ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

STONE ROCK BAR LIVE

ΒΡΑΔΥΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΝΤΕΧΝΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ
 ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ STONE BAR

Πρόκειται για μια σύμπραξη επτά μουσικών από την πόλη της Πάτρας, με στόχο την παρουσίαση σημαντικών δημιουργιών από το χώρο του σύγχρονου έντεχνου τραγουδιού που δεν ακούει κανείς συχνά σε ζωντανά μουσικά δρώμενα.
Ο τίτλος των βραδιών αυτών περιέχει τον όρο σύγχρονο γιατί αναφέρεται σε σχετικά πρόσφατες δημιουργίες του έντεχνου τραγουδιού (αρχές της δεκαετίας του ’90 μέχρι και σήμερα), ενώ δε θα λείψουν και αναφορές σε σημ...αντικά τραγούδια του είδους από προγενέστερες περιόδους.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, τραγούδια δημιουργών και σχημάτων όπως είναι ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Γιάννης Αγγελάκας, ο Ορφέας Περίδης , οι Συνήθεις Ύποπτοι, οι Χαΐνηδες, κ.α., με ιδιαίτερη έμφαση στους πλέον χαρακτηριστικούς εκπροσώπους του είδους, το Θανάση Παπακωνσταντίνου και το Σωκράτη Μάλαμα, από τους οποίους θα ακουστούν κομμάτια από προσωπικές τους δουλειές αλλά και από τις συνεργασίες τους με τη Μελίνα Κανά, τη Λιζέτα Καλημέρη κ.α.

Οι συντελεστές του προγράμματος είναι οι εξής:

• Πάνος Καββαθάς: κιθάρα, τραγούδι
• Γιώργος Δορλής: μπουζούκι, τραγούδι
• Γιάννης Παναγιωτόπουλος: πολίτικη λύρα, τραγούδι
• Γιάννης Τσεντούρος: κρουστά
• Σπύρος Δελέγκος: μαντολίνο, μπαγλαμάς, λάφτα
• Χρύσα Παναγιωτοπούλου: τραγούδι
• Νίκος Αβραντινής: κόντρα-μπάσο

ΤΡΙΤΗ 26 Οκτ , ώρα έναρξης:10.30
STONE bar, Ερμού 118, τηλ. 6977 475754, 6972 433833
Είσοδος ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου