ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Σαν Σήμερα...8 Ιουνίου

1940 Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός Nancy Sinatra (Nancy Sandra Sinatra) γεννήθηκε στο New Jersey. Είναι η κόρη του δημοφιλή Αμερικανού τραγουδιστή Frank Sinatra. Γνώρισε επιτυχία το 1966 με την κυκλοφορία των τραγουδιών "These Boots Are Made for Walkin'" και την διασκευή του "Bang Bang (My Baby Shot Me Down)" που είχε πρωτοτραγουδήσει η Cher. Ένα χρόνο αργότερα, μαζί με τον πατέρα της, τραγούδησαν και έκαναν επιτυχία το τραγούδι "Somethin' Stupid" που στις μέρες μας ξανατραγουδήθηκε από τον pop τραγουδιστή Robbie Williams και την ηθοποιό Nicole Kidman. Μία ακόμα επιτυχία της, το τραγούδι "Summer Wine", ντουέτο με τον τραγουδοποιό Lee Hazlewood. Το ξανακούσαμε το 2007 από τους Ville Valo & Natalia Avelon. Το 2004 κυκλοφόρησε το άλμπουμ "Nancy Sinatra" στο οποίο συνεργάστηκε με καλλιτέχνες όπως οι Morrissey, Calexico, U2, Jarvis Cocker κ.α.

1960 Ο Βρετανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός Mick Hucknall (Michael James Hucknall) γεννήθηκε στο Denton του Lancashire. Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του στο συγκρότημα Simply Red, με τους οποίους στην 25χρονη πορεία τους πούλησαν πάνω από 50 εκατομμύρια άλμπουμ και σημείωσαν μεγάλες επιτυχίες με τραγούδια όπως τα "Holding Back the Years", "Money's Too Tight (To Mention)", "If You Don't Know Me By Now" (Harold Melvin), "It's Only Love Doing Its Thing"(Jimmy Cameron & Vela M. Cameron), "Stars", "Sunrise" κ.α. Το 2008 κυκλοφόρησε το πρώτο του σόλο άλμπουμ με τίτλο "Tribute to Bobby".

1969 Οι Mick Jagger, Keith Richards και Charlie Watts επισκέπτονται τον κιθαρίστα Brian Jones και του ανακοινώνουν πως οι The Rolling Stones θα συνεχίσουν με άλλον κιθαρίστα... Ο Brian Jones ήταν ουσιαστικά ο άνθρωπος που δημιούργησε το γκρουπ το 1962. Λόγω της εξάρτησης του από τα ναρκωτικά, δεν ήταν σε θέση να ακολουθήσει τις δραστηριότητες της μπάντας εκείνη την εποχή και την επικείμενη περιοδεία στην Αμερική. Λίγες ημέρες αργότερα ανακοινώνει με δήλωση του, πως φεύγει από την μπάντα. Αντικαταστήθηκε από τον 20χρονο Mick Taylor.

1987 Ένας από τους σημαντικότερους R&B/Funk ντράμερ, ο Yogi Horton, αυτοκτονεί σε ηλικία 33 ετών πέφτοντας από το παράθυρο του δωματίου του ξενοδοχείου που διέμενε στην Νέα Υόρκη. Ήταν γνωστός για την συνεργασία του με καλλιτέχνες όπως οι Luther Vandross, Aretha Franklin, Diana Ross κ.α.


1991 Στην κορυφή του Billboard Hot 100 βρίσκονται οι Extreme με το τραγούδι "More Than Words". Ήταν μέρος του άλμπουμ "Extreme II: Pornograffiti" του 1990.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου