κρουστά, ο Νίκος Νταρίλας, στο μπάσο ο Στέλιος Γούτος, στις κιθάρες ο Νίκος Ταλιαδούρος και ο Γεράσιμος Σιούρας, στα μπουζούκια ο Βαγγέλης Μαχαίρας και ο Βασίλης Παπαδόπουλος, στο βιολί ο Στέλιος Μαργώνης και στα πλήκτρα και τις ενορχηστρώσεις ο Κώστας Σιντρίδης. Την επιμέλεια του ήχου εγγυώνται ο Άρης Κουντούρης, ο Λάμπρος Μπούνας και ο Νίκος Βακάλογλου, ενώ το σχεδιασμό του φωτισμού επιμελήθηκε ο Γιώργος Τέλλος.

Σε αυτή την προσπάθεια συμπράττουν:

Γρηγόρης Συντρίδης,- τύμπανα
Νίκος Νταρίλας - κρουστά
Στέλιος Γούτος,- μπάσο στις
Νίκος Ταλιαδούρος,Γεράσιμος Σιούρας- κιθάρες
Βαγγέλης Μαχαίρας, Βασίλης Παπαδόπουλος - στα μπουζούκια
Στέλιος Μαργώνης - βιολί
Κώστας Σιντρίδης - πλήκτρα και ενορχηστρώσεις


Άρης Κουντούρης - επιμέλεια του ήχου
Λάμπρος Μπούνας και ο Νίκος Βακάλογλου- επιμέλεια του ήχου
Γιώργος Τέλλος- σχεδιασμός του φωτισμού


Ώρα έναρξης :21:30
Γενική Είσοδος 15 ευρώ

Προπώληση:
«Το απάγκιο του Καπετάν Κώστα» 27570 41139 ,
«Πέτρα» 6974016277,
«Καρνάγιο» 27570 41159,
«Balconi» 2757041888

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου