ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Σαν Σήμερα...6 Απριλίου

6 Απριλίου 1965 Στα Western Studios, οι The Beach Boys αρχίζουν τις ηχογραφήσεις του τραγουδιού "California Girls". Θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιουλίου και θα φτάσει μέχρι το Νο3 του US Billboard. Συμπεριλαμβάνεται στη λίστα του Rock and Roll Hall of Fame με τα 500 τραγούδια που διαμόρφωσαν το Rock and Roll.

6 Απριλίου 1966 Στα Abbey Road Studios του Λονδίνου, οι The Beatles ξεκινούν τις ηχογραφήσεις για το άλμπουμ "Revolver". Το πρώτο τραγούδι που αρχίζουν να δουλεύουν είναι το "Tomorrow Never Knows". Το άλμπουμ θα ολοκληρωθεί στις 21 Ιουνίου και θα κυκλοφορήσει στις 5 Αυγούστου.

6 Απριλίου 1968 Οι Pink Floyd ανακοινώνουν πως το ιδρυτικό μέλος και κιθαρίστας Syd Barrett φεύγει από τα συγκρότημα. Η επίσημη αιτιολογία ήταν πως λόγω των ψυχικών διαταραχών που υπέφερε ο Barrett, από χρόνια χρήση ναρκωτικών ουσιών, δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει στις ανάγκες του γκρουπ. Τα τραγούδια "Shine On You Crazy Diamond" και "Wish You Were Here", τα οποία το συγκρότημα έγραψε τα επόμενα χρόνια, είχαν σαν έμπνευση τον Syd Barrett. Το αντικατέστησε ο David Gilmour.

6 Απριλίου 1971 Οι The Rolling Stones ανακοινώνουν πως το επερχόμενο άλμπουμ τους, "Sticky Fingers", θα κυκλοφορήσει σε δικό τους label με την ονομασία Rolling Stones Records.

6 Απριλίου 1990 O ντράμερ των Mötley Crüe, Tommy Lee, παθαίνει διάσειση καθώς πέφτει από το ειδικά διαμορφωμένο υπερυψωμένο σημείο που ήταν τα τύμπανα κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας του συγκροτήματος στο New Haven του Connecticut.

Πηγή: http://www.musicdiary.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου