ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Οι Aerosmith επιστρέφουν στο studio

Κάντε κλικ εδώ
Σύμφωνα με δηλώσεις του κιθαρίστα του συγκροτήματος, Joe Perry, οι Aerosmith ετοιμάζουν reunion και μαζί με τον διάσημο παραγωγό Jack Douglas θα ξεκινήσουν τις εργασίες για το νέο τους album.Όπως έγραψε ο Perry στο Twitter: “Το συγκρότημα σχεδιάζει να μπει στο στούντιο με τον Jack Douglas τη δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου για να εργαστεί στο νέο Aero CD”.

Οι Aerosmith δεν έχουν κυκλοφορήσει album με νέο υλικό από το 2001 και το “Push Just Play”. Έχουν προσπαθήσει βέβαια να ηχογραφήσουν το album τους εδώ και πολύ καιρό, όμως οι προσπάθειες αυτές διακόπηκαν είτε λόγω εσωτερικών συγκρούσεων είτε λόγω προβλημάτων υγείας.

Εξάλλου, ο τραγουδιστής Steven Tyler, έχει έρθει σε ρήξη με την μπάντα τα τελευταία χρόνια, αφού ακολουθεί διαφορετική, solo καριέρα. Αυτή τη σεζόν, συμμετείχε ως κριτής στο American Idol όπου χρησιμοποίησε τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης γαι να προωθήσει το solo single του καθώς και την αυτοβιογραφία του.

Η μπάντα έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Jack Douglas σε 3 από τους πιό πετυχημένους δίσκους της, το “Get Your Wings”, το “Toys in the Attic” και το “Honkin’ on Bobo”, οπότε όπως όλα δείχνουν ο νέος δίσκος δεν μπορεί παρά να είναι αλλη μια επιτυχία της θρυλικής μπάντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου