ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Σαν Σήμερα...10 Απριλίου





10 Απριλίου 1960 Η τραγουδίστρια και ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος Katrina And The Waves, Katrina Leskanich, γεννήθηκε στο Kansas των ΗΠΑ. Το 1985 γνώρισαν επιτυχία με το τραγούδι "Walking on Sunshine".

10 Απριλίου 1962 Ο πρώτος μπασίστας των The Beatles και ζωγράφος Stuart Sutcliffe (1940-1962) πέθανε στο Αμβούργο από εγκεφαλική αιμορραγία σε ηλικία 21 ετών. Ήταν μέλος του συγκροτήματος από την εποχή που είχαν την ονομασία Johny And The Moondogs. Συχνά αναφέρεται και σαν "the fifth Beatle".

10 Απριλίου 1970 Ανακοινώνεται επίσημα στον Τύπο, η διάλυση των Beatles. Από την κυκλοφορία του πρώτου τους single μέχρι εκείνη την στιγμή, είχαν περάσει επτά χρόνια και επτά μήνες.

10 Απριλίου 1982 Κυκλοφορεί το όγδοο στούντιο άλμπουμ του Γερμανικού Rock συγκροτήματος Scorpions, με τον τίτλο "Blackout". Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "No One Like You", "Dynamite", "When the Smoke Is Going Down", κ.α.

10 Απριλίου 2000 Σε δημοσίευμα του περιοδικού Star αναφέρεται πως η τελευταία επιθυμία του Screaming Jay Hawkins ήταν όλα τα παιδιά που απέκτησε να γνωριστούν μεταξύ τους. Ο Hawkins είχε αποκτήσει συνολικά 57 παιδιά...

10 Απριλίου 2004 Σε μια συναυλία των Muse στην Ατλάντα, οι θαυμαστές τους έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν το πρόσωπο, τα ρούχα και τη κιθάρα του τραγουδιστή Matt Bellamy μέσα στα αίματα. Σε μια στιγμή έντασης ο Bellamy είχε χτυπήσει με τη κιθάρα το πρόσωπό του. "Ήταν σαν κάποιος να μου άδειαζε ένα μπουκάλι αίμα στο πρόσωπο, τόσο πολύ είχα τραυματιστεί. Έτρεξα γρήγορα πίσω από τη σκηνή φωνάζοντας: Δε μπορώ να τραγουδήσω, γα**σα το πρόσωπο μου".

Πηγή: http://www.musicdiary.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου