ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ROUS + Ηis Friends στην σκηνή του PassPORT

Κάντε κλικ εδώ


O Rous παρέα με τους φίλους του( ΜΑΡΩ MΑΡΚΕΛΛΟΥ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ/Lexicon Project, NIKOΛΑΟΣ ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ/à-des-potes, ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ ) ανεβαίνει στην σκηνή του PassPORT για μια και μόνο εμφάνιση.

Ο Rous (Γιώργος Ρους) ενσωματώνει τις επιρροές του από το πάνθεον της rock (από Dylan και Beatles μέχρι Radiohead και Beck) και της folk μουσικής (τονElliott Smith, τον Tim Buckley και τον Woody Guthrie) και τις συνοψίζει στην παραγωγή ενός προσωπικού είδους rock, ακατέργαστου, απέριττου και διαποτισμένου με την ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό ενός σκεπτόμενου, νέου ανθρώπου.
Με τραγούδια γραμμένα και βασισμένα στην ακουστική κιθάρα, που εμπνέονται από την καθημερινότητα και αντικατοπτρίζουν προβληματισμούς για τη σύγχρονη κοινωνία, τις προσωπικές διαδρομές των ανθρώπων αλλά και τους εύκολους και δύσκολους έρωτες, μέσα από γλυκόπικρες μελωδίες και ευφυείς, αιχμηρούς στίχους, o Rous συστήθηκε με επιτυχία στο ευρύ κοινό.
Ο δημιουργός του «Εξαιρέσεις», τραγούδι που ξαφνικά κι απρόσμενα κατέκτησε καρδιές (ραγισμένες ή αισιόδοξες) και charts τη χρονιά που πέρασε, παρουσιάζει το μεγαλύτερο μέρος του ντεμπούτο άλμπουμ του, από το οποίο ξεχώρισαν επίσης οι «Μαριονέτες» του, και το ερωτικό και μελωδικότατο «Κοκκινο Φως».


Μαζί του επί σκηνής οι:

Παύλος Μοναστηριώτης: τύμπανα, κρουστά
Σταύρος Van der Wilt: Πλήκτρα, μελόντικα, φωνητικά
Σταύρος Γουλίδης: κιθάρες, φωνητικά
Νίκος Χανιώτης: Μπάσο
Τιμή εισιτηρίου 10€.

Passport, Live, Peiraias
ΚΑΡΑΙΣΚΟΥ 119 ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΑΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Piraeus, Greece

3 σχόλια:

  1. Αυτός εμφανίζεται με τους φίλους του και παίζει με τους εχθρούς του δηλαδη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΧΑ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΒΑΓΓΟ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΓΙΑ LIVE!!!
    ΘΑ ΦΩΝΑΞΩ ΤΗ ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΤΗ ΧΑΙΔΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΡΙΕΡΑ!
    LOL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. PAIDES BALTE KAI KANENA ONOMA... OLOI ANWNIMOI??? XAXAXAXAXA PITE TA KANENA PROBLIMA MA MOU KA8ETE ASXIMA NA MILAME XWRIS NICK NAME!

    ΑπάντησηΔιαγραφή