ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Σαν Σήμερα...23 Φεβρουαρίου

23 Φεβρουαρίου 1952 Ο κιθαρίστας του Αμερικανικού συγκροτήματος Aerosmith, Brad Whitford, γεννήθηκε στο Winchester της Μασαχουσέτης των ΗΠΑ. Ενσωματώθηκε στο συγκρότημα το 1971, αντικαταστώντας τον Ray Tabano. Έφυγε από το γκρουπ το 1981 για να επιστρέψει το 1984.

23 Φεβρουαρίου 1972 Οι Pink Floyd αρχίζουν τις ηχογραφήσεις του soundtrack "Obscured by Clouds" που αφορά την Γαλλική ταινία La Vallée, στο κάστρο του χωριού Hérouville της Γαλλίας.

23 Φεβρουαρίου 1978 Στην απονομή των βραβείων Grammy για το δημιουργικό έτος 1977, οι The Eagles κερδίζουν το βραβείο "Record Of The Year" για το άλμπουμ "Hotel California" και το "Best Arrangement For Voices" για το τραγούδι "New Kid in Town".

23 Φεβρουαρίου 1979 Η πρώτη περιοδεία του rock συγκροτήματος Dire Straits, σε Αμερική και Καναδά, ανοίγει με μια συναυλία στο Paradise Club της Βοστόνης. Το γκρουπ θα δώσει 51 sold out παραστάσεις σε 38 ημέρες.

23 Φεβρουαρίου 2006 Σε συναυλία του συγκροτήματος The Rolling Stones στο Buenos Aires, είκοσι άνθρωποι τραυματίζονται καθώς μια ομάδα ανθρώπων χωρίς εισιτήρια προσπαθεί να μπει στον χώρο που γίνεται η συναυλία. Η αστυνομία απαντάει με πλαστικές σφαίρες και δακρυγόνα..

Πηγή: http://www.musicdiary.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου