ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

H ROCK ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ LIVE ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ!

Κάντε κλικ εδώ

Μπάμπης Παπαδόπουλος "Ακούστικ σετ"


Οι εμφανίσεις του Μπάμπη Παπαδόπουλου με το Ακουστικό Σχήμα συνεχίζονται στο ΓΑΙΑ LIVE στη Θεσσαλονίκη [Δόξης 5 & Σαλαμίνος στο Λιμάνι] την Πέμπτη 19 και την Παρασκευή 20 Μαΐου.

Ο κιθαρίστας Μπάμπης Παπαδόπουλος σε συνεργασία με τέσσερις μουσικούς, τον Φώτη Σιώτα (βιόλα), τον Μιχάλη Βρέττα (βιολί),
τον Δημήτρη Βλαχομήτρο (μπουζούκι) και τον Διονύση Μακρή (κοντραμπάσο), θα παρουσιάσουν ζωντανά τα κομμάτια από τους δύο προσωπικούς του δίσκους με τίτλο “ Σκηνές από ένα ταξίδι” (PuzzleMusik 2008) και “Απ' τη σπηλιά του δράκου” (PuzzleMusik 2010).
Όλα τα κομμάτια είναι ενορχηστρωμένα γι’ αυτό το μουσικό σχήμα και ο ήχος είναι καθαρά ακουστικός.
Μια σύγχρονη ματιά της ελληνικής μουσικής, αποτέλεσμα του συνδυασμού ελληνικού ηχοχρώματος, σύγχρονης αρμονίας και αβανγκάρντ-τζαζ αυτοσχεδιασμών.


..........
duomo cafe LIVE.
ΘΑΝΟΣ ΑΝΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ- ΝΙΚΟΣ ΣΙΑΚΟΥΦΗΣ


ΘΑΝΟΣ ΑΝΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΡΙΝΑ)
ACOUSTIC LIVE SOLO στην πόλη της: Άρτας Δευτέρα 23-5-2011
Duomo cafe
Ώρα έναρξης:22:00
Ο Θάνος Ανεστόπουλος (τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός των πολύ αγαπημένων μας Διάφανων Κρίνων) επιστρέφει στην Άρτα για μια μοναδική solo εμφάνιση ιδιαίτερης απόλαυσης με κοινό τους άξονα την επικοινωνιακή τροβαδόρικη διάθεση και την αγάπη του για την ποίηση στην rock μουσική.
Ιδιαίτερες συστάσεις για τον Θάνο Ανεστόπουλο δεν χρειάζονται.
Επί 20, περίπου, χρόνια η φωνή του αποτελεί μια από τις πιο χαρακτηριστικές της εγχώριας μουσικής σκηνής. Λυρική, εκφραστική, έντονα φορτισμένη και, συνήθως, μελαγχολική, κράτησε συντροφιά σε χιλιάδες μουσικόφιλους μέχρι και το τέλος της πορείας των Διάφανων Κρίνων, στις αρχές του 2009.
Στα τέλη της περασμένης χρονιάς, ο Θάνος επέστρεψε με την παράσταση "Οι Ποιητές Γυμνοί Τραγουδούν" και τώρα δουλεύει πάνω στην επερχόμενη solo δισκογραφική δουλειά του, που θα κυκλοφορήσει μέσα στην άνοιξη, αποσπάσματα από την οποία θα παρουσιαστούν σε αυτή την μοναδική εμφάνισή του.
Όπως προαναφέραμε, θα παρουσιαστούν καινούργια τραγούδια από την επερχόμενη δισκογραφική δουλειά του Θάνου Ανεστόπουλου, μαζί με αγαπημένα κομμάτια από την δισκογραφία των Διάφανων Κρίνων. Δεν θα λείψουν και οι διασκευές / εκπλήξεις σε τραγούδια αγαπημένων καλλιτεχνών - όπως ο Nick Cave, οι Tindersticks, ο Neil Young, ο Tom Waits, οι Sixteen Horsepower και άλλοι - καθώς και μελοποιημένα ποιήματα από καταραμένους ποιητές (Κώστας Καρυωτάκης, Arthur Rimbaud, Μαρία Πολυδούρη, Λίνο Ιωαννίδη, Edgar Alan Poe, Sylvia Plath, Νίκος Καββαδίας κ.α.)
LIVE
ACOUSTIC SOL
............
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΡΑΣ-ΜΑΡΙΑ ΛΟΥΚΑ-ΦΩΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΝΤΙΠΕΡΑ ΟΧΘΗ


ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΜΑΙΟΥ ΣΤΙΣ 23.00 ΟΙ:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΡΑΣ-ΜΑΡΙΑ ΛΟΥΚΑ-ΦΩΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ-
ΑΝΤΙΠΕΡΑ ΟΧΘΗ
ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ BAR 2 LIVE ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΣΚΑΝΔΑΛΙΣΤΙΚΗ ΒΡΑΔΥΑ!!!
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!
ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΚΕΙ

Tοποθεσία
Α. ΜΕΤΑΞΑ 32 & ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ
Υπηρεσίες
Δέχεται κρατήσεις
Ευπρόσδεκτοι οι περαστικοί
Ειδικότητες
Ποτά
Τηλέφωνο
2103301177
Ιστότοπος
http://www.bar2.gr/test1
............
KARMA
welcome to rain planet!

The Internet Web Radio Station
Της βροχής πλανήτης. Της καταιγίδας, της βροντής, της αστραπής. Της οργής, του χαμόγελου, της σιωπής. Της πλάνης, της γοητείας, της γητειάς. Των αισθήσεων, των ορμών και της μέθης. Μέσα από τα μυστήρια του σύμπαντος, οι στάλες φέρνουν άρωμα, γεύση,ήχους. Και εσείς, επισκέπτες, μόνιμοι ή περαστικοί. Μα πάντα λάτρεις της μυστικής συμφωνίας που φέρνει το «μαζί». Καλώς ήρθατε!

Red Spider! Απόψε στις 22.30 στον Rain Planet (www.therainplanet.com) με την Angelina Rain. Ό,τι του φανεί...

.............
SOLD OUT!
M.TSIGOS-M.KAKEPHS LIVEEEE


META TO DIALLEIMMA THS MIAS BDOMADAS ERXOMASTE PALI GIA MEGALO XAMOOOOOOO......THA TO KAPSOUME WS EKEI POY DEN PAEI ...SAS PERIMENOUME OLOUS!!!!!
Σάββατο στις 11:30 μ.μ.
ARCHITECTURE(OULWF PALME 23 ZWGRAFOU)
...........
ANiMA Live


Οι ANiMA έρχονται την Παρασκευή 27 Μαϊου 2011
στο Cafe Bar "Glamour", σε μια θερινή νύχτα,
να μεταφέρουν τον κάθε ένα από εσάς "νοερά"
μέσω της μουσικής σε μέρη που ονειρεύεστε!

Cafe Bar "Glamour"
Λεωφόρος Παπανικολάου
Πεύκα (Ρετζίκι) Θεσσαλονίκης
..............
OI ''MADRAKOUKOS'' LIVE ΕΜΦΑΝΙΣΗ THN ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/05


Ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΡΔΗΣ ( ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΑΝΩΝ ΚΡΙΝΩΝ) ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ ΞΕΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ LIVE ΣΤΟ ''ΑΜΝΗΣΙΑ''..Η μουσική του σχήματος έχει ως βασικές επιρροές τη jazz με την ευρεία της έννοια εμπλουτισμένη με στοιχεία από την ηλεκτρονική μουσική, τη nu jazz, το drum n' bass και γενικότερα τη πειραματική και αυτοσχεδιαστική μουσική...
Αμνησία - Bar & Live music
ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ 11 ΨΥΡΡΗ
ΑΘΗΝΑ
............
"A des Potes" με εκλεκτούς καλεσμένους "Χωρίς Πρόβα στο Trova"


Η μεγαλύτερη σε διάρκεια φετινή σειρά μουσικών παραστάσεων συνεχίζεται στη Nueva Trova (Αθηνάς & Βλαχάβα 9) και τον Μάιο ."A des Potes Χωρίς Πρόβα στο Trova" με εκλεκτούς καλεσμένους ...

Οι "α ντε ποτ" κάθε Πέμπτη παρουσιάζουν τα τραγούδια του δίσκου τους "Μες στο Υποβρυχιο" που κυκλοφορησε τον Ιούλιο του 2010 ,μοναδικές διασκευες και ακυκλοφόρητα δικά τους τραγουδια παρέα με διαφορετικo κάθε φορα καλεσμένο επί σκηνής. 'Εχει γίνει πλέον συνήθεια , μετά τα Live των a des potes να ανεβαινουν στη σκηνή μαζί τους επώνυμοι και μη , σε ένα αυτοσχέδιο μουσικό ταξίδι που συνήθως τελειώνει προχωρημένες πρωινες ώρες....

Η είσοδος για ακόμα μια φορά , είναι ελευθερη, σεβόμενοι τις δυσκολες μέρες που περνάμε...

Nueva Τrova
Αθηνάς & Βλαχάβα 9
............
ΑΨΕΝΤΙ ROCK BAR ΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ DEEP PURPLE ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ LIVE!!!
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΜΑΪΟΥ ΤΟ ΑΨΕΝΤΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ
ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ DEEP PURPLE
ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΜΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΕΝΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ
ΣΤΟΥΣ DEEP PURPLE! ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ,
ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ AC/DC ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ
ΕΤΟΙΜAΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ LIVE!!!
...........
Nektarios Skamnakis D
KATHE PEMPTH H NATALIA GERMANOU STA DECKS TOU VILLA MERCEDES
ME SPECIAL GUEST EKPLHXH GIA KRATISEIS
H AMA THELEIS NA SE BALO LISTA : 6938017017
...........
Gagarin 205 LIve Music Space
ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΜΑΙΟΥ 2011
GROUNDATION
...First European Tribute to Bob Marley Tour

Δυο χρόνια μετά το εκπληκτικό sold out live του Απρίλη του 2009, οι Groundation επιστρέφουν στο Gagarin 205, για να μας παρουσιάσουν για πρώτη φορά το θρυλικό αφιέρωμά τους στο Bob Marley. Παραπάνω από δυο ώρες μουσικής πανδαισίας σε μια μοναδική συναυλία στην οποία εκφράζεται ο βαθύς σεβασμός τους για τη σημαντικότερη μορφή της reggae μέσα από αριστοτεχνικές διασκευές που εναλλάσσονται με καταιγιστικό ρυθμό με μερικά από τα πιο αγαπημένα κομμάτια τους όπως τα “Freedom taking over”, “Music is the most high”, “Jah Jah know” και “Praising”.

Τιμή εισιτηρίων:
Προπώληση: 25€ (Ticket House, Μetropolis)
Ταμείο: 30€


ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΜΑΙΟΥ 2011
THE BLACK HEART PROCESSION [San Diego, CA, USA]
ΓΙΑ 1Η ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ: SPECIAL STRIPPED DOWN SHOW!

Οι The Black Heart Procession γράφουν τα πιο σπαρακτικά τραγούδια στον Πλανήτη… Βουτηγμένα σε ένα λυρικό σκότος μιας απερίγραπτης γοητείας, πιο εύθραυστα από αυτά των Tindersticks ή του Nick Cave, εξακολουθούν να παίζουν κρυφτούλι με την θλίψη, την απομόνωση και την απόγνωση εθίζοντάς μας πλήρως στον επικίνδυνα όμορφο κόσμο τους. Το εξαιρετικό, κλασικό άλμπουμ τους The Spell στοιχειώνει ακόμα τις νύχτες μας, ενώ το Six ανήκε στις καλύτερες κυκλοφορίες των τελευταίων δύο ετών! Μετά τις δύο διαδοχικές ζωντανές εμφανίσεις τους το 2009, επιστρέφουν για μία και μοναδική, άκρως ιδιαίτερη συναυλία: θα ανέβουν στη σκηνή του Gagarin, έτσι όπως ουδέποτε τους έχουμε αντικρίσει!

- ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ : 25 ΕΥΡΩ (Ticket House, Floral , ticketpro.gr)
- ΠΩΛΗΣΗ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ : 30 ΕΥΡΩ


ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΜΑΙΟΥ 2011
DARK TRANQUILLITY (Sweden)
Opening Acts: DAYLIGHT MISERY – INSIDEAD – SCAR OF THE SUN

Οι DARK TRANQUILLITY μαζί με τους συμπατριώτες τους AT THE GATES, IN FLAMES και ARCH ENEMY, μπορούν δικαίως να νιώθουν υπερήφανοι για την δημιουργία του αποκαλούμενου N.W.O.S.D.M. (New Wave Of Swedish Death Metal), ήχου που έχει επηρεάσει σε τεράστιο βαθμό το σύνολο των metalcore συγκροτημάτων του σήμερα και έχει αποκτήσει χιλιάδες οπαδούς ανά τον κόσμο. Και αυτό γιατί είναι σαφέστατα πιο μελωδικό, γεγονός που το καθιστά ευκολοάκουστο, εν αντιθέσει με το κλασικό Σουηδικό death metal ήχο των late ‘80s – mid 90’s, που είχε (και έχει) ως έδρα του, την Στοκχόλμη. Μετρώντας ήδη πάνω από 20 χρόνια καριέρας (δημιουργήθηκαν το 1989), με μια πλούσια, τόσο ποσοτικά, όσο και ποιοτικά δισκογραφία, με πολλές ζωντανές εμφανίσεις ανά την υφήλιο στο ενεργητικό τους, συνεχίζουν ακάθεκτοι ακόμα και σήμερα να μας εντυπωσιάζουν και να μας χαρίζουν μοναδικές στιγμές.

Τιμή Εισιτηρίου: 28 Ευρώ

Προπώληση Εισιτηρίων
Ticket House & Metal Era


ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!
ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ η συναυλία στις 20/5: La Bruja Muerta στο Gagarin.
(Όσοι έχετε εισιτήρια προπώλησης μπορείτε να περάσετε από το δισκοπωλείο "Τζίνα" για να σας επιστραφεί το ποσό - Πανεπιστημίου 57, ώρες καταστημάτων. )
............

SKA BANGIES LIVE @ FLORAL

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΜΑΪΟΥ - Show Starts @ 22.00


Οι Ska Bangies θα ξεσηκώσουν το κοινό του Floral το Σάββατο 28 Μαΐου με μια άκρως καλοκαιρινή συναυλία. Το 6μελές συγκρότημα είναι γνωστό για τα μαζικά singalongs που προκαλεί κάθε του ζωντανή εμφάνιση και τη μεταδοτική ενέργεια των ska και reggae ρυθμών που παίζει με αδιάκοπο κέφι. Στο ντεμπούτο τους “Γύρω Γύρω Όλοι” παίζουν κεφάτη reggae/ska με επίδειξη μουσικών γνώσεων που εκπλήσσει για το νεαρό της ηλικίας τους και την ακαταμάχητα μεταδοτική τους ενέργεια. Χάλκινα πνευστά, ska κιθάρες και το φάντασμα του Bob Marley να χορεύει με τις κεφάτες, πανηγυρικές μελωδίες των Ska Bangies, οι οποίοι θα εμπλουτίσουν το setlist τους και με κάποια καινούργια τραγούδια. Η τζαμαϊκανή κουλτούρα συναντά τον Βob Marley και στήνει πάρτυ στις 28 Μαΐου στο Floral.

Ska Bangies on Myspace – www.myspace.com/skabangies
...........
Metal Temple


Γραφτε τα ολα εκει που ξερετε καλυτερα,Εδω Rokaroume,Metalaroume kai Gotharoume...Καθημερινα uploads,ατελειωτη μουσικη

Δε σκεφτομαστε τιποτα...παραμονο ανεβαζουμε οτι μας αρεσει και μας κανει κεφι

Goth,Cyber Goth,Punk Rock,J-Rock,Heavy Metal,Nu Metal,Ballads (arga to bradu gia ipno :)) ακομα και Ελληνικο Rock... (συγχωρηστε με αν ξεχασα κατι) σκοπος μας κανενας...απλα να περναμε καλα και να ξεχναμε οτι υπαρχουν και τα σκυλαδικα εκει εξω να μας χαλανε τη διαθεση.

Το Group γεννηθηκε στις 16/5/2011 ωρα 3:16 ξημερωματα Δευτερας και θα παραμεινει εδω να μας γεμιζει με νοτες ηλεκτρικης κιθαρας και Drums...

Brothers of Metal United...Γτ αυτοι ειμαστε και σε οποιον αρεσουμε!

Cu inside.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου