ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Ο ΝΑΣΟΣ ΚΑΒΑΘΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ JOKER ΣΤΟΝ www.xorisoria.gr

Κάντε κλικ εδώ


ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 17:00 ΣΤΟΝ XORIS-ORIA ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟΣ FRIK Ο ΝΑΣΟΣ ΚΑΒΑΘΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ JOKER ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΘΑΡΑ...
ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΜΟΡΦΑ ΕΝΑ 2-ΩΡΟ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ!
ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΟΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ!
ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ:



..............
ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ....
Γεννήθηκε το 1970 στο Μόντρεαλ του Καναδά, απ' όπου τον έφεραν στην Ελλάδα μωρό ακόμα. Σπούδασε ζωγραφική και καλές τέχνες, δημοσιογραφία, σκηνοθεσία και μουσική. Με λαμπρή πορεία στο δημοσιογραφικό χώρο (Ταχυδρόμος, Εικόνες, ΕΡΤ, Mega Channel κ.α.) και στο ραδιόφωνο (Rock Fm, Cool Fm κ.α.) από το 1986 είναι ο ιδρυτής του συγκροτήματος JOKER. Το 1988, όταν πρωτοάρχισαν να δίνουν ζωντανό παρόν οι JOKER, άνοιξαν τη συναυλία του Παύλου Σιδηρόπουλου στο γήπεδο της Προοδευτικής στον Κορυδαλλό, την περιοχή που μεγάλωσε ο Νάσος.
Μερικά χρόνια μετά (1995-1998),...
ο Νάσος και οι JOKER γνώρισαν μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι "Πάρε με Μακριά" και το άλμπουμ "Σκάνδαλο".

Από τότε οι JOKER είναι μια σταθερή Live αξία, δίνουν συνεχώς συναυλίες ανά την Ελλάδα, έχοντας πολλές διακρίσεις, συνεργασίες και επιτυχίες στο ενεργητικό τους. Ιδιαίτερα τα τελευταία 2 χρόνια, οι JOKER είναι πιο δημοφιλείς από ποτέ. Συχνά πυκνά ο Νάσος δίνει ακουστικά Live, μόνο με τη συναυλία της κιθάρας του, παίζοντας δικά του τραγούδια, (μέσα στο 2011 θα κυκλοφορήσει και νέο υλικό), αλλά και τα τραγούδια που αγαπάει. (Δείτε μερικά στιγμιότυπα και clips στο: www.youtube.com/jokersbonus). Συνεχίζει να συνεργάζεται επιλεκτικά στον Τύπο και σε εκδόσεις βιβλίων, ενώ εργάζεται εδώ και πολλά χρόνια ως συνδιοργανωτής και promoter συναυλιών σπουδαίων ξένων καλλιτεχνών στην Ελλάδα: Rolling Stones, Guns n Roses, Brian May, Aerosmith, Bon Jovi, Dream Theater, Kansas, Toto, Zappa plays Zappa, Joe Satriani, Steve Vai κ.α. Αυτή την εποχή το Live των JOKER είναι ένα "must see", ενώ αντίστοιχη επιτυχία γνωρίζουν και οι Acoustic Solo εμφανίσεις του Νάσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου