ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ! ΜΑΘΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ!!!

*Afro - Cuban * Reggae* Party!! @ 
"TO πιο Μικρό Cafê" M.Σάββατο!!

*¨*◦♥◦¨*☆•♫♪¸¸.•*¨*◦M.Σάββατο "παραλιακά"..*¨*◦♥◦¨*☆•♫♪¸¸.•*¨*◦
*¨*◦♥◦¨*☆•♫ Mojitos..Caipirinhas..Afro - Cuban & Reggae music..♥♥

λίγο πριν αλλά και μετά τη μαγειρίτσα..
έως το πρωί!!!
γιατί έτσι γιορτάζουμε εμείς..
γι' αυτούς που ξέρουν το δρόμο,
αλλά και γι' αυτούς που θέλουν να τον μάθουν..

...........


On dexx G.P + Friends!!!

join us..
χορηγoί επικοινωνίας :

"GRAPHISSIMO"


"ΜΕΤΑΛΛΟΤΕΧΝΙΑ"

"4P"

"TO πιο Μικρό Cafê" - Art & Coctail Bar

Λεωφ.Ηρακλείου & Σαλαμίνος 3,
Ν.Ηράκλειο (3 ΑΣΤΕΡΙΑ)
Επικοινωνία: 210/28.36.050

...........
SOFIA ARVANITI, ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΕΠΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΖΑΚΟΣ &
 LEVEL X BAND LIVE

Οι Σοφία Αρβανίτη, Μιχάλης Κακέπης και Κωνσταντίνος Καζάκος, παρέα με τους Level X, στον Βόλο...

Μία μοναδική συνάντηση στον Βόλο...! Έχοντας στις αποσκευές τους τρία νέα albums, τα "Χωρίς Retouche", "Σελένα" και "Είμαι Εγώ" αντίστοιχα και θέλοντας να μιλήσουν, μέσω της μουσικής τους, για όλους και για όλα, οι Σοφία Αρβανίτη, Μιχάλης Κακέπης και Κωνσταντίνος Καζάκος, παρέα με τους Level X, συναντιούνται στον Βόλο και στο Vox Music Stage, την Παρασκευή 6 Μαΐου.

8 ολόκληρα χρόνια... Χμμμ, δεν είναι και λίγα... Κι όμως..., σα να μην πέρασε μια μέρα φαντάζει από τότε. Το ραδιοφωνάκι εξάλλου δεν σταμάτησε και ποτέ να παίζει τα τραγούδια της. Ώσπου... ώσπου μην αντέχοντας την έλλειψη επικοινωνίας και έκφρασης μέσω της μουσικής, επέστρεψε... κι επέστρεψε πιο rock από ποτέ!!!

Έτσι συνέβη και πριν λίγους μήνες κυκλοφόρησε ένα νέο, ιδιαίτερο, δίσκο. Ήθελε να κυκλοφορήσει κάτι άλλο, διαφορετικό από τα συνήθη, "ΧΩΡΙΣ RETOUCHE" κι έτσι τελικώς το ονόμασε. To "e-Rock.gr" μάλιστα, το πρώτο σε επισκεψιμότητα μουσικό portal της χώρας, το βαθμολόγησε με 81/100. Έκτοτε άρχισαν οι μεμονωμένες ζωντανές εμφανίσεις. Πρώτα η Θεσσαλονίκη, μετά η Αθήνα, ακολούθησε ο Βόλος στο πλευρό του Φίλιππου Πλιάτσικα, η Εύβοια, οι από κοινού δυναμικές της εμφανίσεις στην θρυλική αθηναϊκή σκηνή του Architecture Rock Cafe στου Ζωγράφου, μαζί με τον Μιχάλη Κακέπη και τους Level X, η Καλαμάτα και να που ήρθε η ώρα να επιστρέψει και πάλι στον Βόλο.

Ναι - ναι, πολύ σωστά καταλάβατε, ήρθε η ώρα για ακόμη μία ζωντανή εμφάνιση της ανανεωμένης Σοφίας στον Βόλο... Μιας Σοφίας απασφαλισμένης, εκρηκτικής και διψασμένης, πρωτίστως για χιλιάδες vibes. Και τί δεν θα δίναμε για να ακούσουμε από τα χείλη της, ζωντανά, τραγούδια όπως τα Video, Μόνη περπατώ, Έτσι κι αλλιώς, Κόκκινη κόλαση, Μη μου μιλάς για καλοκαίρια και φυσικά το, ερμηνευμένο από κοινού με την μεγάλη Κυρία της rock Bonnie Tyler, The desert is in your heart.

Μαζί της... η αγαπημένη στους απανταχού ρομαντικούς μουσικόφιλους φωνή του τροβαδούρου της ελληνικής rock μουσικής σκηνή, Μιχάλη Κακέπη και τις επιτυχίες του, από την εποχή του Δούρειου Ίππου (Σ' ένα σικέ αγώνα, Φαύλος κύκλος, Ο κύβος ερρίφθη, Πυροβόλα το φεγγάρι) ίσαμε σήμερα και το νέο του album του "ΣΕΛΕΝΑ" (Θέλω, Καλή αντάμωση, Τί να σου πω, Κισμέτ), τότε αντιλαμβάνεστε ότι μιλάμε για μία παράσταση καταφανώς διαφορετική.

Και φυσικά... Ο Κωνσταντίνος Καζάκος, ο οποίος αποτινάσει τον περιορισμό του να είναι μόνο ηθοποιός και μας συστήνεται ξανά με καθαρά rock διάθεση!

Τραγουδά και παίζει κιθάρα live σε ένα γνήσιο, σκληροπυρηνικό rock πρόγραμμα, με γνώριμες μουσικές και πολύ πάθος, σε ένα πρόγραμμα ελληνικών και ξένων rock τραγουδιών.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος παρουσιάζει κλασικά, αξέχαστα τραγούδια (Led Zeppelin, Deep Purple, Doors, Rage against the machine, Green Day, Rory Gallagher, Pink Floyd, Gary Moore, Blur, Ξύλινα Σπαθιά, Παύλο Σιδηρόπουλο κ.α.), αλλά και κομμάτια από την δισκογραφική του δουλεία "ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ", γραμμένα μέσα από πολλή αγάπη για την ροκ μουσική, με την δική του σφραγίδα και συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Δημήτρης Σταρόβας.

Σε αυτή την μοναδική παράσταση, όμως, δεν θα είναι μόνοι, αφού στο πλευρό τους θα βρεθεί το 4μελές ελπιδοφόρο αθηναϊκό συγκρότημα των Level X, με εκτελέσεις και ερμηνείες, τόσο από τις προσωπικές τους δισκογραφικές δουλειές, όσο και γνωστών rock και όχι μόνο επιτυχιών.

Ώρα έναρξης: 10.30 μ.μ.

Τιμή εισόδου με ποτό: 10 ευρώ

VOX MUSIC STAGE
Συγκρότημα Τσαλαπάτα, Βόλος

............
"Happy Hour" Week @ "TO πιο Μικρό Cafê"

♥ Μεγάλη εβδομάδα..από Μ.Δευτέρα 24/4 έως & Πρωτομαγιά Κυριακή1/5 ♥

*¨*◦♥◦¨*☆•♫♪¸¸.•*¨*◦♥◦¨*"Ηappy Hour" 18.00 με 21.00!!◦♥◦☆•♫♪¸¸.•*¨
◦♥◦◦♥◦καφέδες,ροφήματα,αναψυκτικά,draft beer Heineken (0,30):2e!!!◦♥

~~@~~Draft (0,5) 3e!!
~~@~~λοιπά αλκοολούχα "half price"!!!
και τα απογεύματα αποκτούν νόημα..
"παραλιακά" πάντα..

για τους φίλους που δεν ξενυχτούν..
γι' αυτούς που ξέρουν το δρόμο,
αλλά και γι' αυτούς που θέλουν να τον μάθουν..

join us..
χορηγoί επικοινωνίας :

"GRAPHISSIMO"

"ΜΕΤΑΛΛΟΤΕΧΝΙΑ"
"4P"

"TO πιο Μικρό Cafê" - Art & Coctail Bar
Λεωφ.Ηρακλείου & Σαλαμίνος 3,
Ν.Ηράκλειο (3 ΑΣΤΕΡΙΑ)

Επικοινωνία: 210/28.36.050


.............
Simos Kokavesis LIVE Unplugged vol.3 @
 "TO πιο Μικρό Cafê"

ΣΑΒΒΑΤΟ 30/4

O Simos Kokavesis Ξ Α Ν Α - πάει "παραλία"..
επίπεδο..υψηλή τεχνική..μεράκι..γούστο..
μερικοί απ'τους όρους που τον συνοδεύουν..
blues Rock αισθητική και άποψη "παραλιακά"..
παρέα με πολλές μπύρες..
ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ & ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝΕ ΟΙ ΝΕΟΙ!!!

ΣΙΜΟΣ ΚΟΚΑΒΕΣΗΣ
Κιθάρα-Τραγούδι

Γεννήθηκε στην Ολλανδια το 68’ και μεγάλωσε στην Ελλάδα.
Άρχισε την κιθάρα στην ηλικία των 14ων.

Μερικά χρονια μετα είχε φτιαξει ήδη την πρωτη μπαντα μου με φίλους και είχε παίξει τα πρώτα gigs του.

Κινήθηκε προς τη Σκωτία για μερικά χρονια και έπαιξε στην πρώτη επαγγελματική μπαντα του όταν ήταν 18.

Αργότερα πηγε στη Φλώριδα των ΗΠΑ όπου μελέτησε έντονα την κλασσική κιθάρα και έπειτα προς τη Βοστώνη για να ολοκληρώσει τις σπουδες του στο Berklee! Εκει αναμίχθηκε στην τοπική ‘’Blues’’ σκηνή και επαιζε σαν κιθαρίστας σε ‘’power trio band’’ και ως ‘’session blues musician’’ για πανω από πεντε χρονια.

Το 1997 κέρδισε το πρώτο βραβείο στο «The Fender Guitar Competition» στην Αθήνα.

Ζει αυτήν την περίοδο στην Ελλάδα, και εργαζεται επαγγελματικα ως κιθαρίστας και εκπαιδευτικός της rock-blues σκηνης.

-Το 2005 ξεκινησε συνεργασια με το θρυλικό ντράμερ Λουκά Σιδερά από τους ‘’Aphrodite's Child" οπου συνεχιζει ως σημερα και παραλληλα ασχολειτε με τον πρωτο προσωπικο του δισκο που συντομα θα είναι ετοιμος.

Εχει συνεργαστει επίσης σε ένα δισκο με τον ΣΤΕΛΙΟ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗ έναν εξαιρετικό μουσικό και συνθέτη.

SIMOS KOKAVESIS - "ALONE"
(www.youtube.com/watch?v=wl_PVon5OyM)
(www.facebook.com/profile.php?id=100000688125654&sk=info)

ΣΑΒΒΑΤΟ 30/4
join us..
με ελεύθερη πάντα είσοδο..
ΠΟΤΑ: 6,7 & 8e

ΜΠΥΡΕΣ:
HEINEKEN draft 3 & 5e***
BIOS 5 : 4e***
COCTAILS: 7e***
ΡΑΚΟΜΕΛΟ: 7e*** (Κανατάκι 0,25)
χορηγoί επικοινωνίας :

"GRAPHISSIMO"

"ΜΕΤΑΛΛΟΤΕΧΝΙΑ"

"4P"

"TO πιο Μικρό Cafê" - Art & Coctail Bar
Λεωφ.Ηρακλείου & Σαλαμίνος 3,
Ν.Ηράκλειο (3 ΑΣΤΕΡΙΑ)

Επικοινωνία: 210/28.36.050

.....................

O Κωστής Λαμπρόπουλος ζωντανά στο "Μπαράκι του Βασίλη"

"O Κωστής Λαμπρόπουλος ζωντανά σε έντεχνο πεντάγραμμο με ροκ πινελιές...", την Παρασκευή 29/4/2011 στο "Μπαράκι του Βασίλη", Διδότου 3, Κολωνάκι.
Λίγα λόγια για το Κωστή Λαμπρόπουλο:

Ο Κωστής Λαμπρόπουλος ξεκίνησε την αναζήτησή του στον κόσμο της μουσικής σε ηλικία 6 ετών. Στα 7 του χρόνια άρχισε να κάνει μαθήματα κλασικού πιάνου και αρμονίας και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην ηλικία των 17 ετών. Απο το 1999 ξεκίνησε ζωντανές εμφανίσεις -τραγούδι, κιθάρα και φυσαρμόνικα- με ολοκληρωμένα μουσικά σχήματα αλλά και ώς one-man-band, τις οποίες συνεχίζει μέχρι και τώρα...

Το μουσικό του ηχόγραμμα συνθέτουν οι έντεχνοι στίχοι σε ρόκ πεντάγραμμα,
το ιδιαίτερο χρώμα των παραδοσιακών ακουσματατων, η λυρι(στικ)ή διάθεση, οι μελωδικές ρυθμικές γραμμές της φυσαρμόνικας, των εγχόρδων, των πνευστών και του ακκορντεόν, καθώς και η μοναδική αίσθηση της μέθεξης, μέσω των τραγουδιών, με τους καλεσμένους και συνταξιδιώτες του...
Έχει εμφανιστεί ζωντανα σε διάφορες μουσικές σκηνές, όπως η "Αρχιτεκτονική", "Το μπαράκι του Βασίλη", η "Οδός Ονείρων" στη Χαλκίδα, καθώς και σε διάφορες συναυλίες σε Κρήτη, Χίο, Αντίπαρο, Θεσσαλονίκη κ.α.
Βρίσκεται σε μία διαρκή αναζήτηση νέων μελωδικών δρόμων και αυτή τη περίοδο ετοιμάζει τραγούδια για το νέο προσωπικό του δίσκο.
................
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ BAT CITY: Αίνιγμα LIVE!
ΟΙ ΑΙΝΙΓΜΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΜΕ ΝΕΟ ΣΧΗΜΑ ΣΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΜΕ ΕΤΟΙΜΟ ΔΙΣΚΟ ΜΕ 12 ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΕΤΙΝΟ LIVE ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΚΩΝ ΔΙΑΣΚΕΥΩΝ.

Ολα ξεκινησαν απο μια τυχαια συναντηση δυο φιλων το Νοεμβριο του 2009 μετα απο αρκετα χρονια και τη δημιουργια μιας μπαντας ακουστικων διασκευων και live εμφανισεων.ο Νικος και ο Σακης με τη βοηθεια του Νικου Aρβανιτιδη (ακουστικη κιθαρα) ξεκινησαν καποιες εμφανισεις που στην πορεια ελαβαν τελος αφου τα δυο μελη αποφασισαν να συνθεσουν καποια δικα τους κομματια στο χωρο του ελληνικου alternative-pop χωρου υπο την ονομασια ΑΙΝΙΓΜΑ.

Ετσι ηρθαν οι πρωτες συνθεσεις (παμε,σ'αφηνω εκει,τελευταια παρτιδα)ενω παραληλλα ελαβαν μερος στο NAKAS BAND FESTIVAL 2010 τον περασμενο φεβρουαριο οπου με τη βοηθεια των:Νικο Αρβανιτιδη-μπασο,Γιωργο Ζαρκαδουλα-τυμπανα,Δημητρη Γκαβανοζη-κιθαρα)επαιξαν στους ημιτελικους.

Επειτα απο καποιες εμφανισεις(Αρχιτεκτονικη,bat ciy club,join us sports club)και αλλαγες μελων:
(Βασιλης Κιουπης-μπασο,Δημητρης Δασκαλακης-μπασο) οι Νικος Λουντος-ακουστικη κιθαρα, Σακης Βλαχακης-κιθαρες, Γιωργος Ζαρκαδουλας-τυμπανα ξεκινησαν την ηχογραφηση του πρωτου προσωπικου δισκου που θα κυκλοφορησει μεσα στην ανοιξη του 2011 με τιτλο <<παμε>>.προσφατα εισχωρησαν στη μπαντα οι Γιωργος Λουμπρινης-Μπασο και Μιχαλης Τασινας-πληκτρα προκειμενου να ξεκινησουν εμφανισεις σε αθηνα και επαρχια με την κυκλοφορια του δισκου.

ΒΑΤ CITY CLUB 16/4/2011
Έναρξη: 22:00
Είσοδος: 10€ με μπύρα

Παραγωγή:music-dreams.gr

.............

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου