ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Σαν Σήμερα...11 Ιουνίου

Κάντε κλικ εδώ

1949 Ο Αμερικανός μουσικός, τραγουδιστής και τραγουδοποιός Frank Beard (Frank Lee Beard) γεννήθηκε στο Frankston του Texas. Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του σαν ντράμερ στο Blues-rock/Southern-rock συγκρότημα ZZ Top, πριν από αυτό υπήρξε μέλος των συγκροτημάτων: The Cellar Dwellers, The Hustlers, The Warlocks και American Blues. Είναι το μόνο μέλος του συγκροτήματος που δεν έχει μούσι...


1958 Κυκλοφορεί στην Αμερική το τραγούδι "Summertime Blues" με την φωνή του Eddie Cochran. Έφτασε μέχρι την όγδοη θέση του Billboard Hot 100 και στην 18η στα UK Singles Chart. Στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The 500 Greatest Songs of All Time", βρίσκεται στη 73η θέση.

1960 Ο Tommy Moore αποφασίζει να αφήσει τους The Beatles για να γυρίσει στην παλιά του δουλειά, σαν χειριστής ανυψωτικού οχήματος στην εταιρεία Garston Bottle Works. Την θέση του θα πάρει δύο μήνες αργότερα ο Pete Best, λίγο πριν μετακομίσουν στο Βερολίνο για παραστάσεις.

1966 Στην κορυφή του Billboard Hot 100 βρίσκονται οι The Rolling Stones με το τραγούδι "Paint It Black". Είναι το τρίτο τραγούδι του συγκροτήματος που φτάνει στο Νο1 στην Αμερική. Την ίδια στιγμή βρίσκεται στο Νο1 και των Βρετανικών Singles Chart. Ήταν μέρος του τέταρτου στούντιο άλμπουμ τους, "Aftermath".

1988 Σε συναυλία που γίνεται στο στάδιο Wembley του Λονδίνου για τα 70α γενέθλια του Nelson Mandela συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Dire Straits, Stevie Wonder, Simple Minds, George Michael, Whitney Houston κ.α. Η συναυλία μεταδόθηκε σε 67 χώρες και την παρακολούθησαν πάνω από 600 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου