ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

ΠΟΛΛΑ LIVE ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ

Ο Φοίβος Δεληβοριάς
Ο «Αόρατος Άνθρωπος» !
Ανοιχτό Θέατρο Άλσους ΒεΪκου
Δευτέρα 29 Αυγούστου, Ώρα 21.00


Αν θέλετε να μη δείτε ζωντανά τον Φοίβο Δεληβοριά, ο καλύτερος τρόπος είναι να βρεθείτε στη συναυλία του στο Ανοιχτό Θέατρο Άλσους ΒεΪκου, την Δευτέρα 29 Αυγούστου και ώρα 21.00. Ο τραγουδοποιός θα είναι εκεί...αόρατος!

Παρέα με μια μπάντα υπερηρώων, κατεστραμένων από κυβερνητικά πειράματα (τον Hulk μπασίστα Σταμάτη Σταματάκη, τον Ψαλιδοχέρη ντράμερ Σωτήρη Ντούβα και τον πολυμήχανο πιανίστα Κωστή Χριστοδούλου), θα κάνουν δυνάμεις τις αδυναμίες τους, θα καταπολεμήσουν το άδικο και θα καθαρίσουν την πόλη από τους πονηρούς.

Με βάση τον καινούργιο δίσκο του «Ο Αόρατος Άνθρωπος», θα παίξουν με απρόσμενο τρόπο τα παλιότερα τραγούδια του, και θα οδηγηθούν μέσα από δαιδαλώδεις διασκευές στον λυτρωτικό χορό του τέλους.
Οι αόρατες διαθέσεις μας θα αποκτήσουν επιτέλους σώμα...

Δευτέρα 29 Αυγούστου
Ώρα: 21.00

Ανοιχτό Θέατρο Άλσους ΒεΪκου
Λεωφόρος Βεΐκου & Αναγεννήσεως,
Γαλάτσι
210-2143317

Τιμή Εισιτηρίου: 10 ευρώ
.................

UrbanStyleMag presents Genial "Nino Santos & Lightem"


03/09 USM Presents Genial
Line Up:
Nino Santos & Lighem (Monique Musique / Tapas)
Stel F (Genial)

Location. Drazel, Athens
Free Entrance
Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου στις 10:00 μ.μ.
Persefonis 31 & Iakxou, Gazi, 11854 Athens, Greece
..................

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΧΟΙΝΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ
Με όνομα εμπνευσμένο από το διάσημο beach bar του Miami, Cantina Fiesta, στη θέση του παλιού Bahia,σας περιμένει σε έναν all day αισθησιακό και φιλικό χώρο μετατρέποντας την καθημερινότητα σας σε ΑΠΟΛΑΥΣΗ...!!


Το Cantina παρουσιάζει από τo Σάββατο 9 Ιουλίου και κάθε Σάββατο μέχρι τις 27/8/2011 στις 18.00 το απόγευμα , τον Διονύση Σχοινά σε ένα LIVE UNPLUGGED όπως δεν τον έχετε συνηθίσει!

Μαζί με τον Διονύση Σχοινά ο Κώστας Λαϊνάς (στο πιάνο) σε ένα μουσικό ταξίδι της ελληνικής pop, rock αλλά και της λαϊκής σκηνής που θα σας μαγέψει και θα σας ξεσηκώσει!

Πλέον τα βράδια του Σαββάτου αποκτούν... Unplugged διάθεση στον ζεστό και καλοκαιρινό χώρο του Cantina στη Μύκονο!

CANTINA
Beach Bar- Restaurant
Kαλό Λιβάδι Μυκόνου
τηλ.κρατήσεων :222890.72185
..................


Ο ΨΑΡΑΝΤΩΝΗΣ
στο 9ο Φεστιβάλ του Δήμου Γαλατσίου
Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου
Ανοιχτό Θέατρο
…μια συναυλία απ’ τον ουρανό της Κρήτης.

Ο Ψαραντώνης με το συγκρότημά του θα δώσει μια μεγάλη συναυλία την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου στο Ανοιχτό Θέατρο του Άλσους Βείκου, στο δήμο Γαλατσίου.
Ο Ψαραντώνης (Αντώνης Ξυλούρης) αποτελεί τη σύγχρονη προσωποποίηση της κρητικής μουσικής παράδοσης! Με το δικό του, αφοσιωμένο κοινό, το οποίο τον υποδέχεται με ξεχωριστή θέρμη σε κάθε του εμφάνιση και με παγκόσμια αναγνώριση μέσα από συμμετοχές σε σημαντικά διεθνή φεστιβάλ, καταφέρνει να μεταφέρει ολόκληρο τον πολιτισμό της Κρήτης μέσα από τις δοξαριές της λύρας του...
Μαζί του η Νίκη Ξυλούρη, μια τραγουδίστρια που ερμηνεύει με έναν εντελώς προσωπικό τρόπο, έχοντας ως αφετηρία της το παραδοσιακό τραγούδι...
H μουσική παράσταση περιλαμβάνει τις σημαντικότερες επιτυχίες τους και παραδοσιακά κρητικά τραγούδια, έτσι όπως μόνο ο Ψαραντώνης μπορεί να ερμηνεύσει με τη λύρα του, αλλά και κομμάτια από τις δύο τελευταίες του δισκογραφικές δουλειές, το «Να ‘χεν η θάλασσα βουνά», που κυκλοφόρησε το Δεκέμβρη του 2007 με τη συμμετοχή της Νίκης Ξυλούρη, σε παραγωγή του Γιάννη Αγγελάκα για την Αll Τogether Νow Records και το «Ρsarantonis & the Εnsemble Χylouris», μια παραγωγή της γερμανικής δισκογραφικής εταιρείας Νetwork Raki Records.
Συντελεστές : Ψαραντώνης - τραγούδι, λύρες, μαντολίνο, τζουράς, Νίκη Ξυλούρη – τραγούδι, μπεντίρ, στάμνα, Χαράλαμπος Ξυλούρης – λαούτο, ούτι, Νεκτάριος Κοντογιάννης – λαούτο.


Ανοιχτό Θέατρο, Άλσος Βεικου
Πόρτες: 20.30
Είσοδος : 10 ευρώ
Προπώληση : δημαρχείο Γαλατσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου