ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

ENFORCER: Ετοιμάζουν το νέο τους album

Οι Σουηδοί speed/heavy metallers Enforcer, άτυποι ηγέτες του λεγόμενου New Wave of Traditional Metal, μέσω του επίσημου website τους, ανακοίνωσαν πως αυτόν τον καιρό ετοιμάζουν τον διάδοχο του “Diamonds” album του 2010. «Τους τελευταίους μήνες δουλεύουμε σκληρότερα και πιο σιωπηρά από ποτέ», λένε οι Enforcer, και συνεχίζουν: «Πλέον, στα τέλη του 2011, μπορούμε να πούμε πως βλέπουμε την εικόνα ενός νέου album πάνω στο οποίο εργαζόμαστε επισταμένα τα τελευταία δύο χρόνια. Δίχως να λέμε πολλά, το υλικό που έχουμε μπροστά μας πηγαίνει τον ήχο των Enforcer πίσω στην ωμότητα και την ομοιομορφία που δημιουργήσαμε με τα πρώτα μας demos και με το ντεμπούτο μας. Έχουμε έτοιμα δέκα, τελείως ασυμβίβαστα αλλά και ποικιλόμορφα κομμάτια που θα ξεχωρίσουν και θα αντιπροσωπεύουν τον τυπικό μας ήχο». Το νέο album των Σουηδών αναμένεται να κυκλοφορήσει στο δεύτερο μισό του 2012, ενώ θυμίζουμε πως πλέον δρουν ως κουαρτέτο, μετά την αποχώρηση του κιθαρίστα Adam Zaars τον Μάιο.

Στο Metal Hammer που κυκλοφορεί, με αφορμή την συνέντευξη με τους White Wizzard, μπορείτε να διαβάσετε ένα δισέλιδο αφιέρωμα σε 6 σχήματα που σφύζουν από νιάτα και από την αγάπη τους για το παραδοσιακό heavy metal, των Enforcer –φυσικά- συμπεριλαμβανομένων.
metalhammer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου