ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Rolling Stone πηγαίνει πίσω από τα παρασκήνια των Pink Floyd Ρεουνιόν

Κάντε κλικ εδώ


Αυτή την εβδομάδα Rolling Stone πήγε πίσω από τις σκηνές της ιστορική επανασύνδεση των Pink Floyd σε μια πρόσφατη Waters συναυλία Roger στο Λονδίνο, η οποία, όπως αποδεικνύεται, δεν ήταν εντελώς σχεδιάζονται εκ των προτέρων. Rolling Stone πήρε επίσης το αποκλειστικό κουτάλα για Super Heavy, Μικ Τζάγκερ της νέο supergroup που χαρακτηρίζει τον Dave Stewart, Joss Stone, Damian Marley και ινδικές ταινίες συνθέτης AR Rahman, καθώς και Wainwright σχέδια της Rufus να καταγράψει ένα νέο album με τον Mark Ronson. Επίσης, μίλησε για τον Paul McCartney για το επερχόμενο του άλμπουμ με διασκευές, υπό τον όρο track-by-τροχιάς τις κατανομές των Lady Gaga με το Born This Way και του Bon Iver Bon Iver , και αναθεωρούνται ζεστό δείχνει από την ψυχή μύθο Aretha Franklin και hip-hop αστέρες Odd μέλλον .

100 καλύτερα άλμπουμ της δεκαετίας του ενενήντα

Πλέον, σουηδικά indie rockers το Raveonettes εκτελείται μια σύντομη ακουστικό σετ στο γραφείο μας, ο θόρυβος-λαϊκός τραγουδιστής EMA ονομάστηκε καλλιτέχνης μας αργότερο θα πρέπει να προσέξετε, αναλύσαμε το pop charts εβδομάδα αυτό , κοίταξε πίσω σε αυτή την εβδομάδα στην ιστορία του ροκ και, όπως πάντα, θα επανεξεταστούν όλες οι εβδομάδας μεγαλύτερο νέες κυκλοφορίες .

Οκτώ Αριθμός-Εμπνευσμένο Τίτλοι Άλμπουμ

Από την ποπ κουλτούρα μέτωπο, Peter Travers, συνομίλησαν με Donnie Wahlberg για τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του CBS, μπάτσος γαλαζοαίματοι και καλοκαιρινή περιοδεία του με τη Νέα παιδιά στο φραγμό, και επανεξετάζονται Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Στο Stranger Παλίρροιες , το οποίο λέει είναι «μολυσμένο με την επαναλαμβανόμενη δράση και blathering ασυνέπεια που αυτοβυθίστηκε τους προκατόχους του." Επίσης, σε ανακεφαλαιώνει της από το American Idol, Mallika Rao σχολίασε για καθοδήγηση Beyoncé των διαγωνιζομένων και είπε αντίο στην Haley Reinhart . Rao και ελέγχονται για την πρόοδο του τραγουδιού ανταγωνισμού NBC νέο Ο Voice, και Erica Futterman αναθεωρηθούν αυτή την εβδομάδα εντελώς παράλογο επεισόδιο Glee .

Travers «Δωδεκάδα Peter Must-See Ταινίες Καλοκαίρι

Ο τελικός γύρος του Επιλέξτε το κάλυμμα του Rolling Stone διαγωνισμός έχει αρχίσει! Μετά από πάνω από μισό εκατομμύριο ψήφισαν online, οι 16 πράξεις που συναγωνίζονται για το εξώφυλλο του Rolling Stone - καθώς και η Atlantic Records σύμβαση - έχουν περιοριστεί σε δύο φιναλίστ: Καναδοί rockers boogie τα τσοπανόσκυλα και το Λος Άντζελες τραγουδιστής-τραγουδοποιός Λέλια Broussard . Αν δεν είστε ήδη εξοικειωμένοι με τις ζώνες, μπορείτε να ελέγξετε έξω τα βίντεο, δωρεάν downloads και συνεντεύξεις , είτε να παίρνουν τους όταν παίζουν μια επική μάχη των συγκροτημάτων στο φεστιβάλ Bonnaroo για το Σάββατο 11 Ιούνη. Ψηφοφορία για το αγαπημένο σας τώρα!

Φωτογραφίες: Τυχαία Σημειώσεις

Έχουμε επίσης δημοσιεύτηκε μια συλλογή σας Top 10 αγαπημένα τραγούδια Bob Dylan όλων των εποχών , όπως καθορίζεται από τις ψήφους σας στο Facebook και Twitter. Το ερώτημά μας για σας αυτό το Σαββατοκύριακο είναι: Ποιο είναι το μεγαλύτερο τραγούδι των Pink Floyd; Μπορείτε να απαντήσετε στην ιστοσελίδα μας , σχετικά με facebook.com/rollingstone ή για Twitter με το # weekendrock hashtag.

Τελευταία εβδομάδα: Rolling Stone αποτίει φόρο τιμής στον Μπομπ Ντίλαν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου