ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

ΑΓΑΠΑΜΕ ΤA ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ! ΠΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ!

Κάντε κλικ εδώ
Summerway Music Festival: Day Fourth.


Ελάτε όλοι να περάσουμε τέλεια! Φέρτε φίλους, γνωστούς και αγνώστους διότι εκτός από ένα υπέροχο live, κάθε ψήφος είναι και ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό και στα δώρα! Πατήστε να δείτε όλες τις πληροφορίες παρακάτω!

Μπάντες που διαγωνίζονται "day fourth":
20:00: Machine [hard rock\thrash]
20:30: Rumors of corruption [metalcore]
21:00: Approach the enemy [metal\thrash\hardcore]
21:30: Royal death [thrash\powermetal]
22:00: Oath of blood [progressive\heavy metal]
22:30: Skullcrusher [thrash]

Πάνω από 40 μαθητικές και φοιτητικές μπάντες ενώνουν τις δυνάμεις τους στο Όνομα του Ρόδου στην Καλλιθέα για μας παρουσιάσουν την μουσική τους ενώ ταυτόχρονα διεκδικούν να φτάσουν στον τελικό και να κερδίσουν πλούσια μουσικά και άλλα δώρα! Γενική σελίδα festival με όλα τα Lives: http://www.facebook.com/pages/Summerway-Music-Festival-2011/186016494780427.

Η πρώτη μπάντα κερδίζει 2 demo κομμάτια ηχογράφηση από το Jam2Studio (http://jam2studio.gr/) αξίας 300 ευρώ. Η δεύτερη μπάντα κερδίζει 10 ώρες πρόβας από το Jam2Studio αξίας 100 ευρώ. Η τρίτη, η τέταρτη και πέμπτη μπάντα (κάθε μέλος αυτής ξεχωριστά) κερδίζουν καλοκαιρινά μπλουζάκια δικής τους επιλογής από το Tokotoukan (http://tokotoukan.gr/) αξίας 18 ευρώ το καθένα.. Όλες οι μπάντες που συμμετέχουν έχουν ΕΚΠΤΩΣΗ στην πρόβα στο Jam2Studio με 8 ευρώ την ώρα (+ πολυκάναλη ηχογράφηση της πρόβας δωρεάν) για όλο τον Ιούνιο και μέχρι της 4 Ιουλίου, για πληροφορίες καλέστε το κινητό παρακάτω είτε καλέστε κατευθείαν το Studio (2102625671) και πείτε το όνομα της μπάντας σας.

Η αφίσα του live σε full διαστάσεις, για facebook, msn, γιγαντοεκτύπωση κτλ: www.alexfilos.com/summerway/27.jpg

Οι μπάντες που συμμετέχουν παρακαλώ πολύ να διαβάσουν τους όρους και τις αναλυτικές απαντήσεις σε κάθε απορία (ήχος, ώρες, διαγωνισμός, δώρα) που μπορεί να έχουν σχετικά με το live εδώ: http://www.facebook.com/note.php?note_id=187758647939545

Damage 8 ευρώ ( +1 μπύρα +2 ποτό ).
Τηλέφωνο επικοινωνίας, πληροφοριών κλπ: 6982144250 (Αλέξανδρος Φίλος).
BE THERE!
............
Άνθια Σε παιχνίδι στημένο WM140-2
Η Άνθια μας συστήνεται ως ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός με την πρώτη της δισκογραφική δουλειά που φέρει τον γενικό τίτλο Σε παιχνίδι στημένο.
Ακούγοντας το album θα έχουμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε όχι μόνο τις εξαιρετικές ερμηνευτικές της δυνατότητες , αλλά και τις υπέροχες συνθετικές και στιχουργικές δημιουργίες της που εκτείνονται από rock ballad έως και latin ηχοχρώματα.
Πλαισιωμένη από εξαίρετους συνεργάτες και μουσικούς, μας φέρνει ολοκαίνουργια τραγούδια, που θα γνωρίσουμε και θα αγαπήσουμε βαθιά! Συμμετέχουν επίσης στο album ερμηνεύοντας από ένα τραγούδι ξεχωριστά
η Ελισσάβετ Καρατζόλη και η Ίρις Κατσίρη .

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ CD
1. Σε παιχνίδι στημένο μουσική Λευτέρης Βαλασέλλης στίχοι Ανθή Κωνσταντινίδου 4.36
2. έχει ο έρωτας μουσική στίχοι Ανθή Κωνσταντινίδου 3.18
3. στην άδεια σου ζωή στίχοι μουσική Ανθή Κωνσταντινίδου 3.52
4. αν είσαι ... μουσική Λευτέρης Βαλασέλλης στίχοι Ανθή Κωνσταντινίδου 3.44
5. με κοιτάς φιλικά στίχοι μουσική Ανθή Κωνσταντινίδου 3.05
6. τελευταίο στοίχημα μουσική Ανθή Κωνσταντινίδου στίχοι Γεωργία Νότη 3.43
7. να' σουν εδώ μουσική Λευτέρης Βαλασέλλης στίχοι Παναγιώτης Τουμάσης / Ανθή Κωνσταντινίδου 3.27
8. στο φως ξανά μουσική Ανθή Κωνσταντινίδου στίχοι Ελισάβετ Καρατζόλη 3.19
9. άφησα χρόνια μουσική Λευτέρης Βαλασέλλης στίχοι Ανθή Κωνσταντινίδου 4.01
10. σιωπές στίχοι Ανθή Κωνσταντινίδου μουσική Λευτέρης Βαλασέλλης 3.44
11. Μήλος και Αφροδίτη μουσική Μάνος Καμπούρης στίχοι Ανθή Κωνσταντινίδου 2.45
12. the road is long μουσική Ανθή Κωνσταντινίδου στίχοι Παναγιώτης Τουμάσης 3.19

Κυκλοφορεί στο e shop www.wavemusic.gr ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) της «WAVE MUSIC PRODUCTIONS» και σε επιλεγμένα μουσικά καταστήματα.


P R WAVEMUSIC
...............
Στηρίζουμε το Rockap.gr - Κάνουμε μια δωρεά


Το Rockap.gr χρειάζεται την υποστήριξη σας, η κρίση έχει χτυπήσει και την δική μας πόρτα.

Για να συντηρήσουμε την σελίδα μας χρειάζονται κάποια χρήματα κάθε χρόνο. Όταν αυξάνονται οι επισκέψεις μας, αυξάνεται και αυτό το ποσό, για να μπορεί η σελίδα να είναι γρήγορη σε όλους.

Γι αυτό ζητάμε την βοήθεια σας. Έχουμε βάλει την επιλογή του Donate, όπου μέσω paypal μπορείτε να μας στείλετε ότι έχετε ευχαρίστηση, στηρίζοντας έτσι την σελίδα μας, για να παραμείνει ανεξάρτητη.

Τα χρήματα που θα μαζευτούν θα πάνε στον server της σελίδας καθώς και στον τεχνικό που θα συντηρήσει την σελίδα μέσα στο καλοκαίρι ώστε τον Σεπτέμβρη να ήμαστε και πάλι δυναμικά μαζί σας.

Μπορείτε επίσης να μας βοηθήσετε βάζοντας μια διαφήμιση στους χώρους που βλέπετε το αντίστοιχο banner. Μπορείτε να διαφημίσετε την σελίδα σας, την επιχείρηση σας (σε πολύ χαμηλή τιμή), τον νέο σας δίσκο ή ότι άλλο θέλετε. Έτσι και εσείς θα έχετε προβολή αλλά και εμείς θα βοηθηθούμε από την κίνηση αυτή. Για διαφήμιση επικοινωνήστε στο info@rockap.gr και για Paypal πατήστε στο banner που βλέπετε.

Βοηθήστε το Rockap.gr να μείνει ζωντανό!!!
..................
Φάκελος ΑΕΠΙ


Στο κατάστημα μου τραγουδάω μόνος μου. Χρειάζεται να πάρω άδεια από την ΑΕΠΙ;
Η Απάντηση της Α.Ε.Π.Ι: NAI!

Από το Νέο Blog http://aepi-free.blogspot.com/ - Για τη δημοσιοποίηση των πρακτικών της ΑΕΠΙ

Εντάξει, δεν λέμε, ο κάθε δημιουργός έχει δικαίωμα να προστατεύει το προϊόν του και να αξιώνει και κάποιο τίμημα (και βεβαίως και την ηθική ανταμοιβή), αλλά μήπως η υπερβολή πλέον έχει χτυπήσει κόκκινο;

Α.Ε.Π.Ι. (Ανώνυμη Εταιρεία Προστασίας Πνευματικής Ιδιοκτησίας). Άλλη πονεμένη ιστορία αυτή, για την οποία τόσα χρόνια, έναν καλό λόγο δεν έχω ακούσει. Υπάρχει η γενική αίσθηση (και μάλλον όχι άδικα), ότι η εν λόγω ιδιωτική εταιρεία (που υποτίθεται προστατεύει τα δικαιώματα των μελών της) ασυδοτεί ασύστολα, με την κάλυψη του κράτους. Μου είχε ήδη προκαλέσει αλγεινή εντύπωση, με ένα περιστατικό που είχε υποπέσει λίγα χρόνια πριν στην αντίληψή μου, όταν ζητούσε από ένα ελληνικό μουσικό φόρουμ 0.40 € για κάθε επισκέπτη, κάθε στίχου που είχε δημοσιευμένο! (διαβάστε εδώ το σκηνικό, για να καταλάβετε για τι παραλογισμό μιλάμε). Τα «τσακάλια» της ΑΕΠΙ όμως δεν περιορίζονται στο διαδίκτυο. Έτσι, εκεί που το κράτος είναι απών, η ΑΕΠΙ είναι παρούσα και τα πνευματικά δικαιώματα μιας τηλεόρασης του καφενείου ενός ακριτικού χωριού 30 γερόντων, ισοδυναμούν με το ταπεινό ποσό των 1200 €. Η ασυδοσία και η αδιαφανείς μέθοδοι της ΑΕΠΙ, φαίνεται πάντως δεν περνά απαρατήρητη, ούτε από τα ίδια τα μέλη της, τα οποία την έχουν καταγγείλει και έχει καταδικαστεί. Πέραν αυτών, εξακολουθώ ακόμη και μέχρι σήμερα, να μην καταλαβαίνω γιατί ένας καφετζής π.χ. θα πρέπει να πληρώνει την εν λόγω εταιρεία επειδή ανοίγει την τηλεόραση στο καφενείο του και για την οποία πληρώνει ήδη φόρο μέσω της ΔΕΗ. Για ποιον λόγο θα πρέπει να την πληρώνει κάποιος που ακούει ξένη μουσική, η οποία ενδεχομένως δεν εμπίπτει στην «δικαιοδοσία» της, ή όταν ακούει κλασική και παραδοσιακή μουσική που δεν έχει κάποιος πνευματικά δικαιώματα πάνω τους. Εκτός αυτού, πως μπορεί να γνωρίζει κάποιος, ποιων ακριβώς τα δικαιώματα διαχειρίζεται η ΑΕΠΙ; Αλλά ακόμα και οι καλλιτέχνες, όταν ερμηνεύουν κάτι το οποίο δεν περιβάλλεται από πνευματικά δικαιώματα, πως γίνεται να εγείρουν αξιώσεις για κάτι που εκμεταλλεύονται και δεν τους ανήκει;
Τέλος σε σχέση με την ΑΕΠΙ, δεν το κρύβω ότι το ακόλουθο απόσπασμα από το ερωτηματολόγιό της μου έκανε εντύπωση:

Ερώτηση: Στο κατάστημα μου τραγουδάω μόνος μου. Χρειάζεται να πάρω άδεια από την ΑΕΠΙ;
Απάντηση: Τα μουσικά έργα που τραγουδάτε έχουν μουσική και στίχο που τα έχουν συνθέσει και συγγράψει πνευματικοί δημιουργοί οι οποίοι εκπροσωπούνται από την ΑΕΠΙ. Η άδεια Δημοσίας Εκτέλεσης δεν εξετάζει ποιος ερμηνεύει τα μουσικά έργα, αλλά νομιμοποιεί την χρήση των έργων του ρεπερτορίου των δημιουργών / δικαιούχων μελών της ΑΕΠΙ. Συνεπώς, η έγγραφη άδεια της ΑΕΠΙ είναι απαραίτητη.
...............
Η ΑΕΠΙ ζητά από το ΕΣΡ να λογοκρίνει την εκπομπή του Κώστα Βαξεβάνη στη ΝΕΤ


Ο κ. Λασκαρίδης του ΕΣΡ έχασε πλέον κάθε έννοια μέτρου.
Επειδή η εταιρεία ΑΕΠΙ υποψιάστηκε ότι η έρευνα του Κώστα Βαξεβάνη στη ΝΕΤ για τα έργα και τις ημέρες της γνωστής “επιχείρησης πνευματικών δικαιωμάτων” δεν θα είναι και τόσο κολακευτική για την ίδια και τα εισπρακτικά της συμφέροντα, προσέφυγε στο ΕΣΡ. Και εκεί ο πρόεδρος του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου κ. Λασκαρίδης αποφάσισε (;) να ζητήσει από την ΕΡΤ Α.Ε να ασκήσει προληπτική λογοκρισία στο περιεχόμενο της εκπομπής του Κώστα Βαξεβάνη!
..............
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΧΟΙΝΑΣ SUMMER - UNPLUGGED ΣΤΟ LA CABANA


Ένας νέος all day χώρος άνοιξε στην ακτή Αλίμου, εκεί όπου ήταν το ble,
Το La Cabana Caffe Ristorante σας περιμένει σε έναν all day αισθησιακό και φιλικό χώρο συνδυάζοντας απόλυτα την θέα του γαλάζιου της ακτής Αλίμου με τις μοναδικές minimal Ιταλικές και μεσογειακές γεύσεις… μετατρέποντας την καθημερινότητα σας σε… ΑΠΟΛΑΥΣΗ!

Το La Cabana , συνεχίζοντας τις live μουσικές του βραδιές παρουσιάζει από την Kυριακή 29 Μαίου και ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ 05/6 ,12/6 ,19/6 στις 10:00 το βράδυ, τον Διονύση Σχοινά σε ένα LIVE UNPLUGGED όπως δεν τον έχετε συνηθίσει!

Μαζί με τον Διονύση Σχοινά ο Κώστας Λαϊνάς (στο πιάνο) σε ένα μουσικό ταξίδι της ελληνικής pop, rock αλλά και της λαϊκής σκηνής που θα σας μαγέψει και θα σας ξεσηκώσει!

Πλέον τα βράδια της Κυριακής αποκτούν... Unplugged διάθεση στον ζεστό και καλοκαιρινό χώρο του La Cabana στον Άλιμο!

la CABANA
caffe ristorante
www.lacabana.gr
Τηλ. 2109859860 email: info@lacabana.gr
Λ. Ποσειδώνος , Ακτή Αλίμου (Πρώην BLE), Άλιμος
Λ.ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ-ΑΚΤΗ ΑΛΙΜΟΥ(ΠΡΩΗΝ BLE)
.................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου