ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΤΑ LIVE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ!!!!

Η GCA Concerts και η Rockmadness Events
 παρουσιάζουν τον Jared Evan
 Live Ξάνθη , στο Κυβερνείο!

Jared Evan Live
Πέμπτη 2 Ιουνίου Live Κυβερνείο , Ξάνθη.

JARED EVAN
Πολλοί τον έχουνε ταυτίσει με τον Justin Timberlake κυρίως λόγο της εμφάνισης του αλλά και λόγο του track που έχει τραγουδίσει μαζί με τον ίδιο τον Justin Timberlake, το "Going Away" ....

Αλλοι πάλι τον θεωρούνε ως το νέο symbol απο το μουσικό ρεύμα που πρόκειται να ακολουθήσει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι με το νέο του Hit "In Love With You" έχει αποκτήσει αμέτρητους φίλους και οπαδούς στην Ελλάδα που έχουνε φτάσει το κομμάτι του στο Youtube στις παραπάνω απο 4,8 εκατομμύρια επισκέψεις και ανυπομονούνε να τον δούνε ζωντανά.

Οί περισσοτεροι απο μας τον γνωρίσαμε μέσα απο το Ραδιο Αρβύλα!
Πρώτος και καλύτερος οπαδός της μουσικής, που γράφει ο ίδιος ο Jared Evan, είναι ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα που παίζουνε το κομμάτι του συνέχεια και με την πρώτη ευκαιρία
Για αυτον τον λόγο ο ίδιος ο Jared Evan ανέβασε βίντεο στο Youtube με σκοπό να ευχαριστήσει τους Ελληνες θαυμαστές του και την ίδια την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα!

Ο Jared Evan μαζί με την μπάντα του θα είναι καλεσμένος στην τελευταία εκπομπή Ράδιο Αρβύλα της Σεζόν την Τετάρτη 01 Ιουνίου 2011 , και μετα θα ακολουθήσει μια σείρα Live εμφανίσεων.

Jared Evan Live
Πέμπτη 2 Ιουνίου Live Κυβερνείο , Ξάνθη.

Οργάνωση :
Rockmadness Events

GCA Concerts
.........
MARAVEYAS ILEGAL LIVE


«ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
ΠΕΜΠΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ

Special Guest: Leόn

Ο Κωστής Μαραβέγιας (Maraveyas Ilegal) προσκαλεί το κοινό σε μια μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή στην καρδιά της Αθήνας, στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, την Πέμπτη 16 Ιουνίου. Μια συναυλία με πανηγυρικό χαρακτήρα, οπλισμένη με μουσική και ελπίδα και με μια διάχυτη διάθεση αντίστασης στον αρνητισμό, την αγωνία και την αβεβαιότητα της καθημερινότητας.

Πολλοί special guests θα βοηθήσουν να διαδοθεί το αισιόδοξο μήνυμα των Maraveyas Ilegal, με το Leόn και την πολυμελή μπάντα του να δίνουν το εναρκτήριο λάκτισμα από νωρίς το απόγευμα. Η μαραθώνια συναυλία θα κορυφωθεί με την εμφάνιση των Maraveyas Ilegal που, μετά τις 30 sold out παραστάσεις του φετινού χειμώνα, θα γεμίσουν ιδανικά το χώρο της «Τεχνόπολις» με τη γνώριμη πλέον ενέργειά τους και τον ξεσηκωτικό τους χαρακτήρα.

(...Περισσότερες πληροφορίες στο επισυναπτόμενο αρχείο...)


Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ
DOORS OPEN @ 18.30

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
MEGA || MAD || MΕΛΩΔΙΑ 99.2 || MAD RADIO 106.2 || KOSMOS 93.6 || ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 103.7

FREEDOMfm.gr || MINDRADIO || JUMPING FISH || AVOPOLIS

DAILYMOTION || COSMO.GR || CULTURENOW.GR
............
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΟΚ. 
Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


Παρασκευή, 20 Μάιος · 12:00 μ.μ. - 3:00 μ.μ.
Με το πέρας της συναυλίας DEEP PURPLE-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,
οι φίλοι του Βασίλη από το Club της Αθήνας
και όχι μόνο θα συναντηθούν στο
ΤΙΘΟΡΑ CLUB
Λ.Ιωνίας 275
Άνω Πατήσια
με ένα μικρό αφιέρωμα στον αγαπημένο μας καλλιτέχνη.
.............

Γυμνά Καλώδια Live @ JASMIN, Παρασκευή 27/5


Jasmin
Μιχαλακοπούλου 150 & Σινώπης
..........

Shut The Fuck Up Vol.4 w/ Skism - Cubism - D-Jahsta - D.Cyde - Postriper - Yaz


Tα Shut The Fuck Parties επεστρεψαν, και αυτην την φορα φιλοξενουν τον βρετανο SKisM της Never Say Die Records!

Σε λιγοτερο απο ενα χρονο,ο μυστηριωδης Skism εγινε ευρεως γνωστος στον παγκοσμιο χαρτη της Dubstep μουσικης.

Με το ντεμπουτο του "The Blank" γνωρισε την υποστηριξη απο μεγαλα ονοματα του χωρου,οπως Pendulum, Chase & Status, Scratch Perverts, Rusko, Nero and Plastician.

Eχοντας ρεμιξαρει κομματια μεγαλων παραγωγων της Dubstep,οπως του Excision και του Datsik, καταφερε προσθεσει το προσωπικο του στυλ στους ταλαντουχους Foreign Beggars & Envy.

Eχοντας στο ενεργητικο του dj set σε πολλες χωρες του κοσμου,μεσα σε αυτες και η δικια μας με την εμφανιση του στην Θεσσαλονικη! Τωρα θα εχουμε την ευκαιρια να τον παρακολουθησουμε στην 4η συνεχεια των γνωστων πλεον Shut The Fuck Up Parties στην Αθηνα.

Mαζι τους θα βρισκονται οι Cubism,D-Jahsta,D.Cyde,Postriper και Yaz

Cubism:
Ο Cubism,ειναι 20 ετων και προσφατα αρχισε την παραγωγη filthy dubstep μουσικης.Οντας ενεργος για περιπου μισο χρονο,καταφερε να εχει την υποστηριξη πολλων dj απο ολον τον κοσμο.

Εχοντας στο ενεργητικο του dj sets με γνωστους locals καθως και με ξενους dj,οπως Funtcase και Quartus Saul,προσφατα μπηκε και στην ομαδα της 2 Much Bass Records με το πρωτο του release.

D-Jahsta:
Ο Δημήτρης Μαραγκός γνωστός και ως D-jahsta, είναι 22 ετών ζει και παράγει filthy dubstep κάπου στην Αθηνα. Έχοντας κυκλοφορίες σε μερικές από τις μεγαλύτερες διεθνείς εταιρίες της dubstep σκηνής όπως Betamorph, Chronos, Hype Regiment και πολύ σύντομα από την νέα και πολλά υποσχόμενη Mechanoid Audio όπου τρέχει ο ίδιος με τον Dizta. O D- Jahsta υπόσχεται σε ελληνικό και ξένο πλέον κοινό ένα πιο βρώμικα djs-set σε κάθε του εμφάνιση.

D.Cyde:
Ο D_cyde γεννημένος στην Αθήνα ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική στα 14 χρόνια της ζωής του.. έχοντας παρελθόν σε μουσική παραγωγή στο Hip Hop ,ώς scratch DJ και στο jungle ,στράφηκε προς το χώρο του dnb και του dubstep ,λόγω πολλών κοινών στοιχείων με τα πρηγούμενα είδη που είχε καταπιαστεί ,καθώς και για την ενέργεια που προκαλόυν στον ακροατή αλλα και την πρόκληση για τον ενεργό μουσικό παραγωγό , οπως εκείνος ισχυρίζεται ..

Με τη συμβολή του σε bookings και οργάνωση parties (ως dj kai διοργανωτής ) στις ομάδες που συμμετείχε,κατάφερε να εδραιωθεί στο χώρο των lives και να επιτύχει συνεργασίες προς οφελλος του κοινού που τους παρακολουθεί .. καλλιτεχνες οπως borgore ,bar9 και αλλους ,σε μικρότερο βαθμο… Σήμερα έχει αναμενώμενα releases και συνεργασίες με καλλιτέχνες , εγχώρια κι εκτός Ελλάδας ετοιμάζoντας το πρώτο του EP!

Postriper:
O Αθηναιος Postriper ξεκινησε την ενασχοληση του με το djing πριν απο 2 χρονια ψαχνοντας συνεχως για νεους ηχους.Eχοντας στο ενεργητικο του sets ως resident dj σε διαφορα hot spots της Αθηνας οπως MoBetter,TORA K44,Intrepid Fox κ.α,ειχε την ευκαιρια μεσα απο συμμετοχες και διοργανωσεις διαφορων dubstep concept parties,να συνεργαστει με καποιους απο τους σημαντικοτερους dubstep dj's και producers οπως Fleck,Circo Inverso,D-Jahsta,Skone,D.Cyde,Cubism,Tsaros καθως και με ξενους οπως Quartus Saul και Funtcase.

Yaz:
Ο Υaz ηρθε σε επαφη με την dubstep στις πρωτες της εμφανισεις στον ευρωπαικο μουσικο χωρο εχοντας γενικοτερα ερεθισματα απο την διαφορα ειδη μουσικης.5 χρονια αργοτερα θα κανει την εισοδο του στο djing με στοχο το διαφορετικο,χρησιμοποιωντας ταυτοχρονα στοιχεια απο old school dubstep και grime ηχους

-----

Friday 27.05.11
SKISM
Cubism,D-Jahsta,D.Cyde,Postriper και Yaz

7Sins Club
Themistokleous n' Gamvetta 5
Exarheia

Damage: 10euros Starts: 00:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου