ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Ο Μιχάλης Εμιρλής Cafe Νέον, Νάουσα

Δευτέρα 22 Αυγούστου
".....Είμαι εδώ, είμαι εδώ ναι μωρό μου για σένα.....", και ο Μιχάλης Εμιρλής καλωσορίζει το κοινό της Νάουσας.

 Άκρως ευδιάθετος και πάντα χαμογελαστός ερμηνεύει προσωπικές του επιτυχίες όπως "Νιώθω το τέλος να πλησιάζει", "Κάμπια", "Πίπα της ειρήνης", "Τζερόνυμο" κάνοντας πάντα μια ιστορική αναδρομή στο πως γράφτηκε το κάθε κομμάτι ,καθώς είναι συνθέτης και στιχουργός παράλληλα με την ερμηνευτική του ιδιότητα. Είναι επικοινωνιακός , άμεσος με το κοινό του, κάνει πλάκες μαζί τους, λέει ακόμα και ανέκδοτα επί σκηνής , παρασύρει το κόσμο και τους ξεσηκώνει ακόμη περισσότερο.

Παράλληλα, μας παρουσιάζει κομμάτια από τη νέα του δισκογραφική δουλειά που μόλις κυκλοφόρησε με τίτλο "Φωτιά στα Παραμύθια", ενώ δε παραλείπει να ερμηνεύσει και επιτυχίες άλλων καλλιτεχνών που αγαπά ιδιαίτερα.

Ο Μιχάλης Εμιρλής, θα προσπαθήσει να μετατρέψει απο ένα συνηθισμένο σε ένα άκρως ξεσηκωτικό και διασκεδαστικό βράδυ Δευτέρας για όσους βρεθούν μαζί του!


Cafe Νέον
Νάουσα
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου