ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Κυριακή 4 Απριλίου 2010

Σαν Σήμερα...4 Απριλίου

4 Απριλίου 1915 O "Πατέρας των Chicago Blues" Muddy Waters (McKinley Morganfield 1915-1983) γεννήθηκε στο Fork του Mississippi. O τραγουδιστής και κιθαρίστας αποτέλεσε σημείο αναφοράς και έμπνευση για πολλούς μετέπειτα καλλιτέχνες της rhythm and blues, rock 'n' roll μουσικής όπως: Chuck Berry, The Rolling Stones, Jimi Hendrix, Eric Clapton, Bob Dylan, Led Zeppelin, AC/DC, κ.α. Το 1992 τιμήθηκε με το βραβείο Grammy Lifetime Achievement για την συνολική του προσφορά στην μουσική. Δημοφιλή τραγούδια του: "Rollin' Stone", "Walkin' Blues", "I'm Your Hoochie Coochie Man", "Manish Boy", "Got My Mojo Working", κ.α.

4 Απριλίου 1955 Ο κιθαρίστας του Hard Rock Αμερικανικού συγκροτήματος Mötley Crüe, Mick Mars, γεννήθηκε στο Terre Haute της Ιντιανάπολη των ΗΠΑ. Το 1981 ενσωματώθηκε στο γκρουπ, όταν μετά από αγγελία που είχε βάλει σε εφημερίδα του Los Angeles, οι Nikki Sixx και Tommy Lee τον άκουσαν να παίζει και του έκαναν πρόταση συνεργασίας. Μαζί με τους Mötley Crüe έχει πουλήσει πάνω από 80 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως.

4 Απριλίου 1964 Οι The Beatles βρίσκονται στις πρώτες πέντε θέσεις του US Billboard Hot 100 με ισάριθμα τραγούδια. Νο1 "Can't Buy Me Love", Νο2 "Twist and Shout", Νο3 "She Loves You", Νο4 "I Want to Hold Your Hand" και Νο5 "Please Please Me". Είναι ρεκόρ που κρατάνε μέχρι και σήμερα. Επίσης είναι οι μοναδικοί καλλιτέχνες οι οποίοι έχουν 3 συνεχόμενα Νο1 τραγούδια στη σειρά. ("Can't Buy Me Love", "She Loves You", "I Want to Hold Your Hand").

4 Απριλίου 1994 Η μητέρα του Αμερικανού τραγουδιστή και μέλος των Nirvana, Kurt Cobain, αναφέρει την εξαφάνιση του γιου της στην αστυνομία. Στις 30 Μαρτίου είχε εισαχθεί στο Exodus Recovery Center του Los Angeles για αποτοξίνωση από όπου και έφυγε χωρίς την άδεια των γιατρών. Τις επόμενες ημέρες θα εμφανιστεί σε αρκετές περιοχές του Seattle. Η γυναίκα του μισθώνει τον ντετέκτιβ Tom Grant για να τον βρει...

4 Απριλίου 1997 Οι U2 κάνουν την είσοδο τους στο US Billboard κατευθείαν στη θέση Νο7, με το άλμπουμ "The Joshua Tree". Στην πρώτη θέση βρίσκονται οι Beastie Boys και το άλμπουμ τους "Licensed To Ill", ενώ στη δεύτερη θέση οι Bon Jovi και το "Slippery When Wet".

Πηγή: http://www.musicdiary.gr/

Η Ανάσταση του Κυρίου να φωτίζει τον δρόμο της ζωής όλων μας Χριστός Ανέστη!! Χρονια πολλά Σε όλους. Με εκτίμηση Ιακωβίδης Ηλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου