ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ " ΗΛΙΑ ΜΠΟΥΡΝΙΩΤΗ "

Κάντε κλικ εδώ
Παρασκευή, 15 Ιουλίου στις 10:30 μ.μ.

Ο Ηλίας Μπουρνιώτης γεννήθηκε στην Αιανή Κοζάνης το 1975. Από παιδί ασχολήθηκε με τη μουσική ιδιαίτερα με την κιθάρα και το τραγούδι.
Συμμετείχε σε διάφορα τοπικά συγκροτήματα.
Πήρε μέρος στο πρώτο φεστβάλ Νέων Δημιουργών<<Νικόλαος Άσημος>>με το δικό του τραγούδι <<Πού είσαι>> στην Κοζάνη το οποίο κυκλοφόρησε από τη δισκογραφική εταιρεία General Mysic του Σωτήρη Σταματελάτου στην Αθήνα.
Με 20ετή εμπειρία στο ελληνικό ροκ έχει διατελέσει μέλλος πολλών συγκροτημάτων με τελευταίο τα Ουράνια Τόξα.
Έχει εμφανιστεί σε γνωστά club αι τηλεοπτικές εκπομπές. Συμμετείχε σε συναυλίες συλλόγων, δήμων κλπ. και με γνωστούς καλλιτέχνες όπως ο Στέλιος Ρόκκος.
Το 2010 κυκλοφόρησε ο πρώτος προσωπικός του δίσκος <<Αγάπες μου περασμένες>> με στίχους και μουσική δική του , σε ενορχήστρωση του καταξιωμένου στο χώρο του Γιάννη Γκιούρα. Η ηχογράφηση έγινε στο studio New Sound στη Θεσσαλονίκη και κυκλοφόρησε από τη δισκογραφική εταιρεία ANTI RECORDS , διανομή General Music.
Στις εμφανίσεις του ερμηνεύει δικά του τραγούδια που περιέχονται στο cd του αλλά και τραγούδια γνωστών καλλιτεχνών όπως του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Φίλλιπου Πλιάτσικα, Διονύση Τσακνή, Βασίλη Παπακωνσταντίνου κ.α. και γνωστών συγκροτημάτων όπως Πυξ Λαξ, Τερμίτες , Δυτικές Συνοικίες,Τρύπες κ.α. Εμφανίζεται με δικούς του μουσικούς και το πρόγραμμά του ξεπερνά τις τις 3 ώρες με ελληνική ροκ μουσική.
" SUMMER BATUCADA "
1ο χλμ. ΣΕΡΒΙΩΝ-ΚΟΖΑΝΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου