ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Χάος στο Pukkelpop

Το γνωστό μουσικό ετήσιο φεστιβάλ του Βελγίου κατέληξε σε τραγωδία, μετά την κατάρρευση σκηνής λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Πέντε νεκροί και δεκάδες τραυματίες κάποιοι εκ των οποίων είναι σε σοβαρή κατάσταση, είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός.
Σφοδροί άνεμοι και βροχόπτωση χτύπησαν την περιοχή του Hasselt που γινόταν το φεστιβάλ, με αποτέλεσμα να καταρρέυσει η σκηνή πάνω στο κοινό, την ώρα που εμφανίζονταν οι Smith Westerns.
Η καταιγίδα δεν άφησε όρθιες ούτες τις γιγαντοοθόνες, ούτε και τα δέντρα.
Φυσικά και το φεστιβάλ δεν συνέχισε, ενώ με ανακοίνωση των διοργανωτών, ακυρώνεται ολόκληρο το φεστιβάλ, παρακαλώντας τον κόσμο να αποχωρήσει από το χώρο.
Οι 30 Seconds to Mars, ο Eminem και οι Foo Fighters θα ήταν οι headliners του φετινού Pukkelpop. Συγκεκριμένα, μετά την τραγωδία οι Foo Fighters έγραψαν στο Twitter: “Our hearts go out to everyone affected by the tragic events at Pukkelpop. For information +32 (0) 11 23 97 11.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου