ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ!!!!

Ανεργία, δάνεια, ρεμούλες, ανέχεια, πείνα, παιδία, κοινωνία στα όρια της εξαθλίωσης…
Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ... ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;

Οι πολίτες χάνουν τα πάντα, από δανικά που κάποτε φαντάζαμε σε διατιμήσεις τραπεζών το μεγαλείο της πλουτοκρατίας, άνθρωποι όλων των χρωμάτων και φυλών καταλαμβάνουν ένα κομμάτι του πάζλ, συσσίτια σε εκκλησίες, άνθρωποι απεγνωσμένα ψάχνουν για να φάνε κάτι στα σκουπίδια, η για να μαζέψουν παλιοσίδερα μέσα από την βρώμα και την αρρώστια…
Οι ανάπηροι μένουν στο περιθώριο, οι συνταξιούχοι χάνουν τις συντάξεις που με αυτές συντηρούσαν μέχρι πρότινος τα άνεργα παιδιά τους, μέσα σε ένα σπίτι συσσωρεύονται κορμιά που μοιάζουν να ζουν σε πόλεμο, φοβισμένα ή και τρομαγμένα για το τη θα γίνει την επόμενη στιγμή.
Οι αστυνομία δεν προλαβαίνει να μαζέψει λωποδύτες, κλεφτρόνια, φονιάδες και γενικότερα αποβράσματα για την κοινωνία που το 80% οφείλετε στην φτώχια… αστυνόμοι που δεν λαμβάνουν καν ολόκληρο το μιστό τους καθώς παίζουν την ζωή τους κορώνα γράμματα να εκτελούν εντολές από κάποιους που θέλουν να πουλήσουν και το τελευταίο εκτάριο της μικρής Ελλάδας.
Στρατιωτικοί οι οποίοι είναι και αυτοί έτοιμοι να πουν όχι στου προδότες γιατί απλά αγαπούν την πατρίδα τους.
Κουμουνιστές που ψάχνουν να πάρουν άλλη μια θέση στη βουλή ώστε να παίρνουν τον παχυλό μιστό τους, σοσιαλιστές που δεν ξέρουν αν πραγματικά είναι φιλελεύθεροι και ψάχνουν να βρουν από πού θα φύγουν μήπως και τους πετύχει ο απλός πολίτης και τους κρεμάσει στην πλατεία! Χουντικοί που γίναμε ξαφνικά δημοκράτες και αγαπούν το τόπο μήπως και πάρουν τα ινία ώστε να μπορέσουν όπως αυτοί ξέρουν το πλήθος…
Έλληνες που ψάχνουν να βρουν ταυτότητα και όμως είναι Έλληνες και διώχνουν τα παιδιά τους εκτός συνόρων για να τα σώσουν!!!
Το κτίριο της βουλής που παρέχει προστασία στους προδότες και σε αυτούς που μας πουλούν κάθε στιγμή!
ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ!
ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥΣ! ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΙΣΕΣ!
ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΣ!
ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΟΥΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΙΑ!
ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!
ΠΑΡΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ (ΘΥΣΙΑ ΧΡΙΑΖΕΤΕ) ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ!
ΠΑΡΕ ΤΟ ΚΟΣΜΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΗ!!!
ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ!
XRHSTOS FRIK

3 σχόλια:

  1. Φίλε μου για το άρθρο σου έχω σοβαρές ενστάσεις...Προτρέπεις τους πολίτες που πάνε για «μπάνια» αντί να αγωνιστούν , να πάρουν τα «όπλα» τους και να μπουν στην Βουλή....Μάλλον δεν έχεις καταλάβει σε ποιόν λαό απευθύνεσαι....Και πες ότι Κάποιοι ακαθοδήγητα το Κάνουν...μετά τι ??? Δικτατορία ??? Ή μήπως κυβέρνηση του όχλου ??? Θα σου έλεγα πως πρέπει να είσαι λίγο ποιό ρεαλιστής.....Τους βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι ενώ δεν πρέπει και ταυτόχρονα ξέρεις πολύ καλά ότι με «μούντζες» και «μπυρόνια στην πλατεία» πρόγραμμα διακυβέρνησης δεν υπάρχει....Κατά την ταπεινή μου γνώμη, Τώρα όσοι γράφουν πρέπει να προετοιμάζουν τον πολίτη για αγώνες μακροχρόνιους και να καλλιεργούν νέες ξεχασμένες αξίες, αν σκοπός μας είναι μια άλλη Ελλάδα ανεξάρτητη και δημοκρατική !!!! Και τότε όλα θα γίνουν όπως πρέπει και στην ώρα τους, ώριμα και θα φέρουν το αποτέλεσμα που θέλει ο λαός....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίος ο μαγικός τρόπος που προτείνεις Δέσπω μου..."και τότε όλα θα γίνουν όπως πρέπει και στην ώρα τους, ώριμα και θα φέρουν το αποτέλεσμα που θέλει ο λαός..." Μου θυμίζει λίγο από το μυστικό του δρουϊδη στον Αστεριξ που έφτιαχνε το μαγικό φίλτρο. Κανείς δεν ήξερε τι έβαζε μέσα. Δεν ξέρουμε πως θα τα καταφέρουμε... σίγουρα όμως θα υπάρχει κάποιος μαγικός τρόπος δεν μπορεί!

    Για ποιον λόγο νομίζεις, ότι η εναλλακτική που έχουμε είναι η δικτατορία? "Μετα τι?" Ρωτάς! Εφόσον σήμερα έχουμε δημοκρατία, τότε αν την ρίξουμε, θα έρθει η δικτατορία!!! Είσαι θύμα της σημερινής προπαγάνδας των εκβιαστικών διλημμάτων. Έτσι θέλουν να πιστεύεις. Έτσι σε χειραγωγούν. Έτσι σε ελέγχουν. Ρώτησε και ο κ. Πάγκαλος, "μα αν πέσει η Βουλή, τότε τί άλλο θέλετε στην θέση της? Το χάος?" Οφείλουμε να είμαστε ευχαριστημένοι δηλ. μ αυτό που υπάρχει. Οφείλουμε να τους λέμε και ευχαριστώ. Σου λέει δηλαδή: "Χειρότερο από το κακό είναι το πιό κακό". Αυτό θέλετε? Ε λοιπόν όχι, εμείς θέλουμε το καλύτερο.

    Διότι αυτή την στιγμή δεν έχουμε δημοκρατία. Έχουμε την ολιγαρχία της οικογενειοκρατίας. Έχουμε την δικτατορία της κομματοκρατίας. Κυβερνούν οι λίγοι ανάξιοι τους πολλούς άξιους. Την Ελλάδα αγαπητή μου Δέσπω την κάνουν κουμάντο 100 οικογένειες. Μπόμπολας, Αλαφούζος, Βαρδηνογιάννης, Κόκκαλης, Κυριακού, Μητσοτάκης, Παπανδρέου κοκ. Μετά από αυτό υπάρχει ένα δέυτερο επίπεδο δουλοπρέπειας. Έιναι οι 300 της βουλής, οι δημοσιογράφοι, ανώτεροι κρατικοί λειτουργοί και σφουγγοκολάριοι που είναι οι υπηρέτες τους και μετά ερχόμαστε όλοι εμείς που είμαστε οι υπηρέτες των υπηρετών!!! Αυτό είναι η Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...διότι η βουλή αγαπητή μου Δέσπω και κάθε Δέσπω, δεν είναι θεσμός της Δημοκρατίας. Είναι μαγαζί τους. Είναι το παραβάν πίσω από το οποίο καλύπτουν την σαπίλα τους πολιτικού συστήματος. Σε ενωχλούν οι μούτζες! Εμένα πάλι καθόλου! Όχι γιατί δεν σέβομαι την δημοκρατία, αλλά ακριβώς επειδή την σέβομαι. Ακριβώς επειδή βλέπω να ασελγούν πάνω της. Αυτό το μαγαζάκι λοίπόν θα έπρεπε πχ να γνωρίζεις ότι κατέβασε 5 πορίσματα για το σκάνδαλο του Βατοπαιδίου, ενώ είναι ένα όργανο, ένας θεσμός. Μία πλειοψηφία μπορεί να υπάρχει. Δεν μπορούν να υπάρχουν 5 πλειοψηφίες ταυτόχρονα!!! Αυτή η Βουλή ψήφισε τον νόμο περι ευθύνης υπουργών και τον κατωχήρωσε στο Σύνταγμα. Ένας νόμος που αποτελεί το 1/3 των άρθρων του Συντάγματος!!! Μα το Σύνταγμα φτιάχνεται για να προστατεύει τα δικαιώματα των ανθρώπων και των πολιτών, όχι τις ανομίες των υπουργών!!! Αν θες να προστατέψεις υπουργούς κάνε ένα νομοσχέδιο που να τους προστατεύει. όχι όμως Σύνταγμα παρακαλώ!!!Αυτή η Βουλή παρέγραψε τον σκάνδαλο Siemens αφού έφτιαξε πρώτα εξεταστική που συνεδρίαζε για έναν σχεδόν χρόνο (!!!) για να διαπιστώσει μετά ότι τα αδικίματα έχουν παραγραφεί!!! Σε αυτή την βουλή έδινε ο κ. Καρατζαφέρης τους ψήφους στους Βουλευτές του σε κλειστούς φακέλους για να ψηφίσουν σαν τα πρόβατα , οι Βουλευτές που έσετιλε εκεί ο λαός για να το εκπροσωπίσουν. Αυτή η Βουλή ψήφισε το μνημόνιο ως νομοσχέδιο που απαιτούσε 150 Βουλευτές και όχι ως διεθνές ψήφισμα, που θα απαιτούσε 180 ψήφους καταστρατηγώντας το Σύνταγμα των Ελλήνων και κάθε άλλο πρόσχημα ή κοινή λογική.

    Βλέπεις λοιπόν αγαπητή μου Δέσπω, τί μουτζώνουμε? Αυτό μουτζώνουμε. Όχι την Βουλή. Αλλά την "δική" τους Βουλή! Γιατί ταυτίζουν τα πρόσπωπα με την Δημοκρατία. Γιατί δεν πιστεύουν ότι η δημοκρατία είναι θεσμός. Πιστεύουν ότι δημοκρατία είναι αυτοί οι ίδιοι!!!

    Ζητούμε αυτά που μας ανήκουν. Ζητούμε τα αυτονόητα, γιατί μας τα πήραν ακόμη και αυτά. Ζητούμε ένα μέλλον για τα παιδιά μας, γι αυτά που γεννήθηκαν και γι αυτά που είναι ακόμη αγέννητα. Για τα παιδιά όλων μας, όχι μόνο για τα δικά τους!

    Κι όλα αυτά αγαπητή μου Δέσπω -δεν ξέρω αν επιτυγχάνονται με μπυρόνια στις πλατείες- σίγουρα δεν επιτυγχάνονται με φραπέδες στις καφετέρειες. Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλεια πολύ. Θέλει νεκροί χιλιάδες να ΄ναι στους τροχούς. Θέλει κ οι ζωντανοί να πίνουν το αίμα τους. Ναι, θέλει αγώνα, θέλει αυτοθυσία. Θέλει αίμα.

    Το δικό μας αίμα!

    Ανδρέας Τσίφτσιαν

    Ζήτω η Ελλάς
    Ζήτω τα Σέρβια της Κοζάνης


    Υ.Γ: Σύνθημα του Γαλλικού Μάη: "Ειμαστε ρεαλιστές, ζητούμε το ανέφικτο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή