ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

LIVE ΜΟΥΣΙΚΗ ROCK NEW'S

Κάντε κλικ εδώ
ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΟ UNDERGROUND ΘΕΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Ο ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, BAT CITY (ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ).
ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ


23 ΜΕΡΕΣ LIVE, 70 ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΕΙΔΗ (ΗΙP-HOP, METAL, ELECTRO, ALTARNATIVE, ROCK, BLUES, HARD ROCK, INDUSTRIAL).

ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΠΑΝΤΕΣ "ΠΑΙΖΟΥΝ" ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, ΕΩΣ 1 ΩΡΑ/ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ!

KAΘΗΜΕΡΙΝΑ-ΕΙΣΟΔΟΣ: 5 ΕΥΡΩ ΜΕ ΜΠYΡΑ
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21.00

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: info@highvoltage.gr (ΜΕΧΡΙ 30/6)
MORE INFO: www.highvoltage.gr • www.batcity.gr
& 6985 964483 (19.00-23.00 KAΘΗΜΕΡΙΝΑ)
.................

Ο Μίλτος Πασχαλίδης
Παρασκευή 8 Ιουλίου


στο cafe «Σαμπάχ»
στην παραλία Αρτέμιδος

Ο Μίλτος Πασχαλίδης επισκέπτεται την Αρτέμιδα την Παρασκευή 8 Ιουλίου.
Ο σπουδαίος τραγουδοποιός μετράει ήδη 16 χρόνια συνεχούς δισκογραφικής πορείας. Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά που συνδυάστηκε δισκογραφικά με την κυκλοφορία του «Ξένιου, η Κρήτη εντός μου», επιστρέφει στη σκηνή κρατώντας τα γνωρίσματα των παραδοσιακών γραμμών, παρουσιάζοντας τα με πιο ηλεκτρική διάθεση, όπως αυτή που έχουμε συναντήσει σε κομμάτια του ιδίου όπως: «Αφήγηση», «Βυθισμένες άγκυρες», «κακές συνήθειες» κ.α. δε θα απουσιάσουν όμως και οι διασκευές γνωστών αγαπημένων καλλιτεχνών.

Έχοντας μαζί του την νεαρή τραγουδίστρια , Φρόσω Στυλιανού και τη Μιρέλλα Πάχου στο πιάνο, με την αμεσότητα, την ειλικρίνεια και την προσωπική του ερμηνεία, γίνεται ένα με το κοινό στο οποίο προκαλεί αυθεντική συγκίνηση και προβληματισμό για ότι συμβαίνει γύρω μας..

Cafe Σαμπάχ
Τριάινης 2, παραλία Αρτέμιδος
(απέναντι από το ΚΕΠ Δήμου Αρτέμιδος)
2294083207
...................

Βαγγέλης Μαρκαντώνης
live
Κυριακή 10 Ιουλίου
στο «Nueva Trova»


«..λέω τ’ όνομά της τρεις φορές...»

O Βαγγέλης Μαρκαντώνης (πρώην Ανοιχτή Θάλασσα), γιορτάζει την κυκλοφορία του πρώτου του προσωπικού album και δίνει ραντεβού με το κοινό την Κυριακή 10 Ιουλίου στο Nueva Trova στο Μοναστηράκι, για μία μοναδική παράσταση. Παρουσιάζει ένα πρόγραμμα βασισμένο στα τραγούδια τού νέου του δίσκου « Ξένη Γη », από το οποίο έχουν ήδη δώσει το στίγμα τους το «20 ζωές» και το «Τράβα μια γραμμή». Σύγχρονα ακούσματα, παλιά λαϊκά και ρετρό κομμάτια κάτω από τη σφραγίδα ενός νευρώδους ακουστικού folk ήχου που παράγει ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης μαζί με τους :
Χρήστο Χουσίδη (ακορντεόν, κρουστά)
Πάνο Τζινιόλη (τύμπανα)
Βίκτωρα Κουλουμπή (μπάσο)

Οι ιδιαίτερες ερμηνευτικές ικανότητες του Βαγγέλη δένονται στη σκηνή με τις αφηγήσεις για τις «20 ζωές» του. Το αποτέλεσμα αναμένεται εντυπωσιακό..
Στοιχεία λαϊκά με folk και ρετρό παρενθέσεις συνθέτουν μια παράσταση πλήρη εικόνων και ηχοχρωμάτων… Μην τη χάσει κανείς!

Ώρα έναρξης: 23.00μ.μ / Είσοδος ελεύθερη
Νueva Trova: Αθηνάς και Βλαχάβα 9, Μοναστηράκι
...............

Οι Lexicon Project την Πέμπτη 7 Ιουλίου
 θα εμφανιστούν στο «Κ44» , για να χαρίσουν μια μοναδική μουσική βραδιά.


Πέρα απ’ τη φρεσκάδα του ήχου τους, έχουν στόχο να παρουσιάσουν στο κοινό μια ολοκληρωμένη μουσική παράσταση με τα τραγούδια του ομώνυμου album τους καθώς και κομμάτια αγαπημένων καλλιτεχνών μέσα απ’ το δικό τους πρίσμα.. Ένα πέρασμα από την κιθαριστική ποπ της Μ. Βρετανίας μέχρι τη σύγχρονη ποπ-ροκ ελληνική μουσική σκηνή, με μια πολύ προσωπική και ενδιαφέρουσα ερμηνεία. Το φάσμα των επιρροών τους μεγάλο, αλλά η οπτική τους κοινή. Η ανταπόκριση από το κοινό θερμή απ’ τα πρώτα τους κιόλας, βήματα. Κομμάτια όπως το «Ταξίδεψε» , «Ας κάνουμε τη νύχτα μέρα» και «Χειμώνας» έχουν ξεχωρίσει ήδη στα ραδιόφωνα


Κ44

Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι
Ώρα : 22.30
Τηλ. κρατήσεων : 2103423560
Είσοδος ελεύθερη
................

Oι “A des Potes” μαζί με το υποβρύχιό τους
 θα βρεθούν το Σάββατο 2 Ιουλίου


στο Babuena Beach Bar στην Ανάβυσσο. Μια μίξη από reggae, latin και dixie στοιχεία συνθέτουν το πλάνο του group που μας καλεί με το ιδιαίτερο χιούμορ του να συνταξιδέψουμε απ την Αθήνα ως την Μαλαισίνα, συνεπιβάτες του υποβρυχίου τους. Οι “a des potes” μετατρέπουν κάθε τους παράσταση σε ένα ξέφρενο πάρτι, κοινό και μπάντα γίνονται ένα, τσουγκρίζοντας τα ποτήρια τους με “Havana cola” μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες … μέχρι τον βυθό της θάλασσας.


BABUENA beach bar
50 χλμ. Λ. Αθηνών-Σουνίου
Ανάβυσσος
Ώρα έναρξης : 17.00
Είσοδος Ελεύθερη
...............

Οι BarBus είναι η νέα ηλεκτρική μπάντα 
που παθιάζεται με τη μουσική,


τη σωματική λογοτεχνία και τον αυτοσχεδιασμό. Γι’ αυτό τον λόγο κάνει live. Kαι καλά κάνει… Στην παράσταση συναντιούνται τρυφερά ο Bowie με τον Εμπειρίκο, ο Dali με τους Motorhead , οι Nirvana με τον Jack Kerouac… εμείς με σας! Ραντεβού στο «Nueva Trova» την Tετάρτη 29 Ιουνίου . Οι Barbus είναι οι Γιώργος Χρανιώτης, Νίκος Σάλτας, Αλέκος Γεωργουλόπουλος , Πέτρος Σταμέλος, Γρηγόρης Φλεμετάκης .

Nueva Trova

Αθηνάς και Βλαχάβα 9 , Μοναστηράκι
Είσοδος ελεύθερη
Ώρα έναρξης : 22.30
..............

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011
Βασιλική Καρακώστα- live@Vinilion


Βασιλική Καρακώστα-Kiθαρα Τραγουδι
Κωσταντίνος Μπουντούνης-Βιολοτσελλο Κρουστα

Η Βασιλική Καρακώστα ξεδιπλώνει πάλι την "Κουρελού" της, για να μας υποδεχτεί σε μια γιορτή… Η Κουρελού είναι η γιορτή, η ανάγκη και η ατμόσφαιρα που θέλουμε να δημιουργήσουμε για να καλέσουμε αυτούς που αγαπάμε…Θα μείνουν τα τραγούδια ,οι στιγμές και τα συναισθήματα αυτά που είναι ανωτέρα από το κάθε εγώ.Θα μείνει το χαμόγελο και το "μαζί" , αυτά που είναι πιο δυνατά από οτιδήποτε..Θα μένει γύρω μας μόνο η φωτιά της ψυχής, στο δικό μας πανηγύρι…Η Βασιλική Καρακώστα στις ζωντανές εμφανίσεις μας παρουσιάζει το δικό της πανηγύρι, την δική της γιορτή !Αγαπημένα τραγούδια παραδοσιακά, δημοτικά και λαϊκά ενορχηστρωμένα και ερμηνευμένα από αγάπη και απλότητα.Η «Κουρελού», η παράσταση που παρουσιάζει φέτος με τους συνεργάτες τηςΕνα «πανηγύρι από το μέλλον» τη χαρακτήρισε ο Νίκος Πορτοκάλογλου, με τραγούδια του οποίου η Βασιλική Καρακώστα κυκλοφόρησε πέρσι τη «Σβούρα», τον παρθενικό της δίσκο.Για τον Φοίβο Δεληβοριά, η «Κουρελού» είναι «πάρτι σ' έναν έρημο πύργο», καθώς η 27χρονη τραγουδίστρια είναι η μόνη στην ηλικία της που ασχολείται με την ερμηνεία ενός είδους τόσο παρεξηγημένου όσο του λαϊκοδημοτικού τραγουδιού. Αλλά, για την Καρακώστα, η μουσική είναι ελευθερία. Στις ανοιχτές της θάλασσες, τα δημοτικά συνυπάρχουν με το ροκ, ο Βαγγέλης Παπάζογλου με τους παραδοσιακούς λυράρηδες του Πόντου, ο Μανώλης Χιώτης με τους τζαζίστες της Νέας Ορλεάνης, τα ρόμικα με το «ελαφρό» τραγούδι του Κώστα Γιαννίδη. «Θέλησα να πω με τον δικό μου τρόπο τραγούδια με τα οποία μεγάλωσα και να κάνω τους ανθρώπους να μη νιώθουν κόμπλεξ επειδή τους αρέσουν διαφορετικά πράγματα», λέει. «Σε μια εποχή που κυριαρχεί η τυποποίηση, υπάρχει μια δυσκολία στο να συστηθώ, καθώς μπορείς να πεις πως δεν πατώ πουθενά. Οχι για να είμαι σουπερμάρκετ, αλλά για να συνθέσω τα κομμάτια του εαυτού μου».Στην Αθήνα η Βασιλική ήρθε από τον Βόλο στα 19 της, με όπλο το πλούσιο μουσικό περιβάλλον του τόπου της: τις ψαλμωδίες του παπά παππού της, τα τοπικά πανηγύρια όπου στα 15 της, μαθήτρια ακόμα, άρχισε να τραγουδά, την Εστουδιαντίνα και το Ωδείο της Νέας Ιωνίας όπου σπούδασε με υποτροφία. «Τέρας εργατικότητας στις πρόβες και με βαθιά ομαδική συνείδηση στο πάλκο», θα πει γι' αυτήν ο Διονύσης Σαββόπουλος, με τον οποίο συνεργάζεται τα τελευταία επτά χρόνια. Ισως αυτή η βαθιά ομαδική συνείδηση είναι η αιτία που η Καρακώστα συγκεντρώνει στη μπάντα της τόσους ανοιχτόμυαλους σολίστες.«Μέσα μου», λέει η ίδια, «συνυπάρχουν η Κάλλας με την Πιαφ, η Φιλιώ Πυργάκη, η Ιωάννα Γεωργακοπούλου, η Τζάνις Τζόπλιν, οι Massive Attack. Αλλά, στην εποχή μας δεν υπάρχει ρίσκο. Δεν έχουμε χρόνο ν' ακούσουμε ούτε τον εαυτό μας ούτε τη μουσική. Ολοι σκεφτόμαστε πώς θα γίνει να βγάλουμε λεφτά, να συμβαδίζουμε με τη "φάση" που συμβαίνει. Χειριζόμαστε τη μουσική με εγωισμό για να στήσει ο καθείς το "μαγαζάκι" του. Η μουσική όμως είναι πάνω από μας και πρέπει να δίνει διέξοδο. Να χαιρόμαστε λοιπόν που δεν είμαστε εγκλωβισμένοι και να μη φοβόμαστε ότι δεν θα δώσουμε
το στίγμα μας. Δεν μπορεί η ταυτότητά μας να καθορίζεται από κάποια ταμπέλα. Οι ταμπέλες φυλακίζουν τη μουσική».

Vinilion Εκτορος 92 & Μενελαου Ιλιον
(εισοδος ελευθερη)
τηλ.210 2692640
..............
Simos Kokavesis παρουσίαση δίσκου & Live !!!!
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!


Simos Kokavesis Vocals Guitar
Barry Zealy Bass
Nikos Tzavalos Drums
Panos Tzimas Guitar Vocals
Special Guests:
Konstantina Forou Vocals
Giannis Georgakis Vocals

Παρουσίαση της πρόσφατης δισκογραφικής του δουλειάς & Live !!!
Γεννήθηκε στην Ολλανδία και μεγάλωσε στην Ελλάδα.
Άρχισε την κιθάρα στην ηλικία των 14ων!
Μερικά χρόνια μετά είχε φτιάξει ήδη την πρώτη μπάντα μου με φίλους και είχε παίξει τα πρώτα gigs του.
Κινήθηκε προς τη Σκωτία για μερικά χρόνια και έπαιξε στην πρώτη επαγγελματική μπάντα του όταν ήταν 18!!
Αργότερα πηγε στη Φλώριδα των ΗΠΑ όπου μελέτησε έντονα την κλασσική κιθάρα και έπειτα προς τη Βοστώνη για να ολοκληρώσει τις σπουδές του στο Berklee!
Εκεί αναμίχθηκε στην τοπική ‘’Blues’’ σκηνή και έπαιζε σαν κιθαρίστας σε ‘’power trio band’’ και ως ‘’session blues musician’’ για πάνω από πέντε χρόνια.
-Το 1997 κέρδισε το πρώτο βραβείο στο «The Fender Guitar Competition» στην Αθήνα.
-Ζει αυτήν την περίοδο στην Ελλάδα, και εργάζεται επαγγελματικά ως κιθαρίστας και εκπαιδευτικός, της rock-blues σκηνής.
-Το 2005 ξεκίνησε συνεργασία με το θρυλικό ντράμερ Λουκά Σιδερά από τους ‘’Aphrodite's Child" όπου συνεχίζει ως σήμερα.
Έχει συνεργαστεί επίσης σε ένα δίσκο με τον ΣΤΕΛΙΟ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗ,
έναν εξαιρετικό μουσικό και συνθέτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου