ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Σαν Σήμερα...28 Οκτωβρίου


1936 O Αμερικανός Country τραγουδιστής Charlie Daniels (Charles Edward Daniels) γεννήθηκε στο Wilmington της Βόρειας Καλιφόρνια. Εργάστηκε για χρόνια σαν μουσικός, μεταξύ άλλων σε άλμπουμ των Bob Dylan και Leonard Cohen. Μεγάλη του επιτυχία το τραγούδι "The Devil Went Down to Georgia" το 1979.


1958 Ο Σκοτσέζος κιθαρίστας, τραγουδιστής και συνθέτης William Reid γεννήθηκε στην Γλασκώβη. Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του στο Alternative Rock συγκρότημα The Jesus and Mary Chain. Δημοφιλή τραγούδια τους: "April Skies", "Darklands", "Reverence",
κ.α.


1991 Ο Αμερικανός μουσικός και τραγουδιστής της Jump Blues Billy Wright (1932-1991), γνωστός και ως "The Prince of the Blues" απεβίωσε σε ηλικία 73 ετών από καρδιακή προσβολή στην Ατλάντα. Δημοφιλή τραγούδια του: "Blues For My Baby", "After Dark Blues", "Hey Little Girl", "Man’s Brand Boogie", κ.α.


1956 Για ενδέκατη και τελευταία εβδομάδα στο No 1 του US Billboard βρίσκεται ο Elvis Presley με το single που περιέχει τα τραγούδια "Hound Dog" (Big Mama Thornton 1952) και "Don't Be Cruel". Το δεύτερο, το 2002, γράφτηκε στο Grammy Hall of Fame και το 2004 στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The 500 Greatest Songs of All Time", βρέθηκε στη 197η θέση.


1997 Ο ντράμερ των R.E.M., Bill Berry, ανακοινώνει στον Τύπο πως εγκαταλείπει το συγκρότημα. Υπήρξε μέλος τους για 17 χρόνια. Θα αγοράσει μια φάρμα κοντά στο Watkinsville της Georgia και θα γίνει αγρότης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου