ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ

Κάντε κλικ εδώ

ΑΚΛΙΒΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ @ LIVE @ THEA @ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Κυριακή στις 9:00 μ.μ.


Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση μουσικού που προκαλεί αίσθηση στις ζωντανές του εμφανίσεις, καθώς αποτελεί μόνος του μια μπάντα! Μουσικός πολλών οργάνων, εκπληκτικός τραγουδιστής και εξαιρετικός performer.

Με πολυετείς μουσικές σπουδές, τις οποίες συνεχίζει, ο Αλκιβιάδης παίζει μια πληθώρα μουσικών οργάνων (βιολί, τρομπόνι, μαντολίνο, κιθάρες κ.α.), έχει πτυχίο Αρμονίας και έχει συνεργαστεί σχεδόν με όλους τους δημιουργούς και τραγουδιστές της έντεχνης και ροκ σκηνής σε live εμφανίσεις, αλλά και ηχογραφήσεις δίσκων. Εδώ και τρία χρόνια συνεργάζεται με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Υπό τον τολμηρό τίτλο «Γαμώ την καταδίκη μου», κυκλοφόρησε από το label 7 του Ηλία Μπενέτου, η πρώτη δισκογραφική δουλειά του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου, που περιλαμβάνει 15 κομμάτια.

Το cd χαρακτηρίζεται από ποικίλες μουσικές επιρροές και πρωτότυπες ενορχηστρώσεις, ενώ περιλαμβάνει συνεργασίες με σημαντικούς καλλιτέχνες, όπως ο Σπύρος Σακκάς («Νηπενθές»), ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας («Άναψε τη φωτιά»), ο Διονύσης Τσακνής («Η διαμαρτυρία των γιασεμιών»), η Ζήνα Αρβανιτίδη («Μη μ' αφήνεις, σ' αγαπάω), καθώς και οι Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Χρήστος Θηβαίος, Βασίλης Καζούλλης, Μιλτιάδης Πασχαλίδης, Φίλιππος Πλιάτσικας, Σταμάτης Μεσημέρης, Χορωδία Παιδικών Χωριών S.O.S. Βάρης («Πόλεμος»).

Στίχους, μουσική και ενορχηστρώσεις στο μεγαλύτερο μέρος του δίσκου υπογράφει ο Αλκιβιάδης, ενώ τους στίχους τριών τραγουδιών έγραψαν οι Γιώργος Παυριανός, Ισαάκ Σούσης και Γιάννης Μαύρος.

Το cd περιλαμβάνει επίσης μελοποιήσεις ποιημάτων («Σ' ένα νέο που αυτοκτόνησε» της Μαρίας Πολυδούρη και «Πόλεμος» και «Διαμαρτυρία των γιασεμιών» της Ράνιας Ζούκα) αλλά και μια reggae διασκευή του τραγουδιού «Η γοργόνα» («Στην απάνω γειτονίτσα») των Μάνου Λοϊζου-Λευτέρη Παπαδόπουλου.

Συμμετέχει η αφρόκρεμα του έντεχνου (Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Φίλιππος Πλιάτσικας, Διονύσης Τσακνής, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Χρήστος Θηβαίος το τραγούδι ΤΟ ΝΗΠΕΝΘΕΣ ερμηνεύει ο Σπύρος ΣΑΚΚΑΣ)

Το τραγούδι ΠΟΛΕΜΟΣ (6.26) είναι σε ποίηση Ράνιας Ζούκα, ερμηνευμένο από τους: Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Χρήστο Θηβαίο, Βασίλη Καζούλη, Μιλτιάδη Πασχαλίδη, Φίλιππο Πλιάτσικα, Διονύση Τσακνή, Λαυρέτη Μαχαιρίτσα, Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο και η Χορωδία Παιδικών Χωριών SOS Βάρης. Συμμετέχουν στην εισαγωγή η Πέπη και ο Νικόλας (Παιδικά Χωριά SOS) και ο Σταμάτης Μεσημέρης.

THEA ROCK CAFE - ΤΗΛ. 2392026289
ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 107 - ΠΑΡΑΛΙΑ Ν.ΕΠΙΒΑΤΩΝ
Peraía, Thessaloniki, Greece
..........

REGGAE NIGHT @JASMIN ROCK CLUB


Κυριακή στις 10:30 μ.μ.
JASMIN ROCK CLUB
MICHALAKOPOULOU 150 & SINOPIS
Athens, Greece
.............
POP & ROLL - VILLA MERCEDES


Δευτέρα στις 11:00 μ.μ.
thn deytera 23/5 to pop & roll event ston prive xoro tou villa mercedes...sta decks o themis georgantas kai h penelope anastasopoulou me thn mpanta ths se rock katastaseis
sas perimeno...
gia kratiseis kai gia lista enhmeroste me 6938017017
................
Λεωνίδας Μπαλάφας 27/05/11 στην Ικαρία


Λεωνίδας Μπαλάφας
Παρασκευή 27 Μαΐου
στο «Δημοτικό Κινηματογράφο Αγίου Κηρύκου»
στην Ικαρία
Ο Λεωνίδας Μπαλάφας, ταλαντούχος ερμηνευτής της νέας γενιάς, βάζει πλώρη για καινούριους προορισμούς. Ο τραγουδοποιός ξεκινάει το μουσικό του ταξίδι με ένα πρόγραμμα που φλερτάρει με blues, reggae, jazz, rock και funk ήχους. Στο πρόγραμμα παρουσιάζονται τραγούδια από τις δισκογραφικές του δουλειές όπως «Ταξίδι για να σε βρω», «Πλάτανος», καθώς και νέα κομμάτια απ’ την καινούργια του δουλειά «Ανοιξιάτικη μέρα» όπως ο «Πυροσβεστήρας» που έχουν ήδη αγαπηθεί απ’ το κοινό.

Δημοτικός Κινηματογράφος Αγίου Κηρύκου
Ώρα έναρξης : 21.30
.............

G_Ace's Farewell Party


Σάββατο, 4 Ιουνίου στις 11:00 μ.μ.
Για την αποχώρησή μου από τα μουσικά πράγματα διοργανώνω ένα πάρτι στο Rainbow το Σάββατο 4/6/2011 που θα είναι από εμάς για εμάς. Θα είναι η τελευταία μου φορά που θα παίξω μουσική σαν DJ και η τελευταία που θα διοργανώσω το οτιδήποτε.
Σας περιμένω όλους (λίγο πρίν την ανάλυψη του g_ace στους ουρανούς) να κάνουμε ένα γλέντι που θα μας μείνει σε όλους αξέχαστο!
Όσοι φίλοι από μπάντες θέλετε, κουβαλάτε τα μουσικά σας όργανα και χωρίς πρόβα, χωρίς set list παίζετε όπως θα κάναμε σε μια παραλία για τα γούστα μας και μόνο! (Οι drummer δεν χρειάζεται να φέρουν τύμπανα!!!!!!!) πολύ πολύ απλά και καθαρά ROCK!!!!!!
Σας περιμένω!
Rainbow Rock Bar,
Δεκελέων 40 - Γκάζι
............
LiveStudio Athens
LIVE STUDIO - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ

•ΠΑΡΟΧΗ ΕΚΠΤΩΣΗΣ 20%
ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ 20 ΩΡΩΝ ΑΝΑ ΜΗΝΑ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΠΡΟΒΑΣ

•ΠΑΡΟΧΗ ΕΚΠΤΩΣΗΣ 10 %
ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΛΗΡΩΣΗ 10 ΩΡΩΝ ΑΝΑ ΜΗΝΑ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΠΡΟΒΑΣ

•ΕΚΠΤΩΣΗ 30 % ΣΕ ΜΑΘΗΤΙΚΑ GROUP
ΑΠΟ 10:00 ΕΩΣ 18:00

•ΕΚΠΤΩΣΗ 15% ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ
( ΜΕΛΗ ) ΤΟΥ LIVE STUDIO ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΌ LIVE STORE

•ΔΩΡΕΑΝ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΠΡΟΒΑΣ
ΜΕ FULL MIC SET ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ 15 ΩΡΩΝ ΠΡΟΒΑΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

www.livestudio.gr
...........

live PURE AGES


Σάββατο, 21 Μάιος · 2:00 π.μ. - 5:00 π.μ.
The Pure Ages Live!!! To Savvato 21/5/11 Oi Pure Ages Tha Emfanistoun
Sto Camelot Live - Cafe...
Ragavi 61, Gyzi
Kai Tha Erminefsoun Istorika Tragoudia Apo Olo To Fasma Ths Rock Pou Agapisame...Ora Enarxis 22:00 ,
Eisodos 8 Euro...
Sas Perimenoume!!!

Camelot live ( Γκύζη & ραγκαβή 61 )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου