ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

T.U.G. FREE mp3 rock-punk

Ο Tug είναι one man band ,δηλαδή τα ηχογραφεί όλα μόνος του και γράφει τα κομμάτια του. Ξεκίνησε να παίζει και να γράφει μουσική από το 1997 και κινείτε από τότε σε καθαρά do it yourself ανεξάρτητη φάση. Έχει στην πορεία συμμετάσχει και παράλληλα σε δύο συγκροτήματα (Πάρκινσονς, Reality Bites) σε πολύ πιο πανκ ύφος, στα οποία έπαιζε κιθάρα και τραγούδαγε αλλά πάντα έβγαζε cd μόνος του. Η μουσική του ξεφεύγει αρκετά από τα συγκροτήματα που συμμετείχε καθώς αποτελείται από μελωδικότατα κομμάτια με βάση τα φωνητικά και μελαγχολική μουσική που άλλοτε έχει ταχύτητα, άλλοτε όχι.

Κυκλοφόρησε το πρώτο του demo χερί με χερι το 1997 και ακολουθήσαν μια ντουζίνα ακόμα (δείτε τις κυκλοφορίες) μέχρι και το 2006. Ο ίδιος δεν θέλει σε καμία περίπτωση πλέον να διανέμει τα πρώτα του εγχειρήματα για λόγους μουσικής εξέλιξης (δεν τον εκφράζουν πια). Ο TUG είναι πλέον 29 χρονών και συνεχίζει να δημιουργεί μουσική καθώς ετοιμάζει το νέο του cd, με διανομή μέσω συναυλιών ,mailorders, αλληλογραφίας ή ακόμα και από χέρι σε χέρι … Τα τελευταία χρόνια επίσης ασχολείται με την ηχοληψία, σπουδάζει στην SAE ATHENS και επίσης ετοιμάζει ένα μίνι βιβλίο με τίτλο “Ο Τζόνυ πήρε την Βότκα του”.

Μουσικά δεν παίζει με καμία μπάντα τώρα και ούτε είναι σε τετοια φάση (περισσότερα στις συνεντεύξεις του site). Η προοπτική να γίνουν κάποια στιγμή live TUG με την βοήθεια άλλων είναι στα πιθανά σενάρια πάντα. Ενα Demo του μπήκε στα καλύτερα demo του μήνα στο Virtual Studio magazine Ιανουαρίου ανάμεσα σε χιλιάδες (αν και τελικά δεν κέρδισε την πολυπόθητη υποτροφία για μουσική τεχνολογία).

Πολλά κομμάτια του έχουν μπει σε συλλογές, όπως το κομμάτι “παιχνίδια δολοφόνων” που μπήκε στην συλλογή του kithara.gr καθώς και το “φταίνε οι φωνές μας που δεν έγιναν κραυγές” από το οποίο ονομάστηκε κιόλας η αντίστοιχη συλλογή και πολλά άλλα.

Ο Tug επίσης ασχολείται με συγγραφή ιστοριών και μίνι τρελών διηγημάτων ,καθώς και με έκδοση περιοδικών στο κλασικό πρότυπο ,corel – φωτοτυπία – αντίτυπα – διανομή, και κατά καιρούς έχει συμμετάσχει και σε site και σε άλλα περιοδικά… Πιο γνωστά του zine τα ρεκβιεμ για εναν ελέυθερο άνθρωπο που έβγαλε 3 τέυχη, τα sperma Που βγάλανε 3 τεύχη κι ενα online pdf worst off τεύχος, τις ιστορίες καθημερινής σχιζοφρένειας που επίσης είχανε 3 τεύχη και τέλος έβγαλε το “Η ανάγκη να ονειρεύσαι” το οποίο ειναι ενα μεγάλο διήγημα και θα το βρείτε στα κείμενα του site.

Τα είπα όλα και γυμνώθηκα, δώστε μου ενα παλτό, κι όχι το παλιό του Δάντη.
ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΚΛΙΚΑΡΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ CD
disc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου