ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Σαν Σήμερα...8 Απριλίου

8 Απριλίου 1947 Ο Βρετανός κιθαρίστας Steve Howe γεννήθηκε στο Λονδίνο. Έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής όταν το 1970 αντικατέστησε τον Peter Banks στο συγκρότημα Yes. Συνεργάστηκε επίσης με τους The Syndicats, Bodast, Tomorrow, Asia, κ.α.

8 Απριλίου 1962 Ο Izzy Stradlin, πρώην κιθαρίστας των Guns N' Roses, γεννήθηκε στην Indiana των ΗΠΑ. Υπήρξε μέλος του συγκροτήματος από το 1985 έως το 1991. Μετά την αποχώρηση του από το γκρουπ ακολούθησε σόλο καριέρα και επέστρεψε και πάλι για την περιοδεία του 2006.

8 Απριλίου 1975 Οι Aerosmith κυκλοφορούν το τρίτο τους στούντιο άλμπουμ, με τον τίτλο "Toys in the Attic". Είναι το δεύτερο πιο εμπορικό άλμπουμ του συγκροτήματος, οι πωλήσεις του μόνο στην Αμερική ξεπερνούν τα 8 εκατομμύρια αντίτυπα. Γνωστές επιτυχίες του άλμπουμ: "Toys in the Attic", "Walk This Way", "Sweet Emotion", κ.α. Στην λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "500 Greatest Albums of All Time" βρίσκεται στην θέση 228. Το τραγούδι "Toys in the Attic" είναι ανάμεσα στην λίστα των πεντακοσίων τραγουδιών που διαμόρφωσαν τη Rock and Roll μουσική, του Rock and Roll Hall of Fame.

8 Απριλίου 1977 Κυκλοφορεί το πρώτο στούντιο άλμπουμ του Βρετανικού συγκροτήματος The Clash που φέρει σαν τίτλο το όνομα τους. Είναι ένα από τα σημαντικότερα rock άλμπουμ όλων των εποχών. Δημοφιλή τραγούδια: "Janie Jones", "Remote Control", "White Riot", κ.α.

8 Απριλίου 1994 Ο ηλεκτρολόγος που πήγε να εγκαταστήσει σύστημα συναγερμού στην κατοικία των Kurt Cobain και Courtney Love ανακαλύπτει το πτώμα του τραγουδιστή σε ένα δωμάτιο πάνω από το γκαράζ. Διαβάστε περισσότερα...

8 Απριλίου 2008 Κυκλοφορεί στην Αμερική το 14ο στούντιο άλμπουμ των Nick Cave and the Bad Seeds, με τον τίτλο "Dig, Lazarus, Dig!!!". Ήταν το τελευταίο άλμπουμ για τον πολυτάλαντο μουσικό και χρόνια συνεργάτη, Michael John Harvey, ο οποίος αποχώρησε λίγο αργότερα. Είναι ένα ακόμη σπουδαίο άλμπουμ από τον Nick Cave και την παρέα του. Δημοφιλή τραγούδια: "Dig, Lazarus, Dig!!!", "Moonland", "Jesus of the Moon", "More News From Nowhere", κ.α.

Πηγή: http://www.musicdiary.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου