ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Σαν Σήμερα...12 Απριλίου

12 Απριλίου 1944 Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός του rock συγκροτήματος Steppenwolf, John Kay (Joachim Fritz Krauledat), γεννήθηκε στη Ρωσία. Μεγάλη επιτυχία του συγκροτήματος το τραγούδι "Born to Be Wild".

12 Απριλίου 1954 Ο Big Joe Turner κυκλοφορεί το single "Shake, Rattle and Roll". Το τραγούδι είχε γράψει ο Jesse Stone κάτω από το ψευδώνυμο Charles E. Calhoun και ο Big Joe ήταν ο πρώτος που το ηχογράφησε. Τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς, έφτασε στην κορυφή του US Billboard R&B chart. Την ώρα που το τραγούδι βρισκόταν στο Νο 1, ηχογραφήθηκε από τους Bill Haley & His Comets, οι οποίοι έκανα επίσης επιτυχία.

12 Απριλίου 1971 Το τρίτο άλμπουμ των Crosby, Stills & Nash και δεύτερο σαν Crosby, Stills, Nash & Young, "Four Way Street", πιστοποιείται χρυσό από την Recording Industry Association of America (RIAA) λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του. Είναι το πρώτο τους live άλμπουμ και είχε κυκλοφορήσει στις 7 Απριλίου.

12 Απριλίου 2000 Οι Metallica καταθέτουν μήνυση κατά της ιστοσελίδας Napster για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Η Recording Industry Association of America (RIAA) είχε ήδη καταθέσει μήνυση για παραβίαση του Digital Millennium Copyright Act (DMCA). Το συγκρότημα αναφέρει στην μήνυση πως η κατηγορούμενη εταιρεία ενθαρρύνει τους επισκέπτες της ιστοσελίδας της να "ανταλλάξουν παράνομα με άλλους χρήστες τραγούδια και ηχογραφήσεις χωρίς την γνώση ή την άδεια των Metallica".

12 Απριλίου 2002 Ο Βρετανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός Ozzy Osbourne κερδίζει ένα αστέρι στο Hollywood Walk of Fame.

Πηγή: http://www.musicdiary.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου