ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

Σαν Σήμερα...2 Απριλίου

2 Απριλίου 1987 Ένας από τους κορυφαίους ντράμερ όλων των εποχών, ο Buddy Rich (1917 –1987), πέθανε από καρκίνο στον εγκέφαλο σε ηλικία 70 ετών στο Los Angeles. Συνεργάστηκε με κορυφαίους μουσικούς και τραγουδιστές της Jazz όπως: Joe Marsala, Artie Shaw, Tommy Dorsey, Harry James, Charlie Ventura, Nat King Cole, Ella Fitzgerald, Louis Armstrong, κ.α. Θεωρείται ότι επηρέασε οποιονδήποτε, μετά από αυτόν, έπιασε μπαγκέτες στα χέρια του.

2 Απριλίου 1967 Οι The Beatles ολοκληρώνουν τις ηχογραφήσεις του άλμπουμ "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band". Θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο και θα είναι το άλμπουμ του συγκροτήματος που θα παραμείνει περισσότερο στο US Billboard 200 - για 15 εβδομάδες.

2 Απριλίου 1970 H Janis Joplin αποφασίζει να κάνει ένα τατουάζ, στο μέρος της καρδιάς της, το οποίο θα έγραφε "One for the Boys".

2 Απριλίου 1977 Στην πρώτη θέση του US Billboard 200 βρίσκεται το άλμπουμ των Fleetwood Mac, "Rumors". Στην δεύτερη θέση βρίσκεται το άλμπουμ των Eagles, "Hotel California".

2 Απριλίου 1991 Κυκλοφορεί το δεύτερο στούντιο άλμπουμ του Αμερικανού τραγουδοποιού και τραγουδιστή Lenny Kravitz, με τον τίτλο "Mama Said". Στο άλμπουμ συμμετέχει και ο πρώην κιθαρίστας των Guns N' Roses, Slash, γράφοντας μαζί με τον Kravitz το τραγούδι "Always On The Run". Ήταν το πρώτο άλμπουμ του τραγουδιστή που μπήκε στο US Billboard 200, στην θέση Νο 39. Δημοφιλή τραγούδια: "Always on the Run", "Stand by My Woman", "It Ain't Over 'Til It's Over", κ.α.

Πηγή: http://www.musicdiary.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου