ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

H ROCK ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ LIVE ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ!

Κάντε κλικ εδώ
5 Eποχες @ ENZZO DE CUBA Τεταρτη 15 Iουνιου στις 22.00


Οι 5 ΕΠΟΧΕΣ μετα απο 8 χρονια ενεργης παρουσιας επιστρεφουν για πρωτη φορα Live στην βαση τους,το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ..Στον πανεμορφο χωρο του ΕΝΖΖΟ DE CUBA.Με την καλυτερη διαθεση και πανω απ'ολα σε οικειο περιβαλλον με αγαπημενους φιλους onstage και οχι μονο ειναι ετοιμοι για ενα Live-Γιορτη..Κερασακι στην τουρτα Η ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ η οποια εχει κερδισει ολοκληρη την Ελλαδα με το ταλεντο της και το ηθο......ς της,γνω......στη............ απο τη συμμετοχη της στο GREEK IDOL..Καταλαβεβετε ολοι οτι δεν πρεπει με τιποτα να το χασετε!!!!!!Να ειστε λοιπον ολοι εκει για ενα σουπερ παρτυ!!!!!!!
Οι 5ΕΠΟΧΕΣ είναι:

Λευτερης Αντωνοπουλος ( τύμπανα)
Πάνος Αποστολάτος ( μπάσο)
Μιχάλης Βιταντζάκης (ηλεκτρική κιθάρα)
Κώστας Νάνος (ηλεκτρική κιθάρα)
Δημητρα Φαράντου (πλήκτρα)
Μάνος Ζαχαριάδης (φωνή)
Γιάννης Δρούκας (φωνή)

Σκοπός της μπάντας είναι να ακούγονται δικά τους, όπως και παλιά και νέα τραγούδια από καταξιωμένους καλλιτέχνες, σε ένα πρόγραμμα που διαρκεί πάνω από τέσσερις ώρες.
Χορηγός Επικοινωνίας της βραδιάς θα είναι το Radio Isart..

ΕΝΖΖΟ DE CUBA
ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 14-16 ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ
22:00
Χορηγος επικοινωνιας: Radio Isart (www.isart.gr)
................
Boy sets fire
2 Ιουλίου 2011, ΚΥΤΤΑΡΟ Live

Μετά από τρία χρόνια απουσίας από την ενεργό δράση , οι Αμερικάνοι Boy Sets Fire επιστρέφουν, συμπεριλαμβάνοντας την Αθήνα στην πρώτη ευρωπαϊκή τους περιοδεία μετά την επανένωση τους .

Το 2007 οι Boy Sets Fire ανακοίνωσαν την διάλυση τους και δυσαρέστησαν με αυτή την απόφαση το κοινο τους . Το 2010, όταν επίσημα ανακοινώθηκε η επανένωση τους, Fans από όλο τον κόσμο έσπευσαν να παρευρεθούν στο πρώτο Reunion Live των BSF στο Βερολίνο Ο ενθουσιασμός του κόσμου ήταν μεγάλος και οι ίδιοι οι Boy Sets Fire έμεινα έκπληκτοι από την ανταπόκριση του.
Το συγκρότημα δήλωσε για την επιστροφή τους : ”Υποτιμήσαμε το πόσο θα μας έλειπε . Η ένταση , η αληθινή έκφραση και η επικοινωνία με το κοινό - δεν υπάρχουν για εμάς χωρίς τους Boy Sets Fire.”

Οι Boy Sets Fire δημιουργήθηκαν το 1994 σαν Post- Hardcore σχήμα με ιδιαίτερο πολιτικοποιημένο στίχο και ιδεολογικό χαρακτήρα.
Είναι ένα από τα πρώτα συγκροτήματα που εναρμόνισαν τα hardcore φωνητικά με πιο καθαρά μελωδικά περάσματα.
Το 1997 κυκλοφόρησαν το πρώτο studio album με τίτλο “ the Day the Sun Went Out.
Το 2000 κυκλοφόρησαν το “After The Eulogy”, ίσως ένα από τα πιο σημαντικά Post Hardcore Album που έχουν κυκλοφορήσει παγκοσμίως, το οποίο περιέχει μεταξύ άλλων τις μεγάλες επιτυχίες “Rookie” και “My Life in the Knife Trade”.
Το 2003 κυκλοφόρησε η πιο εμπορική δουλεία των BSF “ Tomorrow Come Today” και το τραγούδι “ High Wire Escape Artist” συμπεριλήφθηκε στο Soundtrack της ταινίας “Daredevil”. Παράλληλα το “Release The Dogs” χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως το καλύτερο του Album.
Ενώ τρία χρόνια αργότερα κυκλοφόρησαν στη Equal Vision και Burning Heart το “The Misery Index: Notes from the Plague Years” που περιελάμβανε επιρροές από διάφορα είδη, καλύπτοντας ένα ευρύ μουσικό φάσμα . Το Album έφτασε στην θέση 37 στο Billboard Chart.
Στο ενεργητικό τους εχουν 4 studio album, ενω συνολικά εχουν κάνει δεκαέξι κυκλοφορίες σε 7", split ( με τους Snapcase, Shai Hulud) , EP , συλλογές και DVD.

Το Σάββατο 2 Ιουλίου 2011 στο Κύτταρο οι Boy Sets Fire θα εμφανιστούν για μια μοναδική συναυλία . Special Guests θα είναι οι Fall Of Man και οι Day Oof.


[…And what gives us the right to judge without reprisal
To strike retaliation and wash our hands of blood
And who gave us the crown to claim that we're divine

Without needing repentance and drive them into hell…]

Boy Sets Fire - ”Foundations to Burn”
...........

Μάριος Χατζηχρήστου


"Ζω μες στο φως"
Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Η δισκογραφική εταιρία Melon Music παρουσιάζει την πρώτη δισκογραφική δουλειά του Μάριου Χατζηχρήστου με τίτλο «Ζω μες στο φως».
Το Cd περιέχει 8 τραγούδια, που θα δυσκολευτείτε να επιλέξετε το καλύτερο. Την μουσική και τον στίχο τον υπογράφει ο ίδιος ο καλλιτέχνης.

Αξιοσημείωτο είναι πως ο Μάριος Χατζηχρήστος έχει εμφανιστεί σε πάρα πολλές μουσικές σκηνές ως μουσικός, ως σολίστας και άλλοτε ως μέλος διαφόρων γκρουπ.
Εκτός από το ότι ήταν μέλος των «Εκείνος κι Εκείνος», συμμετείχε σε εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα με το Διονύση Τσακνή, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τα Ημισκούμπρια. Πραγματοποίησε εμφανίσεις σε Rock Clubs της Αθήνας με τους SNB (Sorry No Bonus) με τους Χρήστο Βογιατζή, Δημήτρη Σινογιάννη και Αντιγόνη Τσιπλακίδη. Πρωταγωνίστησε και ως σολίστας σε δύο musicals.

Η παρουσίαση του cd θα πραγματοποιηθεί στη μουσική σκηνή "Οξυγόνο live!" την Πέμπτη 16 Ιουνίου στις 22:00. Εκεί ο Μάριος Χατζηχρήστος θα εμφανιστεί με την εξαμελή ορχήστρα του, παρουσιάζοντας τα τραγούδια του δίσκου του και γνωστές διασκευές.


Τύμπανα: ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΕΡΟΥΧΗΣ
Μπάσο: ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ
Κιθάρα: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΑΤΖΑΚΗΣ
Πλήκτρα: ΟΡΕΣΤΗΣ ΑΝΑΒΑΝΟΓΛΟΥ
Φλάουτο: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΘΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
Κλαρίνο/ Νευ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΖΑΡΕΝΤΣΗΣ
Φωνητικά: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΚΡΙΒΗ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ

Είσοδος ελεύθερη!
.............

BIG BALLZ The Ultimate AC/DC Tribute Band LIVE @ Revenge Of Rock Παρασκευή 17-06.


Οι Big Ballz – the Ultimate AC/DC Tribute Band θα είναι τη Παρασκευή 17-06-2011 στο Revenge Of Rock (Λεωφόρος Αλεξάνδρας 34). Άλλο ένα εκρηκτικό show από τη πιο δυνατή tribute band της πόλης με τον καταπληκτικό - original ήχο σε μια επιλογή από τα καλύτερα τραγούδια του θρυλικού συγκροτήματος. Αμέσως μετά το «Sonisphere Festival» είναι το «κερασάκι στη τούρτα» για το τέλος ενός «απόλυτου» Rock 24ώρου και πιθανότατα το τελευταίο Live των Big Ballz γι’ αυτή τη σαιζόν (εκτός απροόπτου). Τη Παρασκευή 17-06 , γύρω στις 12 μετά τη Μαλακάσα, ραντεβού στο Revenge Of Rock στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας 34 (τηλ. 2108830695).

TΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΣΑΛΩΜΑ, Η ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ SONISPHERE - BE THERE!!!!!!
For those about to rock…..

Stergos Volas - Vocals.
Mike Kyriakidis - Lead Guitar.
Panos Gkion - Rhythm Guitar.
Rich Melville - Bass Guitar.
Mark Cross - Drums.
… we salute you!!!!!
Λεπτομέρειες στα:


Με την υποστήριξη του Radiomusicrock.blogspot.com
.................
White Peppers @ Vege Cafe - Bar


Δυναμική παρουσία, προσωπικό ήχο, Ρυθμικές & "Ανεβαστικές" δικές τους συνθέσεις, αλλά και επιλεγμένες διασκευές από το χώρο της Funk - Blues - Rock μουσικής.
Η Φωνή της Ιλιάδας Καλαμαρά, η χαρακτηριστική κιθάρα του Τάκη Φακούδη, τα Piano-Keyboards του Βασίλη Κοντοδήμου, το "ανεβαστικό" και "μπιτάτο" rhythm-session, μπάσο-ντραμς και κρουστά από τους Δημήτρη Αντωνακάκη - Μάκη Κωνστάντη - Τίμο Κορονετόπουλο και τα φωνητικά της μπάντας σας ταξιδεύουν σε Blues-Funk-Rock καταστάσεις με original συνθέσεις!
Hot & Spicy Music!

BAND MEMBERS:
Dimitris Antonakakis: Bass
Takis Fakoudis: Singer-Guitar
Iliada Kalamara: Singer
Makis Konstantis: Singer-Drums
Basilis Kondodimos: Keybords-Vocals
Timos Coronetopoylos: Percussion

Map 4 Vege Cafe
Λ. Δημοκρατίας 8
Μελίσσια
Εμπορικό Κεντρο
Roof, 2ος Οροφος - 2106096309
.............
White-Peppers Blues-Band (White-Peppers)

Οι White Peppers δημιουργήθηκαν το 2004 και είναι έτοιμοι για την πρώτη δισκογραφική τους δουλειά.
Χρόνια φίλοι μεταξύ τους, αποφάσισαν να κάνουν τη δική τους μπάντα με τις προσωπικές τους συνθέσεις, μετά από τη ξεχωριστή πορεία που είχε ο καθένας στη μουσική.
Δυναμική παρουσία, προσωπικό, αισθησιακό ήχο, Ρυθμικά & "Ανεβαστικά" δικά τους τραγούδια αλλά και επιλεγμένες διασκευές από το χώρο της Funk - Blues - Rock μουσικής.

Η Φωνή της Ιλιάδας Καλαμαρά, η χαρακτηριστική κιθάρα του Τάκη Φακούδη, τα Piano-Keyboards του Βασίλη Κοντοδήμου, το "ανεβαστικό" και "μπιτάτο" rhythm-session, μπάσο-ντραμς και κρουστά από τους Δημήτρη Αντωνακάκη - Μάκη Κωνστάντη - Τίμο Κορονετόπουλο και τα φωνητικά της μπάντας σας ταξιδεύουν σε Blues-Funk-Rock καταστάσεις με original συνθέσεις! Hot & Spicy Music!

BAND MEMBERS:
Dimitris Antonakakis: Bass
Takis Fakoudis: Singer-Guitar
Iliada Kalamara: Singer
Makis Konstantis: Singer-Drums
Basilis Kondodimos: Keybords-Vocals
Timos Coronetopoylos: Percussion

(0 0)
oOO-- (_)
╔═════════════════╗
║ INVITE ALL YOUR FRIENDS ║
╚═════════════════╝
                   oOO
|__|__|
 || ||
 ooO Ooo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου