ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

ROCK LIVE ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ!

BIG BALLZ The Ultimate AC/DC Tribute Band LIVE @ Lazy Club - SATURDAY 17-04

Έναρξη: Σάββατο, 17 Απριλίου 2010 στις 11:30 μ.μ.

Αγαπητοι ROCKER….Z!!!! 'Aλλη μια ORIGINAL - WILD - UNBELEIVABLE ROCK βραδιά, μια βραδιά της πολυαγαπημένης μας μ-ο-ν-α-δ-ι-κ-ή-ς μουσικής έτσι όπως πρέπει να ακούγεται, έτσι όπως ΜΟΝΟ τα εκλεκτά τέκνα της μπορούν να την ακούσουν!!!! Οι "BIG BALLZ – The Ultimate AC/DC Τribute Band” είναι έτοιμοι για μια ακόμη εμφάνιση τo Σάββατο 17/04/2010 στο LAZY Club – Λ. Πεντέλης 1 – Βριλήσσια – Αττική οδός Έξ.12 απέναντι από τα γήπεδα Χαλανδρίου στις 23.30 και ... κάτι.

Λεπτομέρειες στα site:
HARD AS A ROCK!!!!!

..................

ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΥΝΟΥΣΗΣ – ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Νίκος Ντουνούσης πρωτοασχολήθηκε με τη μουσική στα τέλη της δεκαετίας του 70. Με φίλους από το σχολείο ιδρύει το συγκρότημα « GHETTO » που κινείται στο χώρο της καθαρά ανεξάρτητης rock n roll σκηνής.
Το 1983-84 συνεργάζεται με τους BLUES GANG και το 1985 γίνεται βασικό τους μέλος. Το 1986 η μπάντα ηχογραφεί το δεύτερο άλμπουμ της “On a second thought” και μετονομάζεται σε Blues Wire. Οι Blues Wire θα στηρίξουν για πολλά χρόνια τους δύο βασικούς χώρους ζωντανής μουσικής της Θεσσαλονίκης: το Παραρλάμα ‘86-’90 και το Μύλο ‘91-‘96.
Συνεχίζουν την πορεία τους με μία μεγάλη δισκογραφία, συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και συμμετοχή σε Blues Φεστιβάλ της Ευρώπης, έως το 1995, όταν ο Νίκος αποχωρεί, για να συστήσει το προσωπικό τρίο NICK and the BACKBONE.

Την περίοδο 1997-98 πραγματοποιεί δύο επιτυχημένες περιοδείες σε συνεργασία με τον Nick Gravenitis και συνεργάζεται με άλλους καλλιτέχνες του BLUES, όπως o Louisiana Red, ο Johhny Nicolas η Nelly Travis και ο Phill Guy. Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε το 1999 με τίτλο :Cracking Under Pressure από την Ano Kato Records.
Ο Βασίλης Παπαδόπουλος τραγουδάει πολλά χρόνια έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του σε γνωστά ροκ συγκροτήματα της Θεσσαλονίκης με αγγλικό στίχο. Υπήρξε ο ιθύνων νούς πίσω από τη διασκευή του «Τείχους» των Pink Floyd στα ελληνικά. Η «Στοιχειωμένη Συντροφιά» είναι το πρώτο προσωπικό άλμπουμ του. Η μουσική του κινείται στο χώρο της μπαλάντας και του ροκ.

Το πρόγραμμα που παρουσιάζουν μαζί είναι καθαρά ακουστικό, αποτελούμενο από παραδοσιακά και σύγχρονα blues, κλασικά ροκ κομμάτια και μπαλάντες.Πρόκειται για ένα all time classic σετ από τραγούδια που αγαπήθηκαν από ακροατήρια όλων των γούστων και ειδών ,διασκευασμένα με μοναδικά προσωπικό τρόπο, κομμένα και ραμμένα θα έλεγε κανείς στο ταλέντο δυο μουσικών πού έχουν γράψει την δική τους ιστορία στα καλλιτεχνικά δρώμενα.
Έναρξη: Παρασκευή, 16 Απριλίου 2010 στις 10:30 μ.μ.
Τοποθεσία: CAFE BAZAAR
Οδός: ΠΑΠΑΜΑΡΚΟΥ 34 ΠΛ. ΑΘΩΝΟΣ
Πόλη: Thessaloníki, Greece

................

BADOG LIVE AT OLD POST

Έναρξη: Σάββατο, 24 Απριλίου 2010 στις 8:00 μ.μ.
Τοποθεσία: ΑΡΤΑ, Κασσωπίτρας και Κωλέττη 6

Στις 24 Απριλίου και ώρα 20:00 οι BADOG θα εμφανιστούνε στο OLD POST CAFE στην Άρτα μαζί με τους STONEBRIDE από την Κροατία και τους MAYA MOUNTAINS από την Ιταλία.
Σας περιμένουμε όλους σε μια βραδιά γεμάτη με ροκ μουσική και πολύ μπύρα!
keep rockin'

....................

LIVE Με τη Rock Αυλαία (Ελληνικό Rock)

Έναρξη: Σάββατο, 17 Απριλίου 2010 στις 10:30 μ.μ.
Τοποθεσία: ROCK TALE BAR

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ROCK ΕΝΑΡΞΗ 10.30 μμ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

...................

Εναλλακτική Ζώνη 16-4-2010

Ημερομηνία: Παρασκευή, 16 Απριλίου 2010
Ώρα: 6:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ.
Τοποθεσία: www.rockjukebox.gr

H Ελληνική Ανεξάρτητη Σκηνή εισβάλει στο RockJukebox http://www.rockjukebox.gr ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6-8μ.μ.
Ακούμε παλιά αγαπημένα αλλά και νέες κυκλοφορίες από το ελληνικό rock-punk-hiphop.
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΖΩΝΗ… 12 χρόνια τώρα η εκπομπή που σε πορώνει!!!

................

ΚΥΚΛΟΣ BAND @ UPSTAGE GIALINO - GUEST ΕΛΕΑΝΝΑ ΖΕΓΚΙΝΟΓΛΟΥ - 16/4 & 17/4

Έναρξη: Παρασκευή, 16 Απριλίου 2010 στις 11:30 μ.μ.
Τοποθεσία: ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ UPSTAGE
Οδός: Λ. Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη - Τηλ: 210 9315600

Κ.Υ.Κ.Λ.Ο.Σ.: Κίνημα Υποψηφίων Καλλιτεχνών Λαοφιλούς Ορχηστρικού Συνόλου!
Παρασκευή και Σάββατο στο Γυάλινο Μουσικό (ΚΥΚΛΟ)Θέατρο!!!

................

ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ LIVE
ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ "PROMO THASSOS 2010" ΣΤΟ CAMPING "DAEDALOS"
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/04/2010
ΕΝΑΡΞΗ: 19:00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Εκθεση PROMO THASSOS στις 8 Απριλίου

Σέ ένα μαγευτικό τοπίο μπροστά στην κρυστάλλινη θάλασσα με φόντο το πανέμορφο πράσινο της τουριστικής ναυαρχίδας, Μακεδονίας & Θράκης την νήσο Θάσο, διοργανώνεται για πρώτη φορά η υπαίθρια επαγγελματική έκθεση "PROMO Thasos 2010", έκθεση η οποία αφορά όλους τους επιχειρηματίες που θέλουν να δώσουν το παρών ενάντια στην κρίση με αντίμετρα σε αυτήν, την μαζική συνάντηση τους, την ενδυνάμωση των προσπαθειών για πώληση , την ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού , την προσπάθεια διαπροσωπικής γνωριμίας την πιστοποίηση αξίας του προϊόντος προς τον ενδιαφερόμενο καταναλωτή και τέλος την γνωριμία με καταναλωτικό κοινό συγκεκριμένο, ως προς τον χρόνο ,τον τόπο και το είδος (στοχοποίηση).
Ο τόπος διεξαγωγής της είναι το 20" χλμ. Της Ε.Ο. Λιμένα - Λιμεναρίων στο κέντρο του νησιού ανάμεσα στον Πρίνο & Σκάλα Σωτήρος και η ημερομηνία διεξαγωγής της 8-11/04/2010.
Ο χώρος είναι μια πανέμορφη έκταση 22.000 τμ. η οποία έχει διαμορφωθεί με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις και τις ανάγκες των επιχειρήσεων σε εκθεσιακό πλαίσιο, έχοντας 130 σημεία δειγματισμού- πώλησης (περίπτερα) της τάξεως και διαστάσεων 6.00 χ 9.00 μέτρα,κατ’ελάχιστον με παροχές ηλεκτρικού – νερού και κτιριακές εγκαταστάσεις σίτισης και τουαλετών.
Κατά την περίοδο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν πολιτιστικές εκδηλώσεις (λαϊκές βραδιές, παραδοσιακοί χοροί, και εκδηλώσεις για τους μικρούς μας φίλους όπως παντομίμα - κλόουν κτλ.)
Ο σκοπός της ενημέρωσης σας αφορά τα εξής:
1. Συμμετοχή στην επαγγελματική έκθεση “PROMO THASOS 2010”
2. Ένδειξη ενδιαφέροντος δια χορηγία επικοινωνίας
3. Eντολή ενημέρωσης καταναλωτικού προϊόντος σε σημείο στον χώρο μας (έδρανο-stand).
Για περισσότερες πληροφορίες Διοργανωτές :www.Pili-space.com

...................

Madrakoukos @ Μουσικό Καφενείο

Έναρξη: Σάββατο, 17 Απριλίου 2010 στις 10:30 μ.μ.
Οδός: Πατησίων & Τήνου 12, Κυψέλη
Πόλη: Athens, Greece

Οι Madrakoukos επιστρέφουν στο Μουσικό Καφενείο για ένα μουσικό ταξίδι σε ήχους και εικόνες της nu jazz και του drum ’n’ bass. Σε αυθεντικές συνθέσεις με ψυχεδελικές αποχρώσεις. Nikos Bardis - Spyros Ikonomopoulos - Thodoris Xenakis

..................

Μοοn Caravan @ Μουσικό Καφενείο

Έναρξη: Παρασκευή, 16 Απριλίου 2010 στις 10:30 μ.μ.
Τοποθεσία: Μουσικό Καφενείο
Οδός: Πατησίων & Τήνου 12, Κυψέλη
Πόλη: Athens, Greece

Το εξαιρετικό Moon Caravan Duo μας προσκαλεί σε μία πολιτισμική μείξη της jazz με την αφροβραζιλιάνικη μουσική. Στους ρυθμούς των jazz standards και της πολυαγαπημένης bossa nova οι Αντώνης Αντωνόπουλος (κιθάρα) και Φωτεινός Τσακόπουλος (alto σαξόφωνο), φέρνουν το Rio de Janeiro και την Bahia στην καρδιά της Κυψέλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου