ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Σαν Σήμερα...5 Ιουνίου

Κάντε κλικ εδώ
1954 Ο Βρετανός ντράμερ Nicko McBrain (Michael Henry McBrain) γεννήθηκε στο Hackney του Λονδίνου. Είναι δημοφιλής από τη συμμετοχή του στο Heavy metal συγκρότημα Iron Maiden από το 1982 και μέχρι σήμερα έχει ηχογραφήσει μαζί τους 19 άλμπουμ.
2002Ο Αμερικανός μπασίστας Dee Dee Ramone (Douglas Glenn Colvin 1951–2002) βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Los Angeles, από υπερβολική δόση ηρωίνης σε ηλικία 50 ετών. Ήταν μέλος του Punk-rock συγκροτήματος The Ramones από το σχηματισμό τους το 1974 έως το 1989. Είχε γράψει τους στίχους σε τραγούδια όπως τα "53rd & 3rd", "Commando", "Rockaway Beach", "Poison Heart" κ.α.

1957 Κυκλοφορεί το τραγούδι "Susie Q" με την φωνή του Dale Hawkins. Έφτασε μέχρι τα Νο27 του Billboard Hot 100. Η πιο γνωστή εκτέλεση του τραγουδιού είναι αυτή του συγκροτήματος Creedence Clearwater Revival που ηχογραφήθηκε στις 19 Ιανουαρίου του 1968.

1975 Ο πρώην κιθαρίστας και τραγουδιστής των Pink Floyd, Syd Barrett εμφανίζεται στο στούντιο την στιγμή που οι πρώην συνάδερφοι του τελειώνουν τις ηχογραφήσεις του άλμπουμ "Wish You Were Here". Αρκετά από τα τραγούδια του άλμπουμ είναι εμπνευσμένα από την ζωή του...



1982 Οι Roxy Music βρίσκονται στο Νο1 των Βρετανικών Albums Chart με το τρίτο και τελευταίο άλμπουμ τους "Avalon". Περιείχε επιτυχίες όπως τα τραγούδια "More Than This", "Avalon" κ.α.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου