ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΠΟΛΛΑ LIVE ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ

Κάντε κλικ εδώ
The Dark Rags Live @ After Dark


Surprise Post-Berlin Hangover Gig @ After Dark!!!
opening act: ELECTRIC BULBS OF DEATH

Οι Τhe Dark Rags επιστρέφουν από τα ξένα και επιστρέφουν στα πάτρια εδάφη! Κατακτώντας το Βερολίνο και υπό την επήρρεια θυελλώδους hangover & jet lag, κρατάνε τους τύπους ανεβαίνοντας στην σκηνή του After Dark!

Τί συνέβη πραγματικά στο Βερολίνο;
Πόση αλήθεια κρύβουν οι φήμες για τα τεκταινόμενα επί και εκτός σκηνής;
Ποιό σενάριο τελικά πλέκουν οι φωτογραφίες/ντοκουμέντα που κυκλοφόρησαν από τους δαιμόνιους παπαράτσι που τους ακολούθησαν;
Με την έκτακτη προσθήκη των εκλεκτών Electric Bulbs of Death (μέλη των 700 Machines) πολλοί αναρωτιούνται: Θα χωρέσουμε όλοι τελικά;;;
Την Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011, στο After Dark, ίσως να αποκαλυφθούν όλα.
Το σίγουρο είναι, ότι θα είναι rock 'n' roll.

Είσοδος: 5e
Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:30
Διεύθυνση: Ιπποκράτους & Διδότου 31

check this out: http://www.youtube.com/yeahrightradio
.............
BOUND AFFAIRS Live @ ROCKWOOD 11/06/11


BOUND AFFAIRS will perform songs from their debut selftitled album and more cover songs from their playlist.Be there to a special rock event!!!
ATHENS
Bas.Hrakleiou 2,Mouseio
.............
Την Κυριακή 19 Ιουνίου σας περιμένουμε όλους στο. Live ο Evagelos Kdm, Vasia Bresta και Άτακτες Μελωδίες, E-A και τον AlxLightning.


Evagelos Kdm

Έχοντας ακούσματα από πολλά είδη κι έχοντας περάσει από διάφορες μπάντες και σχολικά συγκροτήματα ξεκινά ν' ασχολείται με την στιχογραφία και την παραγωγή, φτιάχνοντας τα πρώτα του κομμάτια. Tην άνοιξη του 10' κάνει τα πρώτα του live σε μαγαζιά της Αθήνας και των προαστείων, το καλοκαίρι στο the Mall Athens, ενώ τα Χριστούγεννα της ίδιας χρονιάς τον ακούμε στο Kookoo στο γκάζι.

Ο ίδιος αποφεύγει να δώσει έναν συγκεκριμένο χαρακτηρισμό στη μουσική του, αφού τόσο οι διασκευές όσο και τα κομμάτια του ποικίλουν, με έντονο παρ' όλα αυτά το hip-hop ύφος. Έντονο χαρακτηριστικό του είναι κι η ξεχωριστή χροιά της φωνής του. Οι στίχοι του, άλλοτε κοινωνικοί, άλλοτε ερωτικοί και άλλοτε εμψυχωτικοί, έχουν ένα ιδιαίτερο και ακομπλεξάριστο στυλ.

Αγαπημένοι του καλλιτέχνες είναι οι Eminem, Dr. Dre, 2-Pac, FF.C, Blink-182.

Vasia Bresta

Τα τελευταία 3 χρόνια, δασκάλα της στα μαθήματα φωνητικής είναι η Julie Massino και η Φώφη Ρούσου. Η αγάπη της για το τραγούδι ήταν άλλωστε ο λόγος που το 2004 συμμετείχε στο talent show "Super Idol" καταφέρνοντας να φτάσει στην τελική δεκάδα. Από το 2005, πραγματοποιεί διάφορες εμφανίσεις κάνοντας support σε μεγάλα ονόματα της Ελληνικής δισκογραφίας. Επίσης ασχολείται και σαν Dj σε μεγάλα μαγαζιά της Αθήνας.

Τον Νοέμβριο του 2010 συνεργάστηκε με τους B612 Musicall Production Team κυκλοφορώντας το κομμάτι "Total Control", ένα μουσικό project που κυκλοφόρησε σε digital μορφή παγκοσμίως από την INTERSCOPE RECORDS. Σημαντική στιγμή στη καριέρα της αποτελεί η συνεργασία με τον Γιάννη Ζουγανέλη σε δύο κομμάτια που συμπεριλαμβάνονται στον τελευταίο του δίσκο.Τώρα αναμένουμε και την επίσημη κυκλοφορία της διασκευής 'πιο πολύ 'απο pink noizy kai livin r σε ελληνική version γνωστο ώς i can't stop - απο Dejavu στα φωνητικά vasia bresta & nekk..

Ακούσματα pop,rock,rnb,dance,house
Άτακτες Μελωδίες

Mια "ταπεινή" -όπως αυτοχαρακτηρίζονται- και γεμάτη ταλέντο pop-punk μπάντα από την Αθήνα. Αποτελείται από 3 αγόρια ευαίσθητα άτακτα και γεμάτα μετριοφρωσύνη που έχουν ως στόχο να παίζουν την μουσική τους για την πάρτη τους αλλά και ταυτόχρονα να μας διασκεδάζουν. Γράφουν δικά τους κομμάτια και παίζουν διασκευές απο συγκροτήματα της Alternative Punk και Pop-Punk σκηνής.

Αγαπημένοι τους καλλιτέχνες είναι οι Βlink-182, Οffspring, Sum 41, Green day, Ramones, Mest.

Ε-Α

Progressive Punk μπάντα βασισμένη στο "power trio" - κιθάρα, μπάσο και ντραμς -. Δημιουργήθηκε το 2009 με το όνομα "Atropy", ενώ το 2010 μετονομάστηκε σε "Ε-Α".

Αγαπημένοι τους καλλιτέχνες είναι οι είναι οι Porcupine Tree, Muse.
AlxLightning

Ανερχόμενος ποπ τραγουδιστής που δεν διστάζει να πειραματίζεται με διάφορα είδη και να διασκευάζει τραγούδια γνωστών καλλιτεχνών με το δικό του πρωτότυπο στυλ. Κάνει μαθήματα φωνητικής με τον Νίκο Ελεύθερα. Αυτόν τον καιρό ετοιμάζει τα πρώτα δικά του τραγούδια. Η εμπειρία του στον χώρο του θεάτρου και της μόδας σίγουρα προσφέρουν έναν φρέσκο αέρα στην αγγλόφωνη ελληνική ποπ μουσική σκηνή.

Αγαπημένοι του καλλιτέχνες είναι οι Adam Lambert, Jeffree Star, Britney Spears, Panic! at the Disco, Lady Gaga.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου