ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Σαν Σήμερα...22 Φεβρουαρίου

22 Φεβρουαρίου 1956 Ο Elvis Presley κάνει για πρώτη φορά την είσοδο του στα Αμερικάνικα charts με το τραγούδι "Heartbreak Hotel". Το τραγούδι ηχογραφήθηκε στις 10 Ιανουαρίου και είναι το πρώτο του στην RCA Records.

22 Φεβρουαρίου 1977 Στην κορυφή του US Billboard Hot 100 (singles) είναι το τραγούδι "New Kid in Town" του συγκροτήματος Eagles. Είναι το πρώτο single από το άλμπουμ τους "Hotel California" και το πρώτο τους χρυσό με πωλήσεις πάνω από 1 εκατομμύρια αντίτυπα.

22 Φεβρουαρίου 1989 Στην απονομή των βραβείων Grammy στο Shrine Auditorium του Los Angeles, οι Metallica τραγουδούν το "One". Τελικά το βραβείο "Best Hard Rock/Metal Performance Vocal or Instrumental" κερδίζουν οι Jethro Tull. Τα βραβεία "Song of the Year", "Record of the Year" και "Best Pop Vocal Performance, Male" κερδίζουν η Linda Goldstein (παραγωγός) και ο Bobby McFerrin για το τραγούδι "Don't Worry, Be Happy". Άλλα βραβεία: "Album of the Year" George Michael για το "Faith" και "Best New Artist", "Best Pop Vocal Performance, Female" και "Best Contemporary Folk Recording" η Tracy Chapman.

22 Φεβρουαρίου 1993 O τραγουδιστής των Iron Maiden, Bruce Dickinson, ανακοινώνει πως αποχωρεί από το συγκρότημα για να ακολουθήσει σόλο καριέρα. Θα επιστρέψει το 1999.

22 Φεβρουαρίου 1993 Κυκλοφορεί το πρώτο στούντιο άλμπουμ του Βρετανικού alternative rock συγκροτήματος Radiohead, "Pablo Honey". Ηχογραφήθηκε στα Chipping Norton και Countryard Studio μεταξύ Σεπτεμβρίου και Νοεμβρίου του 1992. Ανέβηκε μέχρι το Νο22 των Βρετανικών charts. To άλμπουμ περιέχει ίσως το γνωστότερο τραγούδι του συγκροτήματος, "Creep".

2005 Οι Αμερικανοί Korn ανακοινώνουν πως το ιδρυτικό μέλος και κιθαρίστας, Brian "Head" Welch, θα αποχωρήσει από τη μπάντα για να αφιερώσει την ζωή του στον Χριστιανισμό.

Πηγή: http://www.musicdiary.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου