ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΚΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ!

περιοδικό manifesto
νέο τεύχος στα περίπτερα

Αγαπητοί φίλοι σας ενημερώνουμε ότι κυκλοφορεί στην Αθήνα το τεύχος 25 με πλούσια ύλη από την οποία ξεχωρίζουν το μικρό αφιέρωμα στην Ατραξιόν της «Ανάστασης», την κρίση του ευρώ, την ποντιακή γενοκτονία, την αγροτική αναγέννηση, τον Θανάση Βέγγο, τον μεταφραστή Αλ. Παπαδιαμάντη, πλούσιο σχολιασμό της τρέχουσας επικαιρότητας κ.ά., που ελπίζουμε ότι θα ανακαλύψετε μόνοι σας.
Στην επαρχία κυκλοφορεί ήδη το τεύχος 24.
Τα αναλυτικά περιεχόμενα του τεύχους στην ιστοσελίδα μας www.manifestomag.gr
Σας ευχαριστούμε για την στήριξή σας!

.............
No NAME band
No NAME band WELCOME TONE apo tin VODAFONE !!!
Welcome Tones από την Vodafone !!! Αν θέλετε να αποκτήσετε το καινούργιο τραγούδι των '' No NAME band - Δεν μπορεί να είναι αγάπη '' για να το ακούνε οι φίλοι σας όταν σας καλούνε δεν έχετε παρά να καλέσετε στο 1444 και να ακολουθήσετε τις οδηγίες ... Κωδικός τραγουδιού 108239 ... !!
............
Gregory Desypris
REMINDER
Ειλικρινά θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά αυτήν την Πέμπτη 19 Μαίου.... Θυμίζω...
Είσοδος Ελεύθερη και κρατήσεις θέσεων το ίδιο απόγευμα από τις 18.00 Έναρξη -λόγω Δήμου -αυστηρά στις 20.30
See U All !!!!
............
Δημήτρης Καρράς / Dimitris Karras
Δημήτρης και Νίκη "Και τώρα τι κάνουμε???" Κάθε Κυριακή σ
ΕΠΙΣΗΣ!20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΤΛΑΝΤΙΣ 105,2
πληροφορίες
H μεγάλη παρέα του Atlantis παίρνει το καράβι και την κάνει για Αίγινα…
Σάββατο 28 και Κυριακή 29 Μαΐου
Ένα διημεράκι για πάρτη μας, με εκδρομές, beach party με live μουσική, φαγητό και μπανάκι μέχρι να βγει ο ήλιος, και… όποιος αντέξει! Μαζί μας οι A Des Potes, o Σπύρος Γραμμένος, o Argie με την Χριστίνα Γκόλια και άλλοι αγαπημένοι καλλιτέχνες.
Ακροατές και παραγωγοί του Atlantis 105.2, μια παρέα, για ένα ολόκληρο 2ήμερο στην Αίγινα.
Σάββατο 28 και Κυριακή 29 Μαΐου


Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμματεία του σταθμού στο 210 4112400, 8 το πρωί με 4 το απόγευμα και στο www.atlantisfm.gr!
20 χρόνια Ατλαντίς – Ένα καλοκαίρι γιορτή…. με πρώτο προορισμό την Αίγινα!!!
.............
Mpla-mpla.com
Ricardo - Δημοπρασιες και πλουσια Δωρα
Κανε και εσυ μια εγγραφη στην ιστοσελιδα της Ricardo κανωντας κλικ στον παρακατω συνδεσμο και δες Πολλες δημοπρασιες που συμφαιρουν !!! , επισης καθε τελος του μηνα ανακοινωνονται νικητες που κερδιζουν πλουσια δωρα και ταξιδια .
Απαιτητε μια απλη http://affiliate.linkwise.gr/z/419/CD488 εγγραφη βαζωντας το πραγματικο σου email Διευθηνση και τηλεφωνο ΔΕΝ απαιτειτε το πραγματικο οπως επισης δεν απαιτητε και ενεργοποιηση μεσω email μετα την εγγραφη . Καντε την κινηση αφιερωστε 2 λεπτα απλα !!!!!
...........
Sound Best Production
Η Sound Best Production και το house group των GetAway σας περιμένουν σε μία hot event performance στο ανανεωμένο club Mozelle (πρώην Exo Vitrine) δίπλα στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, στο Μετς !
Και όπως πάντα με ό,τι πιο φρέσκο ήχο κυκλοφορεί σήμερα στη house+R&B μουσική σκηνή !

Μαζί μας οι GetAway με το “Retail” !
http://www.youtube.com/watch?v=YhLJxAighJQ

Εσύ θα το χάσεις?! For No Reason!!

* Music by: GetAway
* Also On Decks: Nick Alexopoulos
* Warm up: AiMiLiO T.S. & Apostolis Soutas
* Sounds: Clubbers’ House & Dance Vibes
* Dress code: Chic & Sexy
* Exclusively supported & photo covered by www.clubber.gr

RSVP:
✔ Guestlist με το όνομα του booker σας στην υποδοχή (μέχρι τις 2:00)
✔ Για reservations {100€ / 6 άτομα} επικοινωνήστε μαζί μας ή στο
☎ 6973050197

SOUNDs Summer Clubbing !
.............
BAT CITY cafe bar
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΒΑΤ CITY: HEAVY ROCK SATURDAY NIGHT
Οι Skin Erased και οι Ribbons of Euphoria σας προσκαλούν σ` ένα Σαββατόβραδο με δυνατούς ήχους και ψυχεδελικές διαθέσεις. Στη σκηνή του Bat City …Όπου στην άκρη της μπάρας μπορεί να πετύχεις το John Hartigan να αποτελειώνει ένα μπέρμπον…

Οι Skin Erased δημιουργήθηκαν στα μέσα του 2007 από τον κιθαρίστα Νικόλα Τριανταφύλλη, το μπασίστα Γιάννη Δράκο, το drummer Αχιλλέα Μιχαήλ, τον τραγουδιστή Αχιλλέα Δόλια και τον κιθαρίστα Βασίλη Αυλωνίτη. Η μουσική της μπάντας είναι ένα μείγμα heavy rock ατμόσφαιρας και κοφτών groovy riff, υπό το πρίσμα του αμερικάνικου νότου.

Οι Ribbons of Euphoria βρέθηκαν το καλοκαίρι του 2007 από τους Νίκο Πουλάκη (κιθάρα), Θάνο Καρακαντά (πλήκτρα & μπάσσο), Θανάση Στρογγύλη (τύμπανα) και Σταύρο Ζουλιάτη (φωνητικά). Η μπάντα χρησιμοποιεί ως βάση το heavy blues και επενδύει αυτή τη φόρμα με psychedelic και progressive στοιχεία από τα 60’s και τα 70’s.

www.myspace.com/skinerased
www.facebook.com/Skin-Erased

http://www.batcity.gr/event/heavy-rock-saturday-night
............
Αντιγόνη Κατσούρη live 2 Ιουνίου ΟΞΥΓΟΝΟ!!!


Μία και μοναδική συναυλία στην μουσική σκηνή "ΟΞΥΓΟΝΟ", την Πέμπτη 2 Ιουνίου, με την ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΚΑΤΣΟΥΡΗ σε ένα πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει τραγούδια από την πρώτη δισκογραφική δουλειά της, "ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ", σε μουσική και στίχους Άρη Κλεισούρα, Βασίλη Καζούλη, Ηλία Κατελάνου και της ίδιας, καθώς επίσης και ξεχωριστά τραγούδια του ξένου και του ελληνικού ρεπερτορίου, από Loreena Mc Kennit, Edith Piaf, Dulce Pontes, Julie London, Scorpions, M.Mena, C. Emerald, Zaz, μέχρι Μάνο Χατζηδάκη, Ευανθία Ρεμπούτσικα, Aπ. Καλδάρα, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Κωστή Μαραβέγια, Ν. Ξυλούρη, Τ. Τσανακλίδου, Σωκράτη Μάλαμα, Μίλτο Πασχαλίδη κλπ.
Παράλληλα, θα παρουσιάσει κάποια από τα ολοκαίνουρια και ακυκλοφόρητα ακόμα τραγούδια που θα περιλαμβάνονται στην επόμενη δισκογραφική δουλειά της, σε μουσική Γιάννη Νικολάου, ο οποίος και θα παρευρεθεί ως special guest της Αντιγόνης, ερμηνεύοντας και παλιότερες επιτυχίες του, όπως τα τραγούδια "Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε", "Δεν φταίω εγώ που μεγαλώνω" και άλλα.
Την Αντιγόνη συνοδεύουν οι δεξιοτέχνες μουσικοί :
Κώστας Αναδιώτης (πιάνο/πλήκτρα)
Νίκος Αναδιώτης (ακουστική κιθάρα)
Πέτρος Δραγούμης (ακουστικό μπάσο, φωνή)
Βασίλης Παπαδόπουλος (κρουστά)
Η συναυλία θα ανοίξει με το συγκρότημα "Μικρόβια", αποτελούμενο από τους ταλαντούχους μουσικούς Κοσμά Παφίτη και Aλέξανδρο Μαγιάφα, και θα πλαισιωθεί με τις ατμοσφαιρικές εικόνες και βίντεο - projection στην κεντρική οθόνη από τον Μιχάλη Μπουσούνη.
Ώρα εισόδου : 10 μ.μ.
Εισιτήριο : 10 Ευρώ με ποτό!
Τηλ. κρατήσεων : 210-9240740
Διεύθυνση: [Αθήνα] Βούρβαχη & Κορυζή 4 (μεταξύ Καλλιρρόης & Συγγρού), Νέος Κόσμος
Xορηγός Επικοινωνίας : www.mousikorama.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου