ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

LIVE ΜΟΥΣΙΚΗ NEW'S

HIDDEN ORCHESTRA FRIDAY 2 GAGARIN 205 ATHENS!
Εκλεκτική φιλοσοφία μουσικού ταξιδιού, πειραματικές βάσεις, γεύση προόδου, φρεσκάδας και αποκαλυπτικών αισθήσεων.


Το εκπληκτικό ντεμπούτο άλμπουμ των Hidden Orchestra, με τον τίτλο Night Walks, κυκλοφόρησε to 2010 και επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από την κλασική, την jazz, όλα τα σχήματα και τα μεγέθη της electronica και της dance μουσικής και συνδυάζει την απλότητα και την ειλικρίνεια των folk και rock, με απόλυτη ισορροπία. Όπως είπε και ο DJ Vic Galloway στο BBC Radio 1, "μια μπάντα που δεν θα συναντήσετε πουθενά αλλού στον κόσμο αυτή τη στιγμή, ένα από τα πιο εντυπωσιακά πράγματα που μπορείτε να δείτε ζωντανά"!!

Η Hidden Orchestra είναι στην ουσία, η ενσάρκωση του καλλιτεχνικού οράματος του Joe Acheson, ενός πολύ οργανίστα, συνθέτη, παραγωγού, sound designer, με κλασική εκπαίδευση βάση το Εδιμβούργο, η μπάντα συνδυάζει δύο drummers και βαθιές μπάσο γραμμές με ισχυρές επιρροές από την jazz και την κλασική μουσική, δημιουργώντας καταπληκτικά κινηματογραφικά τοπία, με έντονη συναισθηματική φόρτιση και προμηνύοντας το μέλλον των κλασικών μουσικών οργάνων, αναδεικνύοντας την ενεργητική πρωτοτυπία με την οποία μιμούνται την ηλεκτρονική μουσική μέσω ακουστικών μέσων.

Το άλμπουμ χρηματοδοτήθηκε από το Scottish Arts Council, επιτρέποντας στον Acheson να διερευνήσει τις σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες των ιδεών του, χρησιμοποιώντας σε κάθε κομμάτι έξι διαφορετικά drum kits σε κάθε τόνο, πάνω από 100 κανάλια ήχου και άλλες περίπλοκες τεχνικές, επιτρέποντας στους μουσικούς του να απελευθερώσουν όλο το ταλέντο τους, αναμειγνύοντας τα πλούσια φυσικά-ακουστικά στοιχεία με λεπτά ηλεκτρονικά χρώματα.

Ακούγοντάς το Night Walks θα πιάσεις τον εαυτό σου να βρίσκεται σε κάποιο φανταστικό τρένο στον ουρανό, μιας και σε προτρέπει σε αποφυγή της πραγματικότητας και σε ακραία μουσική ονείρωξη. Ίσως σε ξανακάνει και λίγο παιδί και σε στείλει στις πλατείες που κάποτε έκανες τα πρώτα σου μεθύσια.

Ας προετοιμαστούμε λοιπόν να ζήσουμε μια μαγική βραδιά την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012 στο Gagarin 205 (Λιοσίων 205, Αθήνα)

Τιμές εισιτηρίων 20 ευρώ προπώληση,
25 ευρώ την ημέρα της συναυλίας

Οργάνωση Παραγωγής
Culture Wave
...............

Δευτέρα 12 και Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου || "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων
ΜΟΝΙΚΑ, LOCOMONDO, MARAVEYAS ILEGAL,
THE BURGER PROJECT feat. ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ, ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ,
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ, IMAM BAILDI, ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ,
SKA BANGIES, GAUDI

To ARK Festival, το μοναδικό φεστιβάλ με αμιγώς ελληνική σφραγίδα που έγινε θεσμός από την πρώτη του μόλις εμφάνιση, επιστρέφει για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Αθήνα, μετά το περσινό sold out διήμερό του, που έκανε όλη την πόλη να μιλάει γι' αυτό και την πρόσφατη παρθενική εξόρμησή του στη Θεσσαλονίκη.

Με σημαία του την αγάπη και την υποστήριξή του για τη μουσική που δεν προσβάλλει τη νοημοσύνη και την αισθητική μας, το ARK Festival 2011 δίνει για άλλη μια χρονιά το εναρκτήριο λάκτισμα για το μεγαλύτερο ομαδικό πάρτυ που σηματοδοτεί την έναρξη της επόμενης σεζόν στην πόλη μας. Όπως και πέρσι, το κλίμα της «Τεχνόπολις» θα μεταφερθεί παντού σε πραγματικό χρόνο, με συνεχή live updates και φωτογραφίες σε Facebook, Twitter και το iPhone app του φεστιβάλ.

Τη Δευτέρα 12 και την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, το ARK Festival θα καταλάβει και πάλι το χώρο της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων με ένα πλούσιο line-up και τη γνώριμη πανηγυρική του διάθεση, χρησιμοποιώντας με πείσμα τη μουσική ως μοναδικό, ίσως, αντίδοτο στις δύσκολες αυτές μέρες.

Το φετινό ARK Festival 2011 της Αθήνας δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ταλαντούχα νέα γενιά, τους τραγουδοποιούς και τους δημιουργούς που έριξαν τους σπόρους για μια ξεχωριστή πορεία και θα μας συντροφεύουν για πολλά χρόνια ακόμα. Το στίγμα του διημέρου θα δώσουν οι «νεοφερμένοι» του φεστιβάλ Locomondo, headliners της πρώτης μέρας - μιας μέρας που περιλαμβάνει επίσης τους Burger Project σε μια συνεργασία-έκπληξη με το Φοίβο Δεληβοριά, το Λεωνίδα Μπαλάφα και τον Πάνο Μουζουράκη σε συνέχεια του ξεσηκωτικού σερί τους στο ARK Θεσσαλονίκης καθώς και τους νεαρούς σίφουνες Ska Bangies.
Τη δεύτερη μέρα, η καλή ελληνική μουσική θα εκπροσωπηθεί από τη Μόνικα, τους Maraveyas Ilegal, τη Νατάσσα Μποφίλιου την οποία το φεστιβάλ υποδέχεται για πρώτη φορά, τους Imam Baildi και τον πρωτοεμφανιζόμενο Gaudi.

Όλοι μαζί θα τραγουδήσουν για τις χαρές, και θα ξορκίσουν τις λύπες μας. Θα τραγουδήσουν πάνω απ' όλα για τη ζωή, υιοθετώντας το ρόλο που θέλει ο καθένας από εμάς να τους δώσει: εμψυχωτικό, συγκινητικό, παρήγορο, αισιόδοξο, ταξιδιάρικο, επίμονο, πάντα όμως ουσιαστικό.
ARK Festival 2011. Γιατί ό,τι κι αν συμβαίνει, in music we trust.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
LOCOMONDO, THE BURGER PROJECT feat. ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ, ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ, SKA BANGIES


ΤΡΙΤΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΜΟΝΙΚΑ, MARAVEYAS ILEGAL, ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ, IMAM BAILDI, GAUDI

ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΩΝ 15 ΕΥΡΩ
H ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
PUBLIC – IANOS – TICKETSERVICES.GR
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Προπώληση 17 ευρώ
Γενική Είσοδος 20 ευρώ
Εισιτήριο διημέρου 30 ευρώ

ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΙΣ 17.30
...More Info Soon...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου