ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Σαν Σήμερα...1 Απριλίου

1 Απριλίου 1999 Ένας από τους πρωτοπόρους της Rock and Roll, o Jesse Stone (1901-1999), πέθανε στην Florida σε ηλικία 97 ετών. Τραγούδια του ερμηνεύτηκαν από τους Ray Charles, The Drifters, Steve Miller Band, Isaac Hayes, Sam Cooke. Με το ψευδώνυμο Charles E. Calhoun ηχογράφησε ένα από τα πρώτα Rock n' Roll τραγούδια, το "Shake, Rattle and Roll".

1 Απριλίου 1966 Ο David Bowie κυκλοφορεί, χωρίς καμία επιτυχία, το πρώτο του σόλο single "Do Anything You Say".

1 Απριλίου 1983 Ανακοινώνεται πως τη θέση του κιθαρίστα Dave Mustaine στο heavy metal συγκρότημα Metallica, θα πάρει ο Kirk Hammett. Η πρόσληψη του έγινε λίγο πριν αρχίσουν οι ηχογραφήσεις του άλμπουμ "Kill 'Em All". Εκείνη την εποχή, ο Hammett παρακολουθούσε μαθήματα με δάσκαλο τον Joe Satriani.

1 Απριλίου 1992 Από δικαστήριο της California επιβάλλεται πρόστιμο 2.000 δολαρίων στον Billy Idol για την κατηγορία της βιαιοπραγίας. Τον περασμένο Οκτώβρη, καθώς αναχωρούσε από εστιατόριο, χτύπησε την συνοδό του στο πρόσωπο. Τα αίτια της πράξης του δεν έγιναν ποτέ γνωστά.

1 Απριλίου 2003 Οι Pearl Jam ξεκινούν την περιοδεία τους στην Βόρεια Αμερική, από το Pepsi Center του Denver. Κατά την διάρκεια της παράστασης, την στιγμή που ερμηνεύει το τραγούδι "Bu$hleaguer", ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Eddie Vedder φόρεσε μια μάσκα με το πρόσωπο του George W. Bush.

1 Απριλίου 2003 Οι The White Stripes κυκλοφορούν το τέταρτο άλμπουμ τους, με τίτλο "Elephant". Το 2004 θα κερδίσει δύο βραβεία Grammy, "Best Alternative Music Album" και "Best Rock Song" για το "Seven Nation Army". Στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "500 Greatest Albums of All Time", έχει τη θέση 390. Δημοφιλή τραγούδια: "Seven Nation Army", "I Just Don't Know What to Do with Myself" (Dusty Springfield), κ.α.

Πηγή: http://www.musicdiary.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου